Uncategorized

Az Arsenal Women nem áll készen az Emirátusokra – mondja Joe Montemurro menedzser

Az Arsenal menedzsere, Joe Montemurro a fantasztikusnak írta le a Meadow Park 4000, a vasárnapi Chelsea elleni meccs játékát, „fantasztikusnak”, de azt akarja, hogy ezt gyakrabban végezzék el, mielőtt elgondolkodnának az Emirates Stadion megnyitásáról a nők számára.

„Fantasztikus, fantasztikus lehetőség a női futball bemutatására” – mondta. – De még szükségünk van egy párra. Még egy vagy kettő, aztán azt hiszem, elkezdhetjük üzenetet küldeni, hogy a nagyobb stadionokon játszhassunk.Ez egy egyszeri helyzet, és konzisztensnek kell lennünk – szükségünk van heti forgatókönyvre. ”Semmi sem lesz barátságos az angliai SheBelieves Cup-ban | Suzanne Wrack Bővebben

Az Arsenal üdvözli a Chelseát a Boreham Wood-ban. Tudva, hogy a győzelem hét ponttal riválisaik fölé kerül, bár a Chelsea rendelkezik a kezével, és legalább hárompontos vezetést biztosít a Manchester City felett, akik Birminghamet játsszák a két korai indulás egyikében. Rövid útmutató a Kontinentális Kupája előnézeti előnézete

Az Arsenal, a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City a Kontinentális Kupán a negyedik döntőbe kerül, miután mind a négy szerdán átjutott negyeddöntőjében.Kim Little a későbbi győzelemmel győzött az Arsenal számára a Reading 1: 0-os vereségében, míg a Chelsea a második félidőben az összes gólját az Aston Villa otthoni vereségében szerezte. Magdelena Eriksson nyitotta meg a gólt, mielőtt Ji So-yun és Emily Murphy a gólt szerezte volna a 90. percben. A Manchester Unitednek le kellett állnia, hogy legyőzze a Brightont 2-1; Abbie McManus és Jane Ross gólt szereztek kettővel, mielőtt Kayleigh Green késedelmi büntetése megtámadta volna. Az éjszaka a Manchester City volt a nagy győztes: Pauline Bremer mesterhármast ért el a Sheffield United csapatában 4-0-os győzelemben, Laura Coombs pedig a másikkal.Hasznos volt ez? Köszönjük visszajelzését.

Az Etihad Stadion, a Tottenham Hotspur Stadion, a Stamford Bridge, a Madjeski Stadion, az Ashton Gate, az Anfield és az Amex Stadion mellett, amelyek ebben a szezonban női otthont rendeztek, a Goodison Park Következő sorban, és St Andrew, aki tavaly a Birmingham Women házigazdája volt, az Arsenal és a Manchester United az egyetlen csúcsklub, amely ellenállt a nyomásnak, hogy csatlakozzon a jelenlévő fegyverversenyhez. A rekord az Arsenal Tottenhamben tett látogatásának 38 262 fője.

„Szeretjük a Boreham Wood-ban játszani” – mondta Montemurro. „Ez a mi kis otthonunk, tudjuk annak méretét, tudjuk annak méretét és jól érezzük magunkat.Bármely nagyszerű versenyjáték, amelyet örömmel játszunk a Boreham Wood-nál. ”

Az Arsenal a szezon előtti dupla fejlécben fogadta a nőket a főtéren, de a Montemurro úgy gondolja, hogy amikor egy női szuper liga bajnoki játéknak több előnye van, ha egyedül játszik. „Kettős fejléc, igen, jó az emberek jönnek, mert a férfiak utánoznak, de ez valódi? Szeretném azt gondolni, hogy meg tudjuk csinálni egyedül, és olyan módon, amikor egyedül állunk játékként. ”