Uncategorized

Az Australian Open sorozat: Federer, Nadal és a helyi reménykedések hangolódnak 2017-re

Ebben az ötödik legjobb csatában a No240 Chris O’Connell ausztrál világgal az eredmény 5-7, 6-3, 5-6 (15-40). Ez nem csupán kritikus pont a 2017-es Australian Open helyettesítő mérkőzésen. Mondhatjuk, hogy ez kritikus pont a Groth 2017. évi ausztrál nyárán. 2016-os sport: a szárnyaló magasságok és a kétségbeesett mélységek dichotómiája | Richard Williams Bővebben

Noha a 2015-ös Newcombe-medalist az elmúlt két évben az ausztrál nyári pályán vett részt, jelenlegi 180-as rangja a sérülést sújtó 2016-ra utal, amely kizárja a közvetlen belépést a Brisbane-ba. , Sydney vagy Melbourne.A tenisz ausztrál nyári ütemterve nem egyértelmű, de a januári bevezető események vitatása, amelyek az Australian Open (AO) sorozatot alkotják, nagy prioritás.

„Számomra óriási” – mondja Groth a Guardiannek. Ausztrália. A hazai tehetségeknek esélyük van arra, hogy előnyt szerezzenek nemzetközi ellenfeleikkel szemben. “December egész hónapjában itt gyakoroljuk a Tenisz Ausztrália nemzeti akadémiáján, így óriási előnye számunkra, hogy bejutunk a bajnokságokba, amelyeket a versenyekre használnak.”

AO A sorozat öt versenyből áll, amelyek az Australian Open-hez vezetnek: a Hopman Cup (Perth) és a Brisbane International az első héten, majd a World Tennis Challenge (Adelaide), a Hobart International és a Sydney International a második héten. A 2017-es év abban különbözik, hogy ez az első ausztrál nyár egy évtizedben, amelyben egyszerre szerepelnek Roger Federer és Rafael Nadal is a hivatalos bejáratási versenyek felhívásán.

Federer és Nadal szerepe az AO sorozatban (Federer versenyző a Hopman Cup-ban és a Nadal the Brisbane International) szintén jelzi a versenyükhöz való visszatérésüket olyan sérülések után, amelyek miatt egyik vagy mindkettő hiányzott a 2016. második félévi nagy teniszversenyek nagy részéből.

Geoff Quinlan, a Brisbane International versenyigazgatója szerint Nadal általában a tenisz hiánya ebben a szezonban ösztönözni fogja a további várakozást, amikor az új év elején érkezik Ausztráliába a versenyre. “A másik rész az, hogy Rafa korábban még nem játszott Brisbane-ben” – mondja Quinlan. “Ez azt jelenti, hogy messze korábban indul Ausztráliában, ami nagyszerű nekünk és a szurkolóknak.”

A csillaghatalom és az első tíz játékos szempontjából a Brisbane International kiemelkedik az AO sorozat versenyein. , mély együttesével, amelyen A-listájú férfi és női játékosok szerepelnek.

Federer, akit a Forbes a jóváhagyások és a megjelenési díjak alapján a világon legjobban fizetett teniszezőnek tekint, a Hopman kupát bicikli Nick Kyrgios mellett, és a Sydney International női pályája hat játékosból áll: az első tíz, köztük az 1. világbajnok, Angelique Kerber.

De a Sydney International férfiak sorsa továbbra is küzd annak érdekében, hogy vonzza a mainstream férfi teniszcsillagokat, míg a Kooyong rendezvény (korábban az AO sorozat része) a múlt dicsőségének árnyéka, amikor a döntőben a Andre Agassi, Pete Sampras, Andy Roddick, Federer és Lleyton Hewitt kedvelői.

