Uncategorized

Zavadil: Örülök, hogy két mérkőzésen négy pont van Olomouc-tól

Újra belemerült a mérkőzésbe. Vitatta az ellenfélnek, bár nem viseli a kapitány karszalagját, a játékvezetők tiszteletben tartása mellett részesül. A meccs után még Olomouc Václav Jílek edzőjét is elkezdte, akivel a meccs alatt véleményt cseréltek.

“Venca Jílek nekem síró lány, aki játékot vett. Probléma az, hogy soha nem játszott nagy focist. Nem olyan régen kiutasítás volt a fenyegetője, abban az időben rejtett. Kiabált valamit az Adámková bíróra, ezért én álltam érte, de ezeknek a dolgoknak a pályán kell maradniuk. “Zavarodott Zavadil a diadal után. Végül is, Opava minden pontnak szüksége van a megmentéshez és a Sigma elindult.

Az előző hét fordulóból hatban nyert.Most találkozott ott, ahol nem volt ilyen várt. “Tudtuk, hogy előttünk lesz egy kihívást jelentő mérkőzés. A taktika szempontjából nagyon jól sikerült. A Sigma egy labdarúgó-válogatott, amely jól tud játszani, de nagyon taktikailag sikerült kezelnünk a helyzetet. Megérdemelten nyertünk “- mondta Zavadil. Az első félidő Olomouc-hoz tartozott. Annak ellenére, hogy vezették a hazai csapatot, Sigmának volt a kezed.

“Ilyen szándékunk volt, egy taktika, amelyet választottunk. Tomáš Jursa gyönyörű gólt szerzett és tudtuk, hogy Sigma erős lesz a ballonon. Kár volt, hogy a felét összegyűjtöttük, de ez a futball, és azt hittük, hogy meg tudjuk csinálni. ”

Opava hozzátette a második felét. “Több lépést tettünk előre, és sokkal jobban látható volt számunkra, hogy nyerni akarunk. A második félidő sikeresebb volt.Nagyon erős vagyunk otthon, a közönség fantasztikus. Az ellenfelek minden bizonnyal szeretnek itt lovagolni, mert egy nagyszerű háttér előtt egy nagy terepen játszanak. Buchta rúgta előtte a labdát, és Smola könnyedén megállt.Fontos számomra, hogy 2: 1-sel nyertünk és a pontok itt maradtak, és nyugodtak vagyunk a további munkához “- gondolta Zavadil.

Az Opavanok a tizedik Teplice-hez 2 pontot költöztettek, így továbbra is elmenekülhetnek. a mentőcsaptól. “Igaz, de arra koncentrálunk, hogy minél több pontot szerezzünk és párnát szerezzünk, mert tudjuk, hogy a felépítmény nagyon nehéz lesz. Csodálatos mérkőzéseink vannak Baník és Sparta előtt. Mindkettő elfogy, és fantasztikus hátteret képvisel, tehát nagyon várjuk. “Zavadil rámutat a nagy csatákra, amelyekben a futball még mindig játszik.