World Cup

Hallottam a Peru-rajongóról, aki 24kg-ot tett a World Cup jegyért?

„Egy fickó volt, aki aggódott, hogy nem kap egy jegyet egy perui mérkőzésre, így azt mondta, hogy megpróbálja 24 kg-ra helyezni, hogy jelentkezhessen az egyik különleges [könnyen hozzáférhető extra szélességű ] sokkal könnyebben elérhető ülések ”- mondja Guillermo Espinoza, a lima angol tanár. „Jó látványt kapsz ezekről az ülésekről is.” Christian Eriksen készítése: a kezdetektől fogva „wow” futballista volt. További információ

Ez egy figyelemre méltó mese, amely megmutatja, hogy mennyi ez a világ A kupa azt jelenti, hogy a perui nép olyan nagy számban utazott Oroszországba, hogy egész utcáit Moszkvától Saranskig átveszi, ahol a csapat Dániával szombaton megnyitotta a játékot. .

„Néhányan 1000 eurós költségvetésben jöttek ide, ők sütik a nap folyamán, hogy eljussanak, alszanak a padlón, és 32 órás vonatot szereznek Jekatyerinburgba – mert ez ingyenes nézd meg a francia játékot ”- mondja Espinoza. „Vannak emberek, akik elhagyták a munkájukat, mert fizetett extra pénzt kapsz, ha valahol sokáig elmentél.Sokan azt tartották, amit polladának nevezünk, amely magában foglalja a csirke főzését és a sör megteremtését otthon cserébe pénzért. ”

Ez a hagyomány Peruban gyakrabban történik, mert valaki szükséghelyzetre van szüksége, mondjuk orvosi vagy oktatási célokra, bár sok támogató azt állítja, hogy az 1982 óta kezdődő első világbajnokságban a csapatuk figyelése ugyanabba a kategóriába tartozik. – Akkor csak két éves voltam, így ez egy nagy lehetőség számomra – mondja Rodrigo Verastegui, aki a dobot a perui otthoni mérkőzéseken játszik. – Itt vagyok az apámmal, anyámmal és a feleségemmel, és én is elhoztam a négy éves fiamat, mert nem tudom, hogy Peru eljut-e egy másik világbajnoksághoz. Facebook Twitter Pinterest Rodrigo Verastegui a négy éves fiát a szüleivel és feleségével Oroszországba vitte, „mert nem tudom, hogy Peru eljut-e egy másik világbajnoksághoz”.Fénykép: Stuart James / Guardian

Ezen a héten Fifa kiderült, hogy 43.583 jegyet adtak el Peruban, és hivatalosan is a nyolcadik legjobb támogatott ország a világbajnokságon, bár Espinoza becslése szerint közel kétszerese a a rajongók Oroszországba utaztak. „Azt hiszem, 80 000 perui van itt, mert rengeteg perui ember van, akik nem rendelkeznek perui útlevelekkel, akik más európai országokból érkeztek. Sokat emigrált az 1980-as évek és a kilencvenes évek eleje miatt az ország gazdasági helyzetének és terrorizmusának köszönhetően. ”

A labdarúgásnak Peru-ban hatalmas következményei vannak, és az ország várhatóan megáll a Dánia meccs.Azt jelentették, hogy egy hihetetlen 687 ezer ember jelentkezett az új-zélandi világbajnokság második szakaszának jegyeihez novemberben, melyet a csapat 2-0-ban nyert Lima-ban, hogy vad jeleneteket szikrázhasson a végső sípban.Lionel Messi: áruló némelyek, mindenki zseniális és a legnehezebb terhet hordozó | Marcela Mora y Araujo Bővebben

„Minden világbajnokság, amit nem tudtunk elszenvedni, mert nagyon szenvedélyes vagyunk a futballban” – mondja Angel Carranea, a Lima rajongója. „Ezért most 36 év után őrültek vagyunk. Eladtam az autómat, hogy itt legyen.Nekem volt egy Mustang GT, és megszabadultam róla, mert ez egy egyszeri élettapasztalat. ”

Bár a szurkolók régóta visszatértek a labdarúgó legnagyobb pártjába, különösen azért, mert csípették Chilét, keserű versenytársaik, a drámai dél-amerikai képesítési kampányban játszódó helyszínre, nincsenek itt nyaralásuk, és az optimizmus, hogy Ricardo Gareca oldala, 15 mérkőzésen veretlen, elérheti a kiütést. és kapja meg a napi futballcímünket.

A legnagyobb kihívás azonban az érzelmek megtartása az állványokban. „Amit biztosan látni fog a nemzeti himnusz pillanatában, az, hogy 50% -uk sírni fog” – mondja Espinoza.

„Van egy barátom, aki nagyon aggódik, mert ő szívbetegsége van, így felesége azt mondja, hogy gyógyszert készít a nemzeti himnuszra. ”