Uncategorized

Várja a váratlant: David Luiz és az Arsenal új védekezési káosza

A megjegyzés a támadók dicséretének volt szánva, és a Tottenham, Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang és az új szerződést szerző Nicolas Pépé, aki először együtt indult, vasárnapi 2–2-es hazai döntetlenje alapján. úgy néz ki, hogy pusztításokat okoz. Aubameyang befejezi a visszatérést és az Arsenal döntetlenjét szerzi a Spurs ellen. További információ mivel a Spurs és a Liverpool az előző hétvégén rengeteg nyitást tud létrehozni ellenük. Leno nem hagyhatja figyelmen kívül. Senki sem teheti.

A Spurs meccs elején volt egy pillanat, az Arsenal 1–0-s hátrányával, amikor Son Heung-min játszották, hogy tisztázzák a baloldali belső csatornát, és David Luiz volt a legközelebbi védő.Mindenki azt várta tőle, hogy elkötelezi Fiát, de David Luiz-szel néha a legjobb a váratlanokra számítani.

Visszafordult, és középen visszahúzódott, így középső védelmi partnerét, Sokratis Papastathopoulost hagyta, hogy vigyázzon rá. Son és az Arsenal szinte egyként támogatják, hogy megkérdezzék: „Mit csinál?” Kollektív riasztás hallatszott. Son belevágott a Papastathopoulos belsejébe, és lövést hajolt a szélső, felső sarokba, amelyet Leno remekül mentett. Az Arsenal megúszta.

Nem kerültek ki a kezdő gól hibáinak sorrendjéből, amely Papastathopoulos döntésével indult, hogy fellépjen egy fejléc ellen Harry Kane-nel. Kiesett, így maradt egy rés, amelyet David Luiz szerencsejátékkal egészített ki, amikor megpróbálta levágni Son labdáját.David Luiz rossz úton járt, lehetővé téve Son számára, hogy könnyen eltávolodjon tőle. A brazil alig várta, hogy visszategye az Arsenalt az első lábra, de jobb lett volna, ha megpróbálja visszafogni ellenfelét.

David Luiz korábban úgy gondolta, hogy nem olvasta el Son-t. Emlékszel az elmúlt évadra, amikor a Chelsea-nél járt, és kihívás elé állította Sonot, és folyamatosan harapta? Son belevágott a kapuba, és gólt szerzett a Spurs Wembleyben elért 3-1-es győzelmén. Facebook Twitter Pinterest Granit Xhaka „nevetségesen kiütéses” kihívása Son Heung-min ellen, amely a Spurs második góljához vezetett.Fotó: Will Oliver / EPA

Vasárnap a darab utolsó botja Lenoé volt, akinek Érik Lamela lövéséből adódó gyenge kitolás miatt Christian Eriksen tapintott.

az Opta felé az Arsenal 13 hibát követett el, amelyek gólokat eredményeztek a Premier League-ben a tavalyi szezon kezdete óta, amikor Unai Emery vette át a vezetést – minden klubból a legtöbbet. A hatos Lenónak több van, mint bárki másnak az adott időszakban.

A legtöbb gól engedményében vannak hibák, és az Opta statisztika egyszerűen a világos és nyilvánvalóakra támaszkodik, a buzz kifejezés használatával.

Emery a frusztráció képe volt, amikor Eriksen gólt szerzett, és elgondolkodhat azon, hogy miként adhat törvényt az ilyen egyedi eltérésekről.Granit Xhaka sokkolta a Tottenham második gólját – nevetségesen kiütéses kihívás, amely tizenegyest adott, amelyet Kane alakított ki.

De a tágabb kép arra vonatkozik, hogy az Arsenal felállt, a hátvédek magasra szorultak. , David Luiz alig várja, hogy támadási átmeneteket és kérdéseket idézzen elő a középpálya konfigurációjával kapcsolatban. Az eredmény az, hogy a csapatok helyet kaphatnak az Arsenal védelme mögött és a vonalak között – különösen ellentámadások esetén, amikor a játék kifeszített. keresztez, de elég védekező? Arsène Wenger egyszer azt mondta, hogy nem használja a Kolasinac-t balhátvédként, csak balszélső hátvédként.Az Arsenal reményei szerint biztonságosabbak lesznek, amikor Héctor Bellerín és Kieran Tierney alkalmas a jobb- és a balhátvédre, bár Emery továbbra is követelni fogja, hogy magasan nyomják. Talán a tempójuk kiszabadítja őket a bajból a védekező átállások során.

“Mindenki ellen gólt szerezhetünk, de a kulcs mindig a védelem egyensúlya” – mondta Leno. „Ez a legfontosabb. A három játékos csúcson van, Pépé most ott van…hihetetlen minőségünk van. Pontosíthatják a nagy esélyeket, de a semmiből is gólt szerezhetnek. A többi csapatnak tisztában kell lennie azzal, hogy sok veszélyes játékosunk van, és ez nagy önbizalmat ad nekünk. ”A Tottenham második félidei fáradtsága azt mutatja, hogy az Arsenal most az illesztő csapat | Jonathan Wilson További információ

Emery az egyensúlyról is beszélt a Spurs játék után.Tudja, hogy kényes; olyan nehéz rendbe jönni. Figyelemre méltó volt, hogy eldobta Dani Ceballost, a kreatív középpályást, mert az első hármassal való együttes indítása túl támadó és túl kockázatos lehetett. Szilárdabb középpályás hármassal kezdte – Mattéo Guendouzival, akit Franciaország hívott ki Monrday-ban a sérült Paul Pogba miatt, aki kiemelkedő – és Ceballost küldte Lucas Torreiraért, amikor az Arsenal üldözte a játékot. Hová Mesut Özil, aki kihasználatlanul állt a kispadon? El tudná-e fogadni Emery a kezdetektől fogva egy olyan rendszerben, ahol az új három első van? Özil továbbra is problémát érez Emery számára.

A menedzsernek meg kell birkóznia azzal a kérdéssel is, hogy Aubameyang képes-e a maximális kifejezésig játszani a bal oldalon.Nyilvánvaló, hogy Lacazette-nek középen kell játszania, de Aubameyang is inkább fenyegetőnek tűnik középen. Röviddel azután, hogy Lacazette cseréjét követően középcsatárra váltott, megszerezte az Arsenal egyenlítését a Spurs ellen.

Világos, hogy Emery csapatát szórakoztató nézni fogja. Előfordulhat, hogy frissíteni kell a régi skandálást, miszerint „egy nulla az Arsenal”.