World Cup

Edinson Cavani és Suárez szinkronizált ragyogása reményt ad Uruguay-nak

Soha nem fogják elhinni, hogy Uruguay második legnagyobb városában, Salto-ban, egy kicsit több mint 300 mérföldnyire északnyugatra fekszik a fővárostól, Montevideótól, és ahol 1987. január 24-én Luis Alberto Suárez Díaz lépett ebbe a világba. Alig három héttel később, a Valentin-napon csatlakozott hozzá Edinson Roberto Cavani Gómez, és három évtized után ismét büszkén járnak szülővárosukban. Sőt, büszkén csinálják országukat. Edinson Cavani Uruguay-t az elmúlt nyolc világbajnokságba küldi, amikor Portugália meghajol. Tovább

A kedves és csodálatos Diego Godinnal együtt Suárez és Cavani a egy olyan csapat, aki a világkupán sokkal jobban megmutatja, mit lehet elérni, ha a kemény munkát és a szervezetet kicsit sztrájkolni és hazafias lendületet kombinálják.Uruguay végül esetleg nem nyeri meg a versenyt, de megpróbál meghalni, és amint Portugália felfedezi költségeik ellenére, Tabárez soraiban senki sem küzd keményebben azért, mert a két ember fel van.

Végül Cavani a padon ült, és sztrájkoló törzset ápolt, kétszer gólt szerezve, miközben Suárez még mindig ott volt, futtatta a labdát a csatornába, és mindent megtett, hogy fenntartsák Uruguay 2-1 vezetését. Mindkét játékos megtette a részét, testét fájó és izzadtság borította, és mivel Cavani időben felépülhet, kétségtelenül problémákat fog okozni Franciaország pénteki Nyizsnyij Novgorodban.

Lehet, hogy nincs kettő más sztrájkolók a világon, például Suárez és Cavani; teljesen odaadó, teljesen önzetlen és a maga módján igazán tehetséges.Suárez a csillag, az összes állkapocs-gépi mániás energia és érzés, ám Cavani megérdemli a díjait, mivel a 105 nemzetközi fellépés során 45 góllal állítják, hogy a 31 éves férfi nem a rosszindulatú félreértés, mivel gyakran ábrázolják. A párizsi Saint-Germain-féle ember hihetetlen kopogtatással talál helyet, és alig több, mint egy órával az uruguayi nyolc év legnagyobb játékában, megmutatta, hogy képes ezt összekapcsolni a legszentebb szabvány befejezésével. Play Video 0:51 Uruguay-rajongók legyőzte Portugáliát a világbajnokság negyeddöntőjéért – videó

A portugál térség jobb széle felé sodródva, Cavani összegyűjtötte Rodrigo Bentancur átadását, kinyitotta a testét és oldalsó lábú lövést küldött a célpont elé. Rui Patrício oldaláról a háló távoli sarkába.Ösztönös és megállíthatatlan volt, és látta, hogy Uruguay harcol az ütközés után 55 perc elteltével Pepe kiegyenlítőjével.

Uruguay gyenge célja volt elismerni, mivel a védő képes volt fejet küldeni Fernando Muslera elől egy jelöletlen helyzet a terület közepén. Azt is törölte, hogy szinte egy pillanat alatt bemutatta Suárez és Cavani képességét arra, hogy pusztító harmóniában egyesüljenek.

Alig hét percet játszottak, amikor Cavani mélyen jobb helyzetben volt, átadta a bal oldali passzt, ahol Suárez, miután Ricardo Pereira belsejébe vágott, tökéletesen súlyozott keresztet küldött a sztrájkpartnerére, miközben a hátsó posta felé haladt.Cavani vége ügyetlen volt, amikor a labda lepattanott az arcáról, mielőtt bemenne, de a lépés nagyon öröm volt, hogy látta: két világszínvonalú játékos szinkronban, megértésük telepatikus. Saltopathic.Cristiano Ronaldo-nak a Portugáliában kell játszania, az edző sürget a kilépés után. Bővebben

És így egy olyan játékot, amelyet sokan előre jeleztek „shithouse” viselkedésként, két szépség pillanat határozta meg, és Uruguay számára most jön legalább egy esélyt arra, hogy megfeleljenek a 2010-es világkupának, ha az elődöntőkbe jutottak. Suárez Dél-Afrikában való részvételét a Ghána elleni kézilabda legjobban emlékszik, és tekintettel könyörtelen, mindenki számára költséges mentalitására, hasonló eseményt sem lehet kizárni Oroszországban.

Ugyanakkor ugyanígy hogy Suárez szolgálatot végezzen.Őket még nem kell lefoglalni ezekre a döntőkre, és ahogyan ez a legutóbbi világbajnokság e szakaszában történt, még senkit sem harapni, és bár volt néhány megkérdőjelezhető pillanat a barcelonai embertől Portugália ellen, semmi sem haladta át a

Uruguay ezt is megszerezte Cavaniból, és a Franciaország elleni meccs előtt most várakozni kell, hogy megnézze, vajon megfelelő-e.

Nem első remény, hogy egy nemzet reménye a saltoi ragyogó fiúk vállán nyugszik.