Uncategorized

Columbus hét gólt küldött Tampának vakáción, véget vetve Pittsburgh-nak

Kiegyensúlyozva a bajnoki rekordot 62 győzelemmel az alap rész 82 kezdetéből, 21 pontot eredményez a második csapat felett az elnöki trófeaért folytatott küzdelemben. Mindezt most elfelejtik, miután a Tampa Bay a lehető legrövidebb időn belül 0: 4-re repült ki a rájátszásból az alulértékelt Columbus -al folytatott mérkőzések során. Az 1967/68. Szezon óta egyetlen nyerés nélkül az NHL rájátszásában nem javasoltak más alapvető nyertest, mint a most Tampa. : 3 A második periódus végén a Lightning sikerült 3: 3-ra kiegyenlíteni, amikor a Cedric Paquette 38-ban uralkodott Jan Rutta cseh védő segítségével.Oliver Bjorkstrand a 39. percben visszatért a hazaiak vezetésével, és célzott az öltözőbe. A harmadik időszakban három találatot tudtak biztosítani az Artěmij Panarin üres ketrecbe, Alexandre Texier-be (19 éves francia ragyogott A finn bajnokság és a Columbus megerősödött a rájátszásba) és Matt Duchene.Az eljárást a nem játszó Columbus helyettes, Lukáš Sedlák válthatja fel, éppen ellenkezőleg, az említett Rutt (17:35, 0 + 1, +1, 1 lövés) és Ondřej Palát (18:37, +/-: 0) ellenére a jól lejátszott szezon meglepően gyorsan véget ér. .

Columbus, aki először ötödik részvételével jutott el a klubtörténeti selejtező harcokba, a második fordulóban a Boston-Toronto pár legjobbjaival fog szembenézni, amelyben a kanadai csapat továbbra is 2: 1-rel vezet. / p>

Csakúgy, mint Rutta és Palát esetében, a szezon kedden véget ért Dominik Simon cseh csatárnak (12:26, ​​-1, 2 lövés), akinek a Pittsburgh a rájátszásból is parancsolt. 0: 4 pontszám a meccseken.A pingvinek, akiknek kapitánya Sidney Crosby csak egy sovány segítséget nyújtott a sorozatban, védekezésképpen a szigetesek -re összpontosítottak.

Paradox módon a bajnoki helyzet ebben a tekintetben a legrosszabb, azonban az új edző, Barry Trotz alatt elitré fejlődött, és Pittsburghnek négy játékban négy gólt tett lehetővé (4: 3PP, 3: 1, 4: 1 és 3: 1 győzelem). A döntő párbajban szimbolikusan az Ostrovans kapusát, Robin Lehner-t választották az első csillagnak.

Minden fontosra a nyitó harmadban került sor, amikor Jake Guentzel gyors lövését a 35. másodpercről Jordan Eberle és Brock Nelson fokozatosan törölte. V 60A szigetlakók a második fordulóban a Washington és Carolina közötti sorozat győztesével fognak szembenézni, amelyben eddig a meccsekben 2: 1 vezetik a Capitals trófeát védőket.

>

A Vegas jégkorong játékosok szintén közel álltak kedden a haladáshoz. A házi jégen az utolsó Stanley-kupa döntőse 5: 0 legyőzte a San Jose -ot, és 3: 1 sorozatban vezetett a mérkőzésekhez. A párbaj hősének négypontos veterán, Max Pacioretty volt, aki két gólt és ugyanannyi gólpasszt adott a Sharks-fiókhoz. A tengerentúli újságírók azonban Marc-Andre Fleury kapust választották az első csillagnak, aki 15. volt.A rájátszásban bekövetkezett karrier nullájához (Chris Osgood történelmi táblázata negyedik helyezettjével) 28 beavatkozásra volt szükség. elrontotta Joe Thorntont. Az NHL vezetése egy tapasztalt kanadait egy mérkőzésen felfüggesztett az ellenfél fejébe történő beavatkozásonként. A rájátszásban debütáló Tomáš Hertl (19:15, -1, 5 lövés) és Lukáš Radil (8:19, +/-: 0) sem a akadályokat sem akadályozták meg.

Éppen ellenkezőleg a párbaj a Winnipeg és a St. Louis . A cseh részvétel nélküli sorozat a vendégcsapat két győzelme után volt látható. Először kétszer raboltak el a Blues-t, majd megtorlásul rajongóik előtt meg kellett hajniuk a sugárhajtású repülőgépek felé.Az utóbbi időben az 1: 2-es szoros eredmény után, amelyet a hetedik percben fejezött be a nagyszerű csapata, Kyle Connor.

A rájátszás 1. fordulójának eredménye, 4. mérkőzés: