Uncategorized

Thriller tizenhárom éves korában. Olyan sok szükségtelen hiba, csodálkozva cseh. Még mindig ujjongott

A Kurt # 13, amely gyönyörű Melbourne-i felhőkarcolóval rendelkezik, kedden este egy különösen drámai előadás színpadává vált.

A történet több alkalommal úgy tűnt, hogy gyorsan befejeződik. De volt egy váratlan telek.

Huszonhárom éves Muchová a harmadik sorozatban 4: 0 vezette a tapasztalt belga Kirsten Flipkenst, és két kardja volt 5: 2-nél. A rivális kikapcsolta őket és 5: 5-ig kiegyenlítette őket.

A szünetben a csehek 4: 0-mal álltak le. A Flipkens 4: 4-re tette.

Figyelem 8: 4 Mucha számára. Most…Nem 8: 7.

Csak akkor véget ért a thriller. A győztes összeszorította öklét, és megkönnyebbülten az ég felé emelte az arcát. „Nagyon ideges voltam, és túl sok felesleges hibát követtem el.Örülök, hogy valahogy megcsináltam és megnyertem. ”Nem, nem teljesített nagyon jól. Hét kettős hibát követett el, és összesen 60 nem végrehajtott „hibát”. Ugyanakkor, a döntő pillanatokban, egy ugrás közben egy ragyogó hátsó kézbesítéssel vagy egy tökéletesen végrehajtott szolgáltató hálózat segítségével.

Újra kiderült, milyen fantasztikus ez a fiatal olomouci hölgy, annak ellenére, hogy az egyetlen előkészítő játék előtt csatlakozott az Australian Open-hez.

“Mondta. „Megsemmisítettem néhány stroke-ot, amelyeket vakon megtehetek máskor is. Másrészt sokat segített magamnak. ”

Igen. Összesen 56-szor ment előre és 35-szer (62,5%) szerezte meg a gólt.Míg sok top teniszezőnek kényszerítenie kell magát a hálóra, Muchová ezt gyakran élvezi.

“Egy ilyen komoly nyeremény minden bizonnyal javítani fogja a bizalmat. Remélem, hogy legközelebb nyugodtabb leszek és kicsit jobban lesz. ”A következő játékban találkozik egy eljövendő amerikai Catherine Bellissel, akinek a neve a 600-as szám alatt rejtőzik, amikor visszatér egy sérülés után. Muchova még nem értette, mielőtt beszélt volna az újságírókkal. Csak mondta, hogy újabb nehéz macskát vár. „Nagyra értékelem, amit elértem. De folytatódik.Magasabbra akarok menni. ”Felvette egy új fitnesz edzőt, Jaroslav Blažek-et. Háromhetes edzőtáboron ment keresztül Tenerifén, Michal Novotny gyógytornász felügyelete alatt.

A siker vágya nem tűnt el.