Uncategorized

Manuel Pellegrini-nek meg kell győznie a West Hamot, hogy ő nem a tegnapi ember

Alan Shearer a Day of the Day-n helyesen becsapta őket, mert a Farkasok elleni megjelenésük rendíthetetlen, és ha egy előléptetett oldal otthon megverték őket, csak az lehet a bizalomcsillapító egy csapat számára, amely még mindig keresi az első bajnoki pontját. Ezért fontos a következő vasárnapi Everton-meccsen játszott játék, amely rendkívülinek tűnt, mivel megengedte, hogy Huddersfield elmeneküljön a Goodison Parkból egy ponttal a múlt héten. A Manest Pellegrini szerint a West Ham legfontosabb feladata a teljes felelősségvállalás. Tovább

A jó hír West Ham számára az a tény, hogy a Richarlison továbbra sem érhető el a felfüggesztés révén, és a Huddersfield játék bizonyítéka szerint az Everton nem rendelkezik túl sok más játékosmal, akik meglepetéseket tudnak készíteni, vagy támadó ütemben fecskendezhetik be őket.A rossz hír az, hogy az Everton után jönnek a Chelsea és a Manchester United, ami azt jelenti, hogy ha West Ham elmulaszt egy pontot a Goodisonon, októberben továbbra is az asztal alján állhatnak.Addigra Pellegrini és munkáltatói nem csak aggódnak a megkezdett kezdet miatt, hanem attól is aggódnak, hogy a szezon hátralévő része hogyan alakul ki.

Bárki meglepte, hogy ennek a sorsnak egy klubba kell esnie. amely közel 100 millió fontot költött kilenc új játékosra nyáron, és egy olyan menedzsert toborzott, aki 2014-ben még angolul is elnyerte az angol címet, valószínűleg nem fordított kellő figyelmet arra, hogy a Premier League mennyire igényes lett.

Az új játékosok ragaszkodása ritkán garantálja az azonnali sikert, amint azt az Everton a tavalyi szezonban találta, amikor Ronald Koemannek utat kellett tennie, miután nem találta meg, hogyan lehet az új toborzottakat hatékony csapatmintabe integrálni.Sokkal sokkal jobb, ha ragaszkodik ahhoz, amit tud, és talál egy edzőt, aki képes javítani egy adott játékoscsoport teljesítményét és helyszíni megértését, amint ezt Eddie Howe, Sean Dyche és Chris Hughton bemutatta az utóbbi szezonokban.West Ham

Pellegrini nyilvánvalóan nem az a menedzser. A bajnoki címet a Manchester City kapta, aki az átlag feletti játékosok tulajdonosa, és néhány évvel korábban Roberto Mancini vezetésével nyerte a bajnokságot. Nem szabad alábecsülni a Pellegrini azon eredményét, hogy abban az évben hatalmas kihívást tartott a Liverpooltól, bár azt állíthatják, hogy a rendelkezésére álló játékosokkal City soha nem engedhette meg, hogy a címverseny drótjába kerüljön.Minden bizonnyal rámutathatunk arra, hogy ugyanazzal a játékoscsoporttal és Kevin De Bruyne-del Pellegrini negyedik helye a City-ben megtett utolsó szezonjában kissé lágy.

Ennek nem feltétlenül kellett elriasztania a West Hamot. Végül is csak 10 ember nyerte meg a Premier Ligát 26 szezonban, és közülük kettő már nyugdíjba vonult. A 64 éves ember Kínából történő behozatala ugyanakkor úgy tűnt, hogy megszakítja a nyugdíjba vonulást.Pellegrini vasárnap 65 éves lett, és meglepő lehetett, hogy megkapta a hívást, hogy visszatérjen Angliába, bár figyelembe véve, hogy a West Ham szezononkénti 10 millió fontnyi bérét a Premier League első három keresője közé sorolta, kellemes lett volna. Manuel Pellegrini adagolója: mit kell kezelnie az új West Ham-menedzsernek. Bővebben

A chilei egyik látnivaló nyilvánvalóan az volt, hogy a Hebei China Fortune nem fog kompenzációt fizetni, míg a Newcastle 6 millió fontot követelt a kiadásért. Rafa Benítez.Tekintettel a Pellegrini-nek odaítélt pazar hároméves szerződésre, amely hamis gazdaságossá válhat, bár Benítez mindenképpen vonakodott az egyik nehéz helyzetet a másikra cserélni.

Pellegrini legfőbb aggodalma az volt, hogy a pénzt igaza van – nem akarta olcsón eladni magát az utolsó nagy lépéséért – és úgy tűnik, hogy megengedte neki, hogy megnevezze a saját árát. A West Ham bizonyos szintű stabilitási és folytonossági vágya érthető, mivel sok rajongó még mindig elégedetlen az identitás elvesztése miatt, amikor egy új stadionra költöznek.De ha az eredmények nem javulnak gyorsan, akkor a klubban több nézői nyugtalanság áll fenn, és annak lehetősége, hogy három hónappal később sietve újratervezzék a hároméves tervet. Fiver: Iratkozzon fel ingyenes futball-e-mailünkre.

Liverpool látogatása Tottenham, vagy legalábbis Wembley számára a hétvégén a kiemelkedő mérkőzés, a bajnokok vezetői arra törekszenek, hogy az idény 100% -os rekordját megőrizzék egy stadionban, ahol egy évvel ezelőtt 4-1-re mentek le. A Watford tökéletes rekordját, amely a szezon eddigi legnagyobb meglepetése, akkor tesztelni kell, amikor a Manchester United meglátogatja a Vicarage Road-ot egy olyan találkozón, amely alig tud nyújtani szórakoztatást, míg Burnley már az asztal felénél felveszi a Wolves oldalát.

Ennek ellenére a Winless West Ham a szezon kezdetén kezdődik.Noha senki sem vádolta őket szolgálatban vagy a Premier League státuszának magától értetődésének, ők megtették egyfajta indulást, amely minden rossz ok miatt figyelmet fordít rá. Pellegrini akkor fog pénzt keresni, ha meg tudja akadályozni, hogy a helyzet rosszabbá váljon.