Uncategorized

Jody Morris azt akarja, hogy a „könyörtelen” Chelsea dolgozzon csúnya sorozatukon

Jody Morris szerint a Chelsea-nek nagyobb kíméletlenségre van szüksége az utolsó harmadban.A gyenge befejezés a közelmúltban a Chelsea-be került, és azon gondolkodnak, hogyan javíthatnák ebben a hónapban a támadási lehetőségeket: a Crystal Palace játékosa, Wilfried Zaha, a Borussia Dortmund Jadon Sancho, a lyoni Moussa Dembélé és az RB Leipzig Timo Werner szerepel a céllistáján.

< p> Morris, aki azért beszélt a médiának, mert Frank Lampard betegséghiba miatt szenvedett a FA-kupa vasárnapi, Nottingham Forest elleni rangadója előtt, egyenes értékelést adott, miután megkérdezték, hogy a Chelsea fiatal támadóinak kell-e csúnyább mentalitást kialakítaniuk. Pápa: “Megcélzott emberként megpróbálnád elnagyolni John Stones-t.” További információ

“Könyörtelenségnek kell lennie a játékodban, és klinikának kell lenned” – mondta a Chelsea asszisztense. „Vannak olyan pillanatok a játékokban, ahol talán szeretnénk, ha némelyikük kicsit csúnyább lenne, de bizonyosan bebizonyítottuk, hogy ilyenek lehetünk.Játszottunk játékokkal és harcolt csapatokkal, és többet dolgoztunk.

„A munkánk arányának könyörtelensége legtöbbször jó volt, de önnek szüksége van erre a kevés minőségre. Akkor kell teljesítenie, amikor a részvényei felértékelődtek, és az emberek elkezdik jobban értékelni Önt mint játékost. Ugyanaz, mint egy csapat. Ha egy csapat feláll és elkezd többet kidolgozni, akkor néhány játékosra kell támaszkodnia, különösen a pályán. ”

Lampard támadó erősítést akar most, miután a Chelsea átigazolási tilalma megszűnt. Úgy gondolják, hogy Sancho nyitott a Stamford Bridge-re való áttérés gondolatára, bár a Dortmund legalább 100 millió fontot követelne az angol szélsőért, és eltökélt szándéka, hogy csak nyáron adja el.A Villarreal Samuel Chukwueze és a CSKA moszkvai Fjodor Chalovot is figyelő Chelsea hasonló problémával fog szembesülni Wernerrel. A német támadó a legnagyobb sztár Lipcsében, akik a Bundesliga élén és a Bajnokok Ligája utolsó 16 között szerepelnek. Eközben a Lyon nyilvánosan kizárta Dembélé, a korábbi kelta támadó januári lépését. Facebook Twitter Pinterest Wilfried Zaha szerepel a Chelsea bevásárló listáján. Fotó: Joe Toth / BPI / Shutterstock

A Lampardhoz közeli források nem zárják ki a Zaha ajánlatának lehetőségét. A Palace szélsője a Stamford Bridge-be költözésnek kedvez, és kétségbeesetten keres új kihívást.A Zaha szerződése azonban 2023-ig szól, és a Chelsea keményen meggondolja, mielőtt eldönti, hogy megfelel-e a Palace 80 millió fontra eső értékelésének.

Lampard szintén egy védő piacán van, de még nem dönt arról, hogy kiváltja-e a visszavásárlási záradék, amely lehetővé teszi a Chelsea számára, hogy 40 millió fontért szerződjön Nathan Akéért, ami jóval a Bournemouth védőjének piaci értéke alatt van. Magától értetődik, hogy Lampard fenntartásokkal él Akével szemben, akit az Arsenallal és a Manchester Cityvel is kapcsolatba hoztak. Hármat letartóztattak homofób és rasszista bántalmazás miatt a Brighton v Chelsea csapatánál. További információ kisebb fények januárban. Danny Drinkwater kölcsönét a Burnley-nél megszakították, a középpályás pedig az Aston Villa kölcsöncélja, akiket Michy Batshuayi is érdekel.A Villának szüksége van egy csatárra, miután Wesley komoly térdsérülést szenvedett az idény hátralévő részében.

A Villa kapcsolatba került Pedróval, aki a szezon végén szerződéstől ment, míg Olivier Giroud el akarja hagyni a Chelsea-t. Az Internazionale, a Lyon, a Palace és a Bordeaux érdeklődik Giroud iránt. Az Interet azonban elriasztotta a Chelsea francia csatárért kért ára, és meglepődik azon is, hogy a Premier League klubja nagyra értékelte a spanyol balhátvéd Marcos Alonso-t. >