Unibet

Srí Lanka Akila Dananjaya arról számolt be, hogy Anglia ellen gyanúsított bowlingtevékenységet folytat

A Srí Lanka off-spinner Akila Dananjaya-t jelentették gyanús bowling fellépésről az első Angliával szembeni teszt során.

A mérkőzések tisztviselőinek a Srí Lanka-i vezetéshez intézett jelentése a 25 éves aggodalmakra hivatkozott. – akciója, amelyet Unibet tovább vizsgálnak a nemzetközi krikettre meghatározott ICC-eljárás szerint. Vic Marks Bővebben

A Dananjaya-nak 14 napon belül kell tesztelnie, de megengedett, hogy folytassa a bowlingot, amíg az eredmények nem ismertek.

A Dananjaya lehetőségei a Kandy tesztre már csökkentették, mert egy rosszkedvű játékot kapott Galle-ben, ahol 183-ra vitt két mérkőzést, és csak nyolc futást ért el két játékrészben.

A sorozat többi részéből határozottan a kapitány , Dinesh Chandimal, az ágyék sérülése miatt.Charith Asalanka, aki vereséget szenvedett Angliával szemben egy veretlen évszázaddal, felkérésre került.

Anglia, aki időben érkezett Kandyba, hogy megjelölje a fegyverszüneti napot a kertben. a szállodájukban Unibet szokatlan lépést tettek a pártok vágásakor a túra közepén.

Ollie Pope, a 20 éves Surrey-i denevér, szerdán, az első napon Sri Lankáról távozik. a második teszt és a Dubai felé. Ott csatlakozik az Egyesült Arab Emírségek Lions turnéjához, és ő lesz elérhető a nem hivatalos Teszt mérkőzésre Pakisztán A. ellen. November 18-án kezdődik, és öt ODI-t és két T20-at követ.

Jonny Bairstow visszatérésével a fitneszhez és Joe Denlyhez is rendelkezésre állt, hogy a pápa esélye a tesztekre gyakorlatilag nullára Unibet csökkent.Jobb előnyöket fog kapni az Egyesült Arab Emírségekben játszott játékokban, mint a hálókázás a hálókon és az italok szállítása Srí Lankán.

„Fontos, hogy Ollie játszik, és a kiválasztó testület úgy érezte, hogy segíti fejlesztését a cselekvés az, hogy ő játszhasson a lionokért egy versenyképes sorozatban Pakisztán ellen, ”mondta Trevor Bayliss.

Az Anglia edzője hozzátette:„ Ollie-nak szüksége van némi játékidőre a Nyugat-Indiában a következő év elején és egyre többet fognak versenyezni az oroszlánokért. Lehetővé teszi, hogy az Egyesült Arab Emírségekben nyolc mérkőzést játszhasson az összes formátumban. ”