Uncategorized

Gareth Southgate szerződést írt alá, hogy 2022-ig Anglia menedzser maradjon

A javasolt megállapodást csütörtökön a Labdarúgó Szövetség igazgatósága elé terjesztik, és mivel a nemzeti oldal nyáron elérte a negyedik helyet Oroszországban, valószínűleg kérdés nélkül ratifikálják.

Southgate nyugodt volt a szerződési helyzetén – az ügylete a 2020-as Európa-bajnokság után jár le. – Noha nem titkot rejtett azon szándékában, hogy egy szakaszban visszatérjen a klubvezetésbe, várhatóan aláírja az új feltételeket. Foden nevet az Andrés Iniesta összehasonlításairól az Bet365 első városi cél után. Bővebben

Az FA gyorsan elmozdult, miután elvesztette műszaki igazgatóját, Dan Ashworth-t, aki szorosan együttműködött a Southgate-vel a St George’s Parkban az utóbbi kétéves hivatali ideje alatt. , Brighton & Hove Albion felé.Ashworth benyújtotta lemondási napját, és új év elején lép fel új pozíciójába.

Ennek szem előtt tartásával az irányító testület elkötelezte magát Southgate biztosításával olyan feltételekkel, amelyek növelik éves alapbérét, amelyről úgy gondolják, hogy kb. 1,8 millió font, közelebb 3 millió font. A menedzser asszisztens, Steve Holland várhatóan csatlakozik hozzá új feltételek biztosításával.

Az Anglia Nemzet Ligája kampánya ebben a hónapban Spanyolország vereségével kezdődött, és októberben nehézségekbe ütköznek Horvátországba és Spanyolországba. amely ponton az FA reméli, hogy menedzserét új szerződés alapján kapja meg.

Southgate jelenléte 2020 után is fenntartaná a folytonosságot, miközben egy tehetséges fiatal játékoscsoport, akik az angliai junior csapatokban jelezték, potenciálisan haladnak a az idősebb felépítés.Az FA már régóta a 2022-es világkupát versenyeként célozta meg, Bet365 amikor a legfényesebb fiatal kilátások a csúcspontjukat érik el. “Gondolom, hogy képesek vagyunk valamit megnyerni a következő két, négy, hat vagy nyolc év alatt?” Mondta Ashworth. “Természetesen azt hiszem, hogy van helyünk az edzők, a játékosok és a személyzet számára.”