World Cup

Mikkel Beck: „Ausztráliának támadó módon kell javulnia, hogy megverte Dániát

Jelenlegi két ügyfele Oroszországban van, és tagjai az Ausztrália 2018-as világkupájának – a kapusőr-duó Mat Ryan és Danny Vukovic, akik mindkettő részesültek a Dane útmutatásából és tapasztalatából. És az otthoni nemzetével és a Socceroos-szal, hogy összecsapjon egy C csoportba tartozó összecsapással, Beck biztosította, hogy szorosan figyelemmel kíséri a versenyt.

„Ausztrália jól jött, ők büszkék voltak” mondja Ausztrália teljesítményéről Franciaország ellen a nyitóban, annak ellenére, hogy 2-1 vereséget szenvedtek. „Azt hiszem, nagyon jól védtek. Szerettem volna látni, ha többet dobnak rájuk, egy kicsit előrehaladva. Legyen egy kicsit magabiztosabb a labdán.De védekezésképpen nagyon biztonságosak, nagyon erősek voltak, és Franciaország nem talált semmiféle ötletet a védelem felszabadítására. . Annak ellenére, hogy a meccs nagy részében hátsó lábán maradt, és La Blanquirroja hiányzott büntetésből és több jó esélyből, Dánia 1-0-os győzelmével megmenekült. Most Franciaország és Dánia be van állítva a C csoport elől, és nyomást gyakorol Ausztráliára és Perura.

„Nagyszerű eredmény volt Dániának” – mondja Beck. „Dánia jelenleg csak az eredményre gondol, és nem másra. Talán azt mondhatnánk, hogy Peru megérdemelte a játék nyerését, több esélyük volt. De a futballban, ha nem veszi figyelembe az esélyét, akkor veszíthet.Dánia, az egyetlen valószínű esélyük alapján részesültek, tehát ez bizonyos tulajdonságot mutat. De Perunak volt esélye, hogy elmulasztották a büntetést, tehát Dánia számára ez nem volt könnyű játék, és Dánia elvesztette a napot.

„Dánia nagyon-nagyon boldog az eredményekkel nagyon magabiztosak, mert a győzelmek bizalmat adnak, és most legyőzhetetlenek az utolsó 15 játékban. Ez nagyon sok minőséget mutat. De a [Dánia kontra Ausztrália] játékban nem látom valódi kedvencét. Ez egy 50-50-es játék számomra, és a nap legjobb csapata nyeri meg. Még egy döntetlenként is látom a lehetőséget. ”

A Socceroos-szigeteknek le kell győzniük a dánokat, hogy életben tartsák a világkupán reményeiket, mivel a sorsolás nem elegendő Peru-vel szemben.Beck úgy véli, hogy a zöld és az arany győzelem kulcsa annak biztosítása, hogy Tom Rogic jobban részt vegyen és fenyegetjen abban az időben, amikor Les Bleus ellen volt.

„Természetesen bármi lehetséges, de jobban kell támadniuk. hogy megverte Dániát ”- mondja. „Nagyon jó lesz a védelemben, megvan a két központi védő és Maty [Ryan]. De meg kell találniuk a módját, hogy még jobban megtalálják a Rogic-ot. Rogic valójában nem volt a [Franciaország] játékban. Úgy gondolom, hogy ez problémát jelentett a csapat számára, mert ő kell a kapcsolat a középpálya és a sztrájkolók között.Az a tény, hogy nem volt a játékban, azt jelentette, hogy a sztrájkolók soha nem kaptak semmilyen labdát, tehát azt hiszem, ez a kulcsa a játéknak sértő módon, hogy a Rogic jobban bekerüljön a játékba. ”Rogic profil

A dán középpályával William Kvist törött bordákkal zárta ki a versenyt Peru ellen, Lasse Schöne valószínűleg Ausztrália ellen indul. Míg Ausztrália támadó kérdéseket megoldani, Dániának vannak saját támadó problémái. Lehetséges, hogy a dánok egy 15-meccs nélküli verhetetlen versenyen jutottak a Világkupára, Mexikó, Panama, Írország, Lengyelország és Montenegró felett Oroszország felé tartó győzelmekkel.De a világkupán nincsenek Nicklas Bendtner veterán előadók, és még mindig keresnek egy rendes gólszerzőt.

„Dánia teljesítménye egy kicsit az ausztrál példány példánya volt” – ismeri be Beck. „A dán védelem kiemelkedő volt azon a napon, de a sztrájkolók valóban küzdöttek a játékba való bejutás érdekében. Nem igazán csinálták azt a napot. Ugyanez vonatkozik Dániára is az elején, a támadó játékosoknak nagyobb bizalmat és nagyobb hitet kell mutatniuk. Ezek megnehezíthetik Ausztráliát is, de Dániának jobban támadónak kell lennie, mint akkor, amikor az első játékban voltak. ”