Uncategorized

Zúzott kalózok. Aláírtuk az ortelt. Csökkenünk, tudják Chomutovban

A Jágrovo Kladno 4: 2-rel elvesztette a České Budějovice-t, és Chomutov előtt nyolcpontos párnával rendelkezik, csak kilenc pont van a játékban. „Lehetséges, hogy Kladno, amely a hét mérkőzés egyikét elvesztette, háromszor botlik meg?” – mondta előre. Hum Huml retorikus kérdést tett fel. “Esélyeink csekélyek, ma szinte nullára redukáltuk őket.”

A vezető cél a kalózoknak már a 27. másodpercben nem segített. Nem segítették őket a 3: 1-es bekapcsolási hitelekkel, 20 másodperces tartományban, kettős fölényben és egy ember elhalványításában. Még a Chloub 4: 3 ütése sem segített nekik, csak hat másodperccel a Dynamo kiegyenlítése után. A vendégek Chomutov rúgásaival megfordultak, Ihnačák az ötödik gólt lőtt a másodperces százszázaddal a második sziréna előtt.És 2671 lojalista már tudta, hogy vége.

“Öt gólt szerezni és nem nyerni szégyen” – mondta Huml. “Pardubice nyolcszáz százalékos esélye volt, ez nem történhet meg. Sajnálom Peters-t, mert egyedül lovagolnak, vagy lőnek a gyűrűből. Ez rossz. ”

Šťastný elégedetlen volt a mérkőzéssel:” Jól játszottunk vele, két gólt vezetettünk, de mint az egész évben, elvesztettük a meccset. Szörnyű durvákat tettünk a védelemben, nagyon nehéz jégkorongot játszunk. És büntetünk érte. A kalapok Pardubice előtt elárulják, hogyan tudták sikerrel kezelni a play-off-ot a nehéz bajnokság után az extralában. ”

Még a Kalózok szezonja sem volt pontosan rózsás.A fizetett kifizetésekkel kapcsolatos problémák és a szalmonellózis káros hatása volt a vízlépcső előtt. “A szezon elejétől a végéig durva volt. Nem akarok mentséget tenni, de amikor sikerült rúgnunk, ismét pofon csapott be. A rájátszáshoz való felkészülés során a tatár ügye jött. Olyan sok dolog volt egy szezonban, hogy hihetetlen volt. Soha nem találkoztam vele. Szörnyű csalódás “- mondta Happy szomorú hangon. “Mindent megtettünk, nem volt elég.”

Hol fordult elő fordulópont a rájátszásban? “Nem az otthoni mérkőzést a Kladno-val, hanem a Kladno-nál döntött, ahol 3: 0-ig vezetünk, és elveszítettük a meccset. Ennek kezelése érdekében nem lennénk olyan nagy nyomás alatt otthon. Nagyon szeretnénk, de a Jágr tényező ellenünk volt. Hihetetlen: 47 éves és kulcsszereplő. Ez a könyvnek szól.A legenda visszatér Kladnoba, és a tulajdonos, egy másik játékos helyzetében, és azt mondanám, hogy az edző, a csapat rá fog lépni “- meghajolt Šťastný.

Jágra jövője pedig spol. valószínűleg extra bajnok lesz, a Kalózok bizonytalanok. Van-e az asszisztens a tulajdonosok, a Mókus család válaszától? – Nincs hozzászólás – mondta. “Most az a személy, aki Chomutovban érdekli a jégkorong, 150% -ban dolgozik. És a szurkolók, a környező emberek, a tökéletes ifjúság és a háttér miatt megpróbálták folytatni a legmagasabb szintet. ”Például a közelgő esés segít megtisztítani a klubot. “Amikor teljesen esik a fenekére, akkor csak felugorhatsz. Remélem, hogy ez a szabály Chomutovban is érvényes lesz. “