Uncategorized

Dawid Malan a teszt visszahívását célozza meg, miután elhagyta a Middlesexet Yorkshire-be

Dawid Malan reméli, hogy Yorkshire-be költözése egy teszt visszahívásához vezethet, miután egy utolsó nyár közepén a Middlesex-ben „fejemet a falnak csapkodva” töltötték, miközben nyilvánvalóan megszakadt a kommunikáció a klub edzőjével, Stuart Law-val.

A 32 éves fiatalember, az angliai T-20-as csapat új-zélandi tagja, két évadot hagyott hátra Lordnál, de engedélyt kapott arra, hogy négyéves megállapodást kössön Headingley-ben anélkül, hogy kártérítést kérnének.

A váltás katalizátora egy olyan kampány felénél érkezett, amelyben a Middlesex elmaradt a feljutástól, a második idényben Malan, a kapitányi kapitány és az első, mint edző Law együttes nem működött. Anglia 21. esése hiányzik a második T20-ból Új-Zéland ellen. További információ

“Csak egy új kihívásra volt szükségem” – mondta Malan. – Két éve vagyok kapitány, és egy darabig egy falat verem a falnak.Nem igazán élveztem a tücsöket annyira, mint szerettem volna. ”

A részletezésre kért Malan így válaszolt:„ Bejött az új edző, és azt szeretné, ha a klub jobbra mozogna irány. [De] Nem igazán tudtam, hogy mi folyik, mik a tervek és így tovább, és ez engem csalódott. ”

Malan felfedezte, hogy az ausztrál jövőképe valójában megfelel a sajátjának, de csak miután elhatározta, hogy távozzon, és kevés nehéz érzés tapasztalható, miután megdicsérte a „fantasztikus” stábot, aki „klubként” gondozta őt a klubban eltöltött 13 év alatt.

A balkezes, aki 2016-ban részt vett A tavaly nyáron címvédő csapat, átlagosan 47-es volt a második osztályban, ami erős aláírást jelent Yorkshire részéről, aki hivatalos közleményében arról beszélt, hogy túlzottan támaszkodnak Gary Ballance futamaira.

Malan elmondta: „ A Yorkshire, amikor beszéltem velük, olyan csapatnak tűnt, amely valóban trófeákat akar nyerni.Nem akarom befejezni a karrieremet, csak a megyei tücsökben folytak. Lehet, hogy a fű nem zöldebb. Lehet, hogy nem szerzek több futást, de legalább kihívást fogok tenni magamra, hogy továbbra is keményen dolgozzak és jobb legyek, mint voltam. ”

Bár továbbra is részt veszek Anglia korlátozott felügyeletében és kétségbeesetten szeretnék részt venni Annak ellenére, hogy tudta, hogy sok pihent idősebb játékos visszatér, a jövő évi T20-as vb-keret Malan 2018-ban megnyerte az utolsó 15 tesztmérkőzését, és ismét figyelmen kívül hagyták az új-zélandi túra második szakaszát. Pat Brown abban reménykedett, hogy a vörös forró forma A T20 világbajnoksága Anglia számára További információ

Ed Smith, az országos választó Malan eldobásakor elmondta, hogy „lehet, hogy a játéka jobban megfelel a tengerentúli körülményeknek”.De az a játékos, aki a 2017-18-as Ashes sorozatban egy lány tesztkorszakot ütött Perth-ben, méghozzá átlagosan 27,8, nem adja fel.

Malan azt mondta: „Amit Ed mondott, az nem volt ideális, de tisztázott. nekem – az angol teszt tesztem nem olyan jó, mint amilyennek lennie kell, ami az én hibám és senki más. De ez nem azt jelenti, hogy nem játszhatom újra a Test krikettet. Rajtam múlik, hogy futamokat szerezzek-e Yorkshire-ben, és hogy tartsam a nevemet a kalapban.

„Jonny Bairstow kimaradt [az Új-Zéland teszt csapatából], és van néhány másik srác, aki a helyekre törekszik. . De senki sincs igazán leszögezve, kivéve Joe Rootot, Ben Stokes-ot és Rory Burns-t, akik kivételesen jól játszottak a hamvakban.

„Soha nem akarod, hogy más emberek rosszul járjanak, de ha adódnak lehetőségek, akkor az akarsz lenni. pontozási futások hazai krikettben.Ennyit akarok csinálni. ”