Unibet

Toby Alderweireld nem állt készen a Tottenham visszatérésére – Mauricio Pochettino

A belga középső fél, aki október közepe óta eltűnt a Spurs oldalról, csatlakozik Erik Lamelához és Ben Davieshez a hétvégén a Premier League-hez tartozó West Ham-val. A Dele Alli szintén aggodalomra ad okot, és pénteken fogják értékelni. A Manchester United adóssága 338 millió fontra emelkedik, részben a Brexit miatt.

Az Alderweireld folyamatos távolléte a Spurs-nak. A Spurs 1-1-es felhívása során a West Bromwich Albion-nál kényszerült, miután károsította az idegeket a térdén, és várhatóan visszatért a csapatba.Csütörtökön beszélve Pochettino elismerte, hogy a játékos, aki 2015 júliusában érkezett Southamptonból, még mindig visszatér a teljes képzésre.

„Először azt hittük, hogy rövid folyamat lesz, de a Unibet fellendülés nagyon lassú volt – mondta a Spurs menedzser. „A kapott kopogás súlyosbította idegeit, és ez nehéz, de igaz, hogy ma már készen áll arra, hogy csatlakozzon a csoporthoz, és ez nagyon jó hír. Egy hét vagy 10 nap múlva lesz elérhető, ha minden jól megy.

Tottenham sérülési problémáiról általában Pochettino azt mondta: „Néha a dolgok történnek. Sok dolgot irányíthat, de néha a sérülést okozó érintés nem irányítható, Toby sérülése nagyon furcsa sérülés volt, és akkor is megnézheted, amikor Delle megfordította a bokáját. De nem aggódunk.Az egyetlen dolog, ami aggasztó lenne, ha ugyanaz a Unibet bónusz sérülés minden hónapban megismétlődik. Különböző sérüléseink vannak, és nem arról van szó, hogy mi képezzük a labdarúgást. Különböző problémákkal küzdenek, és nem vagyunk biztosak abban, hogy mennyi idő lesz. ”

Pochettino hozzátette:„ Nagyon elégedettek vagyunk Dele Alli-val. Ma a képzésben megmutatta, hogy nagyon jó állapotban van. Tudnunk kell, hogy kockáztatjuk-e, hogy a West Ham ellen játszunk, tedd a padra, vagy megvédjük őt a jövő hét keddjén. Örülünk, hogy ez nem nagy probléma.