Uncategorized

Serena Williams sorba áll Wimbledon vetéshez az SW19-ben zavarodott zavar után

Az amerikai védett rangsorán keresztül garantáltan szerepel egy helyben a nagysiklás fő sorsolásában, de a Női Teniszszövetség kétértelmű szabályai szerint nem volt egyértelmű, hogy bekerülhet-e a 32 legjobb helyezettbe, ami a legjobb játékosok védelme a verseny egy korai szakaszában.Garbiñe Muguruza: „Néhány embernek nehéz megengedni, hogy egy sportoló nőies legyen.” Bővebben

A félreértés gyakran elterjedt, amikor a klub tavaszán kínos kérdésekre válaszoltak. sajtótájékoztatón a Wimbledoni elnök, Philip Brook és a vezérigazgató, Richard Lewis vegyes jeleket adott Williamsnek arra, hogy jogosult-e vetésre.

Amikor rámutattak a klub bajnokságokra vonatkozó szabályzatára: „ A vetési sorrend követi a WTA rangsorát, kivéve, ha a bizottság véleménye szerint változtatás szükséges a kiegyensúlyozott vonzáshoz. “Vonakodtak voltak adni a végleges véleményt.

Brook elismerte Williams terhességét.”Vannak olyan példák, amikor a [női] játékosokat megmozdítják a vetélésen, ha a 32 legjobb között vannak.” p> Ezután a WTA vezérigazgatójának, Steve Simonnak egy sietős transzatlanti telefonhívást követően Wimbledon gyors újraértékelést adott ki, amely határozottan azt sugallta, hogy nem lesz probléma Williamsnek vetéssel.

A szóvivő azt mondta: „Ez Ésszerű kijelenteni, hogy a bizottság mérlegelési jogkörébe tartozik, ha egy játékosot bajnokságra vet, a WTA rangsorától függetlenül.Ez a vita a június 26-i ülésen kerül megrendezésre. ” A bajnokság július 2-án kezdődik.

Miután Williams így beismerte, rendkívüli eset áll fenn – és amely esetleg precedenst teremthet a nők játékában -, a vetőmag-bizottságnak nehéz lenne kizárnia őt egy helyről A top 32.Regisztráljon a The Recap-hez, a szerkesztők heti e-mailjeinkhez. a játék.A 23 nagyvállalata közül hét nyert a Wimbledonban.

A New York Timesnak adott interjúban a héten világossá tette, hogy „a terhesség nem sérülés”, és nem szabad kizárnia egy rangos játékostól a játék az előző szintjén vagy annak közelében – egy olyan érzés, amelyet Brook elismert kedd délután.

„Azt hiszem, ez inkább a nők védelme, hogy életet éljünk” – mondta Williams az újságnak, mielőtt a HBO dokumentumfilm lesz. képernyő az Egyesült Államokban szerdán este. „Nem kell megvárnia, hogy gyermeke legyen, amíg nyugdíjba vonul. Ha szeretne gyermeket szülni, néhány hónapot vagy egy évet szabadon vehet, majd visszatérni, akkor ezt nem kell büntetni.A terhesség nem sérülés. ”Novak Djokovic bizonytalan jövőben néz szembe a fájdalom évének küzdelme után Kevin Mitchell Bővebben

Williams megnyerte legutóbbi nagyjátékát a 2017 Australian Open-en – amikor héthetes volt terhes, később kiderült – és áprilisban jelentkezett a turnéról, hogy szülhesse Alexis Olympia-t.A CNN februári cikkében feltárta, hogy szinte halt meg a terhesség után a tüdőembólia miatt – ez egy olyan állapot, amely évek óta kísérti őt.

Visszatérése, amely egy Abu Dhabi-i kiállítási mérkőzésen kezdődött. december 30-án, miután hat hétig ágyba zárták, hogy felépüljenek a halálhoz közeli tapasztalataiból, dadogó és bizonytalan volt, amikor megpróbálta visszanyerni a teljes alkalmasságát.

Az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy nem védi meg Januárban az Australian Open bajnoki bajnokságot párbajnokságban játszották az Egyesült Államokban húga, Venus ellen, a Szövetségi Kupában Hollandia ellen februárban, de még mindig nem volt a legjobban megfélemlítő közelében.

Azóta elvesztette a Vénusznak az Indian Wells harmadik fordulójában és a Miami első fordulójában az Indian Wells bajnoknak, Naomi Osaka-nak.Ott, a ház közelében, a Palm Beach Gardens-ben, felgyulladt a sor, amelyben megtagadták a vetést a terhesség miatt hiánya miatt. Szerdán az élet újra felvillant.

Az egyik játékos, aki Williams erőteljesen támogatja a vetési ajánlatot, Andy Murray, aki tavaly a Wimbledonban javította az újságírót, aki negyeddöntőjének hódítóját, Sam-t hívta fel. Querrey, az első amerikai, aki 2009 óta érkezett a slam-elődöntőbe. „Férfi játékos” – emlékeztette Murray.