A rivális januári versenyek Aucklandben (Serena és Venus Williams szerepelnek), Chennai, Katar és Shenzhen azt jelentik, hogy az AO sorozat, akárcsak az örökké globalizálódó versenynaptár minden más változata, átmeneti.A tömegek, a nézők és a szponzorok vonzása érdekében az ausztrál tenisz nyárának korszerűsítése évenkénti törekvés a Tenisz Ausztrália számára. általában az innovációra reagálnak az éves naptárban a sportesemények telítettsége miatt. “Ha nem vásárol jegyet erre, akkor mindig lehetősége van jegyet vásárolni valami másra” – mondja. “Arról szól, hogy túllépünk azon, ami történelmileg az elmúlt 20 vagy 30 évben volt az elsődleges termék.”

A ‘True Blue’ plexicushion presztízsű bírósági felülete 2008 óta egyetemes az AO és az AO sorozat eseményein. egy jelképe annak, hogyan alakult Ausztrália nyári swingje ebben a nagy négy-uralkodó évtizedben. Ana Ivanovic rejtélyes pletykákat fejlesztett rejtélyes Twitter hozzászólással tovább.

A jelen korban az IBM nagy adatai és a valós idejű elemzések a rajongók sport iránti elkötelezettségének alapos elmélyítése – szinte szükséged van egy telefonra a kezedben, hogy értékeljék a teniszverseny teljes lefedettségét, mivel a rajongók a sportot a hagyományos sugárzott televíziós csatornákon keresztül, a továbbfejlesztett digitális tartalom és a közösségi média platformjain keresztül fogyasztják.

A többcélú Pat Rafter Aréna és a Perth Aréna azt jelenti, hogy az AO sorozat egyre inkább bekerített aréna-tenisz látványossá válik a legfontosabb időtartamra, és a Fast 4 Tennis kísérletei jelzik az innováció szükségességét és a A jelenlegi rajongók figyelmét biztosító formátum.

Az AO sorozat – amelynek nincs nyereményalapja és a már régóta fennálló US Open sorozat pontszerző állása – lehetőséget kínál a játékosok számára, hogy hozzászokjanak az ausztráliai feltételekhez, és meccsekké váljanak. és vegye fel a rangsorolási pontokat, a Tennis Australia szerint.

Ez az ATP World Tour szóvivője, Simon Higson szerint az a sok különféle swing-sorozat, amely az ízléses. “Azt hiszem, ha megkérné a játékosokat, ők azonosítanák az ausztrál versenyeket is, amelyek a legnehezebb játékkörülményeket mutatják, különösen az utóbbi években alkalmanként tapasztalt extrém hő miatt” – mondja.

Quinlan az AO sorozat kapcsolatát az AO-val hasonlítja össze azzal, ahogyan a Spring Racing Carnival vezet a Melbourne Cup-hoz. “Elősegíti a sportot és a rendezvényt, és egy kis formai útmutatás, amely a történetek foltoztatott paplanját hozza létre a történetekbe, amelyek ezekhez az ikonikus eseményekhez vezetnek” – mondja.

A Melbourne Parkban sáros is van. A nyolc udvar fölött fenyegető égbolt, a földre bukkanó sárga és kék „AO” zászlók tüskével korbácsolódnak.Groth nedves zöld és arany pólóját ragasztják rá, és sapkája annyira ellentétes módon van kialakítva, hogy oxigénmentesítse a gyanúját, hogy ő Lleyton Hewitt öltözött. A második sorozatában gördül, és az ötlövés gyengéden véget ér, amikor az alultáplált felső végtagja belemerül a háló aljába. alkalommal, és dobja a mögötte lévő kerítésbe. A mérkőzés nem dönt az ő javára, és a nagy kiszolgálású Groth végül megbukik ellenfelének.Annyit megtett, hogy Wally Masur, a TA ügyvezető igazgatója lenyűgözzön, és úgy döntött, hogy Groth diszkrecionális helyettesítő karaktert kap a 2017 Australian Open-en a Davis Cup 2016-os előadása alapján.

És frusztráló futás után sérülések az AO sorozatban való részvétel csak a kezdő startnak kell lennie, Grothnak – az ausztrál tenisz nyárához és a 2017. évhez.