Unibet

Az angliai rajongók szeretik élvezni a világkupát a jó időkben, amíg tartózkodnak

„Sok szöveget kaptunk, amelyben megkérdezte, hogy lesz-e televízió a recepción” – mondja: „A válasz: nem, nincs. Nem megyünk házasokba egy vadállatban. ”

Gould meggyőzően ragaszkodik ahhoz, hogy az elméje teljes mértékben a menyasszonyára, Katie-re koncentráljon, de mint aki emlékszik az Euro 96 gyötrelmeire, reméli, hogy a pár esküvői lesz a csapatnak szerencsét hozhat. “Az angliai tapasztalatokat éltem át” – mondja. „Szóval csak a legjobbra remélem. Ha lenne esküvői győzelem, és egy angliai győzelem – az lenne ideális. ”

Ennek az az eredménye, amelyet egy Unibet egész nemzet lázasan imádkozik.Kevesebb, mint 24 órával azután, hogy Gareth Southgate fiatal csapata lett az első olyan angol oldal, aki valaha megnyerte a Világkupa büntetőbüntetést, a Svédország elleni meccs előtti előrejelzés már elkezdődött a delíriumban. Facebook Twitter Pinterest Egy fiatal londoni rajongó Londonban, aki a Kolumbia-Anglia játékot figyeli, krumplit eszik.Fénykép: Charlotte Wilson / Offside / Getty Images

A javaslatoktól kezdve, hogy az új Heathrow terminált Anglia menedzserének kellene nevezni, a barbecue-készletek korai felhalmozásától kezdve, egy nemzetnek, amely már több mint 30 éve ismeri a fájdalmat. eltökélt szándéka, hogy élvezze ezt a pillanatot a váratlan napsütésben.

„Ha az elmúlt nyolc év bármit megtanított nekünk, akkor az a jó idő élvezete, amíg tartanak” – mondja Mark Perryman, az 1966-os és a nem mindenki szerző. Hogy. „Van az az érzés, Unibet hogy az emberek túlmennek a fedélzeten – büntetéssel vertük Kolumbiát, elvesztettünk Belgiumnak. De a világ minden másjával együtt élveznie kell azt.Mindannyian csak annyira szeretnénk, nem mi. ”

Az angliai szurkolók túl jól tudják, hogy az öröm milyen gyorsan szívfájdalomba fordulhat – és a 20 millió ember számára, aki a kedd játékára behangolt, a fájdalom ismét elkerülhetetlennek érezték magukat. Miután szilárd játékot játszott a küzdő ellenfelek ellen, egy fülsiketítő kollektív nyögés elmenekült, amikor Yerry Mina kiegyenlítette a sérülési idő harmadik percét. “Szörnyű dolgot csináltam a 91. percben” – tweetelt egy rajongó. „[Elkezdtem] azon gondolkodni, hol nézhetek egy világkupát, amikor átjutunk. Sajnálom. ”

De Jordán Pickford megmentése és Eric Dier nyertes büntetése után néhány másodpercen belül a tömeges öröklés és megkönnyebbülés jelenetei robbant fel a bárokban és klubokban, a nappali és a városi terekben.A „Haza jön” ének – olyan dal, amely nagyobb ellenálló képességgel bír, mint egy különösen kemény csótány – visszhangzott a földön, és ismétlődik, Unibet mint a ticker szalag több órán keresztül több ezer Twitter-hírcsatornán.

Csak ez lenne John Williams, a leicesteri egyetem szociológiai egyetemi docens, hogy kissé elfújta, hogy ezt a megváltás erőteljesen megosztott nyilvános tapasztalatának írja le. “Tanúi lehettünk annak a nemzeti szorongásnak a megnyilvánulására, hogy kik vagyunk és mit tehetünk” – mondja. „Ez egy fiatal csapat volt – és átjöttek. Nemzeti képességeink nagyszerű megerősítése a sporton keresztül. ”

Egy olyan ország számára, amelyet széthúzódó EU-népszavazási szavazással szakítottak el, megnövekedett a világbajnokság tisztességes futtatása által keltett kollektív kiadás, teszi hozzá.Facebook Twitter Pinterest Anglia rajongói Brightonban ünnepelnek, amikor megnyerik a büntetőt. Fénykép: Alan Crowhurst / Getty Images

“Hazánk történelmének egy pillanatában vagyunk abban a helyzetben, hogy bizonytalanok vagyunk abban, hogy kik sport fogadás vagyunk, hogyan illeszkedünk a világ többi részéhez” – mondja. „Azt hiszem, szeretnénk mondani, hogy a Kolumbia elleni győzelem mond valamit arról, hogy kik vagyunk népekként – bizonytalan jövővel nézünk szembe, és talán reméljük, hogy ugyanúgy tudunk kezelni, mint azok a fiatal férfiak Moszkvában. .

Különösen egy ember megváltása megragadta a nemzet képzeletét.Az a narratívív, amely látta, hogy a Southgate bünteti az Euro 96-ban a Anglia első világbajnokságának moszkvai büntetőjogi világbajnoki törlését, soha nem látott kiáradást váltott ki a már érzelmileg törékeny rajongók körében. „A Southgate éppen bebizonyította, hogy miért érti meg a múltbeli hibákat annyira, hogy későbbi győzelemre fordítja őket.Ez a megfelelő mitológia dolga “- jelentette ki Emily Maitlis a műsorszolgáltató.

Egy képet küldött a kolumbiai Mateus Uribe Southgate-i öleléséről Angliával szembeni kritikus büntetés miatt. írta: Rudyard Kipling: Alistair Griffin (@AlistairGriffin) Ha találkozhat diadallal és katasztrófával, és kezelheti ugyanazt a két csalót…#Southgate #eng pic.twitter.com/KbyAzrKobXJúlius 4, 2018

De bár a hosszú szenvedésű Anglia rajongók megbocsáthatnak azért, hogy megengedik maguknak, hogy unibet mobil bónusz élvezhessék az országot sújtó pozitivitást, az még aggodalomra ad okot, ami még várható – mondja Felicia Pennant, a divat és a futball zine Season főszerkesztője. „Elképesztő eredmény volt, de nem volt tökéletes előadás – és jobban kell játszanunk, ha valóban előrehaladunk” – mondja.

És mégis, téveszmével Az igazi Anglia rajongónak hiszi, hogy Southgate csapata megrázhatja a korábbi versenyek poggyászát, és egészen a döntőig eljuthat. “Mi üldözi a történelem” – mondja. „Remélem egy új angol szabványt – egyet, ha jól játszunk, és csak rendes időben nyerünk.”