Uncategorized

Jamal Lewis pontos sztrájkja nyeri Norwichot Leicester felett

A régi, nagy escapológusok ellen Norwich valódi okot adott maguknak azt hinni, hogy lehetséges egy új Houdini-törvény. Senki sem várja el tőlük, hogy emlegessék a Leicestert, hogy folytatják a győzelmet a következő évad Premier Ligájában, ám az idei évben a túlélés már nem tűnik kérdésnek, és egy intézkedéssel egyelőre meghaladják az ütemtervet. A 2014-15-es években a Leicester kilenc meccsen játszott hétpontos deficitbe kezdett; Daniel Farke oldalán két mérkőzés jobb, és egy olyan kampány, amelyben mindazt elmagyarázták, mint a tanulási élményt, legalább legalább a következő hétre pulzál, friss élettel.

Csak megnyerték ezt a győzelmet. a második az elmúlt 15 legjobb repülési kirándulásukban az ellenfelek ellen, akiknek az utolsó félórában való romlása rejtvény volt.Norwich farka már fel volt állva, amikor 20 perccel az idő után kifoghatatlanul jobb hátsó tagjuk, Max Aarons ellopta az udvart Ben Chilwellben, és észrevette kollégáját az ellenkező oldalon, és gyorsan földemelkedett. Aarons észrevehetően keresztezte magát, megkerülve mindenkit a közepén, és hagyta, hogy Jamal Lewis méretezze a dolgokat a doboz szélén. Lewis a mellkasával ellenőrizte, majd kifogástalan technikával átvágta a labdát, hogy Kasper Schmeichel-nél átlépjen egy raking alacsony röplabdát, és elrabolja a Carrow Road-ot.

A két fiatal teljes hátú ilyen merész kombináció epitomizálja azt, hogy Norwich, aki soha nem akar ambíciót, széles körben népszerű börtönöző lesz.Egész szezonban eloszlattak a meghívó pozíciókat, de ez az idő soha nem tűnt úgy, mintha egyre laposabb Leicester lenne, akinek már félidőben kellett volna előre lennie, és rámutat arra, hogy a VAR négy perccel az újraindítás után gólra lökte a célt Kelechi Iheanacho-tól. hátul.

„Olyan lelkes és elkötelezett előadás volt, amely megérdemelt győzelmet és tiszta lapot kapott; elképesztő – mondta Farke. Különösen örült Lewisnek, egy kivételes 22 éves lánynak, akinek a szezonját megsemmisítették a sérülés és Sam Byram formája. „Hihetetlenül örülök Jamalnak, mert kemény első éve volt a Premier League-ben.Alkalmazkodnia kellett a szinthez, majd 10 vagy 11 hétig nem volt szabadban. ”

Csapata egy nézhető első félidő vége felé küzdött, de Iheanacho feladata volt Leicester támadásának vezetése a borjúsérülés után. Jamie Vardy, aki elmulasztotta a legjobb lehetőséget, amikor Ayoze Pérez keresztjére fordult, mielőtt hét yardból lőtt. Dennis Praet szintén a kapufát rúgta le, de ennek mindegyike nem számított, amikor Iheanacho látványos módon találta meg csapágyait.Norwich City 1-0 Leicester City: Premier League – élő reakció! Bővebben

Ben Godfrey-t egy hosszú passzra robbantotta, majd a belsejében táplálkozva megállítva megállíthatatlanul elhaladt Tim Krul mellett.De gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy a labda visszapattant Godfrey felkaráról és ütött Iheanacho kezébe, mielőtt célba lépett volna; a VAR döntése a cél elutasításáról, amelyet a Stockley Parkban székhellyel rendelkező Graham Scott megerősített, helyes volt a jelenlegi szándékosan szigorú szabályok alkalmazásában, ám Brendan Rodgers megdöbbent.

„Nyilvánvalóan csalódottak vagyunk”. ő mondta. „A legrosszabb esetben szabadrúgás számunkra. Úgy gondolom, hogy a védõn kívüli szándékú, és nem tudom, mit tehet Kelechi, amikor esik és megérinti a kezét. ” az volt, hogy Leicesternek nem kellett volna elvesznie.Elismerte, hogy hiányzik a pontosság, ami jellemezte az elmúlt hat hónapot, és beismerte az aggodalmát, hogy 306 perc telt el az utolsó céljuk óta. “Nem táncolhatunk az igazság körül” – mondta. „Újból meg kell találnunk ezt a minőséget.”

Iheanacho csalódása után számíthatott volna arra, hogy többet mutatnak be, ám ehelyett Norwich megragadta a megtorlást és két figyelmeztető lövést lőtt Schmeichelbe a kiemelkedő Ondrej Duda útján. Lewis államcsínye.Leicester a Bajnokok Ligájának elérésével valószínűtlen saját céljait teljesíti, ám még mindig van idő egy csúszó szezon kibontakozására; Norwich lehetőségei olyan mértékben nyitottak, hogy Farke szeme lángoljon.

„Kicsi csoda lenne” – mondta az előtte lévő díjért. “De azért vagyunk itt, hogy valami különlegeset hozzunk létre, és ha tovább folytatjuk ezt a hitet, ezt az egységet és elkötelezettséget, akkor feltétlenül esélyünk erre.” Csak a kékre kellett néznie a csapatot, annak ellenére, hogy legyőztek, minden szükséges bizonyítékra.