Uncategorized

Csodás gyermek! A Cocomania Ausztráliát is elborította

A legendás Venus Williams hétfőn történő kiesése után, akárcsak a Wimbledonban, szerdán 4: 6, 6: 3, 7: 5 legyőzte a román Soran Cirsteát, bár a harmadik sorozatban 0: 3 és 4: 5-re veszített. két golyó választotta el őt a vereségtől.

Egy 15 éves atlanta lány a saját bátorságán keresztül fordította elő a játékot, hogy gyakrabban támadjon és hasonló fiatal nézők támogatásával.

Nem tudom, mit érdemeltem, de hálás vagyok érte. Azt hittem, meg tudom csinálni – mondta a mikrofonba az udvaron. A Wimbledon és az US Open közönségéhez hasonlóan, a Wimbledon és az US Open közönségéhez is befolyásolták. ”Nem kétséges.A Cocomania Ausztráliába is megérkezett.

Amikor Gauff elfordította a kardot az alapon a harmadik legnagyobb stadionon, ütközés történt, mintha Lleyton Hewitt, Patrick Rafter, Ashleigh Barty vagy bármelyik múltbeli vagy jelenlegi háziállat nyert volna.

Az, ami először egy műbuboréknak és egy túlzott hypenek tűnhet egy amerikai vonatkozásában, egy igazán figyelemre méltó sporttörténet az összes díszítéssel.

Gauff még a harmadik Grand Slam-nál is eljutott legalább a harmadik fordulóba. Három készletben lévő macskák egyensúlya 4–0. Ősszel Linzben elfoglalták a WTA túra első címét. A létra a Top 60 felé halad.És nem hangzik őrülten, amikor azt mondja: „Le tudok verni bárkit.”

Talán Markéta Vondroušová, a tavalyi Roland Garros döntõs döntõje csodálkozással beszél: „Hihetetlenül jó játszik korának. Van egy irreális alakja. Szörnyű sebeket lő ki a szolgálatból, 190 kilométer óránként tizenötkor. Kíváncsi vagyok, hogy éget el húszkor. Egy hatalmas halo van körülötte, és hamarosan mindenki figyelni fogja őt, de ő olyan, aki képes kezelni a figyelmet. A Cirstea felett megnyerése után Gauff karkötőket, törülközőt és hajpántot adott a kazánjához. Türelmesen fényképezett róluk és aláírták. Az ügynöke kiadott egy pár pólót a “Call me Coco” felirattal a lányoknak. A hosszú, fekete zsinórral ellátott kisasszony kezeli a szerepét a bíróságon.Kényeztetheti csatlakozóit.

A színpadi ijedtség jele nélkül élvezi az újságírókat is, akiknek a közelmúltban elmondták, hogyan tanulja meg otthon vezetni Amerikában: „Ideges volt, amikor először vezettem az autópályán. És ideges, ha elhozom a testvéreimet. Teljesen őrültek, amikor úgy érzi, hogy lassan haladunk. Én csak tovább gyorsulok! ”

Szülei sikeresek voltak a grúziai és floridai egyetemeken – apám kosárlabdázott, anyám atlétika volt.Adtak neki a megfelelő géneket, és a fejébe rohant, hogy soha nem tudna feladni.

Tehát még akkor sem kell szem előtt tartania, mielőtt a pénteki védekező bajnok, Naomi Osaka megbukott az US Open-en. “Nem leszek többé ideges, mert tudom, mit ad, és agresszívebben megyek bele” – mondja. Ahogy meghívta egy központba egy beszélgetésbe, így a csalódást és a fájdalmat nem hozta öltözőjébe.

Gauff nem felejtette el barátságos gesztusát. De ez nem azt jelenti, hogy meg akarja menteni őt a következő összecsapásban.