Uncategorized

Beszélő lovak: Valószínűtlen, hogy a Royal Ascot előtt kezdje el a kampányt

A londoni Longines World Best Racehorse szertartáson beszélt, Gosden elmondta, hogy a „június ideje, a Royal Ascot” a hatéves fiatalok számára nyilvánvaló hely a kezdéshez, ami szinte biztosnak tűnik az ő utolsó éve a pályán. .Richard Johnson az ötödik zsokék címére pályázik, kivéve a kar lebontását. Bővebben

„Ha őszre töreksz, akkor nem akarja, hogy tavasszal induljon” – mondta Gosden. “Tavaly az Ascot-ra céloztunk és az Eclipse-ben [júliusban] indultunk.Látni fogjuk, hogyan fogja együtt döntéshozni, de az utolsó, hogy a döntést maga a filly hozza meg. ”

Engedélyezze vereségét, amikor a tavalyi íven kedvence volt az egyetlen jelentős fordított a ami egyébként volt a legjobb idény Frankie Dettori három nyolcvan évtizedében, és alig várja, hogy visszatérjen egy ló fedélzetére, amelynek előadásai 2019-ben időnként szinte beszédetlenné tették érzelmekkel.

„Minden sportnak bajnokokra van szüksége és csodálatos – mondta Dettori. „Nemcsak a versenyzői fantáziáját ragadta meg, hanem más embereket is vonzott, hogy nézzék meg a sportot. Van egyfajta viselkedése és ragyogása róla, és nem tudom mondani, mennyire örülök annak, hogy tovább folytatta az edzést. Tudom, hogy az ív kilenc hónapja van, de ez a fő célpont.Nagyon ritkán fordul elő ilyen típusú ló, tehát élvezzük mindannyian. ”

A siker és az rajongók nagy népszerűségének lehetővé tétele nem tükröződött teljes mértékben a szezon végén a 2017-es és a 2018-as szezon után, valamint a szerdán A ceremónia debütált a világ legjobb versenylova-rangsorának első három helyezettjében.A legfontosabb számlákkal megosztotta a Crystal Ocean-t, aki a háta mögött volt az asszoti King George-ban, amikor 3 dollárját adta, és Waldgeistnek, aki egyenesen rohamozott le a Longchamp közepén, hogy csalódjon az első ajánlatáról, amely tavaly októberben megnyeri a harmadik ívet.

Időközben a Pinatubo által a Curraghban megrendezett első csoport nemzeti tétjein kilenc hosszú fegyvergyőzelmi vereség a hivatalos elismerést kapta egy kétéves legszebb előadásaként negyedévszázadra, mivel Charlie Appleby verhetetlen csikóját megfelelő módon beszerezték 2019-es bajnokként bajnokik közé, aki 128 fontot tett közzé a nagy Frankel előtt karrierje azonos szakaszában.Rövid útmutató Chris Cook csütörtöki tippjei Mutasd elrejteni

Frankelhez hasonlóan Pinatubo kétéves kampányát befejezte a Newmarket Dewhurst Stakes nyerésével, de korábbi győzelmei voltak mind a Nemzeti Társaságok, mind a Vintage tét a Glorious Goodwood-ban, összesen 14 hosszúságon keresztül, amely évtizedek óta az egyik legjobb fiatalkorú státusát jelölte meg.Az Arazi (1991) és a Celtic Swing (1994) azok az fiatal fiatalok, akik magasabb pontszámot kaptak, mint a Pinatubo, mióta az európai osztályozást először 1988-ban állították össze. „Sötét lovak”.

A hendikerek is átadták hároméves gyerekek válogatásai, amelyek érzésük szerint jelentős javulást mutatnak a kampány fejlődésével.

Smith Waldkonig (John Gosden), Brentford Hope (Richard Hughes), Via De Vega (Andrew Balding) jelöli ki. és Hukum (Owen Burrows), míg Mark Bird, Írország fiatalkorú hendike: az Alpesi Csillagot (Jessica Harrington), a So So-ot, a Chiricahua-t (mindkettő Ger Lyons) és az orosz császárt (Aidan O’Brien) választja.

Smith úgy érzi, hogy a Brentford Hope érdemes lehet egy guineai bírósági versenyen részt venni, mivel októberben öt hosszúságban nyert Newmarket leánykorát, míg a Via De Vega nagyon megkönnyíthetetlen helyzetben volt, hogy szeptemberében a Sandown-i debütálásán nyerjen.Eközben Waldkonig figyelemre méltó fordulatot mutatott a decemberi Wolverhamptonban való győzelemhez, míg Hukum rengeteg földet tett a kezdőnek a Kemptonon történő nyeréséhez. „Középtávolságra nevelték fel, és minden hüvelyk méretűt megnéz a Derby-próbákra.”

Bird elvárja, hogy az Alpine Star „pótolja az elveszített időt”, miután hiányzott a szezon második része, míg Even So “ nagyon érdemes várakozást tenni a középtáv felett ”. Az orosz császár „abban a szezonban rejlik abban, hogy az egyik talár jobb hároméves fiatalabbá váljon”, míg Chiricahua, aki még mindig leánykori, „származása van, amely a sebesség és az állóképesség szép keverékét sugallja, és későn Április csikó, versenyképesebbnek kell lennie, tapasztalattal az övé alatt ”. Rövid útmutató Chris Cook csütörtöki tippjei Show Hide