Uncategorized

Harry Kane szerint a Wembley játékvezető „palackozta”, amikor Anglia tagadta a célt

Harry Kane azt állította, hogy a játékvezető „palackozta”, mivel Angliát megtagadták a leállásidő-kiegyenlítőt, és a Nemzet Ligája kampányát 11 éven belül első versenyképes háborújával nyitották meg Luis Enrique Spanyolország kezéből.

“ Ezekben a nagy pillanatokban szükség van a ref-re, hogy erős maradjon, de sajnos csak palackozta ”- mondta Kane. „A nagy pillanatokban olyan határozott játékvezetőre van szüksége, aki nyomás alatt nem hoz téves döntéseket. Danny Welbeck éppen ott állt, De Gea felment, elkapta a labdát, de amint lement, Dannyre esett – semmilyen szabálytalanság vagy semmi más -, és a labda leesett. A kapusok néha jobb bánásmódban részesülnek, mint a mi többiünk, és ez sajnálatos számunkra.

„Szerintem legalább döntetlenre érdemelnénk. Jó játék volt, jó teszt olyan csapat ellen, amely jól tartja a labdát.Nehéz volt, de jó varázslatok voltak a játékban, és valószínűleg jobb lehetőségeket teremtettünk. Megpróbáltunk nagy intenzitással nyomni és játszani. Sok mindent megtanulhatunk, de azt hiszem, magasan tudjuk tartani a fejünket. ”

Southgate elismerte, hogy csapata elutasította a késői kiegyenlítőt, de elismerte, hogy a spanyol jobb oldal volt, mivel csapata harminc éven belül először harmadik vereséget szenvedett el. “A két védő megpróbálta megakadályozni Danny-t belőle. De Gea jött a tetejére, és csak leesette” – mondta. „Mindenki számára világos. Célnak kellett volna lennie. De a 90 perc alatt Spanyolország jobb volt, mint mi a játék hosszú időszakainál. Anglia 1-2 Spanyolország játékos értékelése: A Nemzeti Liga nyertesei és vesztesei. Bővebben

“Tudjuk, hogy milyen minőségűek.A labda megtartása első osztályú volt. Kicsit elégedetlen voltunk a sajtolással, különösen az első félidőben, de amikor olyan játékosokkal játszunk, akik ki tudnak küzdeni a helyzetekből, és úgy tudnak kijutni, mint ők… Nagyon büszke vagyok a játékosok befejezésére. a játék. Láttam, hogy a csapatok hajlanak ebben a helyzetben, de nagyon erősen végeztünk, készítettünk néhány igazán jó esélyt, valószínűleg annyi lövést tett a célba, mint amennyire van. Tekintettel arra, hogy hol vagyunk, szükségünk van ezekre a tapasztalatokra. Nem tudtam többet kérdezni a játékosoktól. ”

Shaw-ot, miután három év alatt elsőként indult országába, Dani Carvajal véletlenül elkapta a második félidő elején, és kényelmetlenül esett le, és megütötte a fejét. a gyepre, és a hordágyon vették a mezőből.Az orvosok értékeltek az öltözőben és röntgenfelvételt készítettek, és „ébren és éber” -ként jellemezték. Egy éjszakán keresztül figyelték őt az angliai rendszerben, de várhatóan vasárnap visszatér a Manchester Unitedbe további értékelés céljából, a Leicester City Ben Chilwell pedig valószínűleg helyettesíti a kedd Svájc elleni barátságos eseményét.

„Ő ült az öltözőben, beszélünk, és elég kényelmesnek tűnik ”- mondta Southgate, a 23 éves védő. „Egy kicsit többet kell értékelnünk egy éjjel és holnap, de ez határozottan jó jel. Nehéz megmondani (ha eszméletlenül kopogtattak), de lesznek tesztek.Nem veszünk esélyt, csúnya kinézetű volt, de ébren van és beszél. ”

Marcus Rashford, aki az angliai kitűnő nyitó célt szerezte, sietve is kiléphet a pártból. leállási időben, amikor a házigazdák az első versenyképes vereségre csúsztak a Wembley-en, mivel Steve McClaren szélén maradt és Horvátország 2007-ben megnyerte az Európa bajnokság selejtezőjét. valószínűleg az U21-es évekből származik ”- tette hozzá Southgate. „Reggel megnézzük. Marcus érezte valamit. Ő egy másik személy, akit értékelni fogunk, és reggel jobb ötletünk lesz. ”