Uncategorized

Az Atlético Madrid kiszorítja a Manchester City-t a Női Bajnokok Ligájából

A Manchester City, amely két alkalommal elődöntőként vett részt ebben a versenyben, az Atlético Madrid 2-0-os hazai vereségét követően az utóbbi 32-ben kiesett a Bajnokok Ligájából.

Remény volt a levegőben a Az Akadémia Stadion a rúgás előtt A City Madridba utazott, és a spanyol bajnokok ellen gólszerződött, így a 89. percbeli Kenti Robles kiegyenlítőt vett igénybe a hazaiak számára, hogy az erőteljes előadás ellenére döntetlenre menjenek.

Manchesterben más volt a történet. Az Atlético, aki a Primera Divízióban három meccsen legyőzhetetlen volt, egy misszióba került.Miután szombaton két gól következett az Athletic Club ellen, hogy 4-2-re nyerjenek, a spanyol bajnokok megtalálták a szemüvegüket. Fischer Nilla: „Focizni meleg nőnek sok gyűlölet vált ki.” Bővebben

Az Atlético azonnali problémát okozott a Citynek, akik három mérkőzésből öt ponttal küzdöttek a bajnokságban, és négy perc elteltével vezettek, amikor Ludmila da Silva kiszabadult Abbie McManus-tól, ugrálta a labdát a kapu felé és a City kapitányával. , Steph Houghton, miközben hagyta, hogy gördüljön, Silvia Meseguer a hátsó oszlopnál volt, hogy otthon csapjon.

Amikor Atlético először a nyakkendőben részesítette az összesített előnyt, elkezdték a csavart. Keményen nyomva elhagyták a City lehetőségeit, és újra és újra képesek voltak elfogni a nyilvánvaló átadást.Mivel Keira Walsh és Jill Scott küzdött a középpályán való kijelentés érdekében, City legfényesebb játékát George Stanway és Lauren Hemp átjuttatták, akik a bal oldali együttesen próbáltak megszabadítani a helyet.

Több mint 20 percbe telt. A Citynek esélye van arra, hogy a Stanway felvegye a labdát a bal oldalon, és ütközzön egy olyan kemény hajtással, amelyet Gallardo teljes teljes szakaszában jól teljesített, hogy a labdát a keresztrúdra és rávegye.

A City növekedésével Egy kicsivel és félidőben a játékba, az Atlético ezután kritikus csapást kapott, Da Silva átvágta a középpontot, hagyva Houghtont ébren, és a labdát Karen Bardsley mellett eljuttatva egy jól megérdemelt másodpercre.

A City nem veszített el a második félidőben óvatosan a szél felé, három órával az óra elõtt Tessa Wullaert, Nadia Nadim és Caroline Weir tapasztalt fejei léptek be a kacsaba.Nadim okos zsetonjai, Parris, Stanway és Kender energiája ellenére az Atlético fegyelmezett hátsó vonalát és Gallardot azonban ritkán zavarták – egy újabb hosszú távú Stanway-sztrájk a doboz széléről, Jen Beattie egy sarokból indult, de egy szögből kifogyott. , majd a Weir sérülései miatt tett erőfeszítések, amelyek a keresztrúdra dobták a legjobb lehetőségeket a második félidőben.

Londonban sokkal gyengébb nyakkendőt adtak, a Chelsea hatot tett Szarajevó elé, hogy biztosítsák átjutásukat az utolsóig. A 16. ábrán 11-0 összesített diadal látható. A korai nyitó célt Drew Spence, kettő Fran Kirby, az első 50-es a Chelsea számára, egy szabadrúgás Maren Mjelde-től, valamint Hannah Blundell és Erin Cuthbert késői sztrájk hozzáadtak az öt olyan birtokhoz, amelyet az első lábban Bosznia-Pálban szereztek. Hercegovinában.