Uncategorized

Az a fajta célszerzőgép, amely szégyenteljesíti Shearert és a társat

A Newcastle United 1955 óta először nyeri meg a FA Kupát, a Fiver valóban kezd hinni. Részben azért, mert más hétvégén már majdnem estek az első akadálytól Rochdale ellen, a tökéletes tolóajtók a Cup-mesét indítják el. Részben azért, mert a Joelinton most az a fajta gólszerző gép, amely szégyellõvé teszi Malcolm McDonald, Kevin Keegan, Peter Beardsley, Andy Cole, Les Ferdinand és Alan Shearer szerepeit (a nagy tisztelettel együtt a Toon: 0). De elsősorban azért, mert amikor Newcastle végül ismét valamit megnyer, amely a legtöbb matematikai modell szerint valószínűleg valamikor a következő néhány évszázadban megtörténik, akkor ezeket nem messiás vérzés okozza – fekete-fehér Keeg / Bobby / Rafa- stílusú tömeg kedvence, ám ehelyett mélységes és népszerűtlen Sunderland volt főnök.A történet, melyet nyolc évtizeddel ezelőtt alkottak és számoltak, éppen ezzel végződik. Bernard Cribbins, hölgyeim és uraim.Lo Celso és Lamela elindították a Spurs-t a Middlesbrough elleni győzelemhez. Tovább

Mindezt elmondva, a Newcastle nem az egyetlen nagy klub, amely visszatér a régóta eltávozott emberekbe. dicsőséges napok. A Toontól eltérően a Tottenham Hotspur az 50-es évek óta több alkalommal is megnyerte a kupát, bár utolsó győzelmük 1991-ben tért vissza, és nincs olyan kedve, mint a Gazza vagy a Gary Lineker. Plusz ki írja a kupa döntőjét, Chas már továbbadta? Ez túl nagy terhet jelent Dave-nek egyedül, és a dobos nem segít.Mégis, ez egy olyan híd, amelyet át kell lépniük, ha ilyen messzire jutnak, kissé valószínűbb a kilátás a Middlesbrough feletti keddi győzelem, az izgalmas teljes hátú Japhet Tanganga megjelenése és a kölcsönbe vett Gedson Fernandes elfogása után. a Benfica-tól. Az egyetlen probléma a közelgő negyedik forduló döntetlen a Southamptonban, mivel Danny Ings az örökké összezavarodott Davinson Sánchezhez viszonyítva nem néz ki tisztességes küzdelemben. legalább meg fogja oldani a kupa-döntő dal problémáját, mert egyszerűen újra kiadhatják, amikor az év véget ér az egyben, és az adott játékos rúghat le az útról. Lehet, hogy Newcastle-t is felfüggeszti a nyílt tetejű busz-útvonal terveket, mivel a történelem azt mutatja, hogy szerencsés mind a Manchester United, mind a Wolverhampton Wanderers számára, amikor az év nulla.Látja, az United 1990-ben nyerte meg a trófeát, míg a Wolves utolsó sikere a hírhedten unalmas 1960-as döntőn érte el, amelyet azután almamaggal, narancshéjjal és a mérkőzés programjának apróra vágott részeivel a könnyekön át unatkozó Wembley tömeg borított be. . Meghosszabbíthatja-e ezek közül a híres régi klubokból ezt a rendkívül nehézkes két klubos 30 éves modellt 2020-ban? Mindkettő biztosan megpróbálja életben tartani az álmot az Old Traffordban, egyesülve esetleg Eric Bailly-kel, Farkasok nélkül Diogo Jota nélkül. Nagyon szórakoztató lenne nézni, noha készen állunk a friss gyümölcsökre és a United Review régi példányaira, csakúgy, mint esetre.LIVE INGYENES weboldalon.

“A híres fénykép azt mutatja, hogy közelebb vagyok a labda, mint a feje. Ezért dobta be a kezével. Mindig vannak olyan emberek, akik azt mondják: „Ó, kiugrott téged.” Nem kiugrott nekem.Csalt ”- Peter Shilton megbeszélést folytat Donald McRae-vel, és persze, hogy még mindig nincs rajta. Nos, ugye? A HATÓKÖNYV KÜLÖNLEGES KÜLÖNLEGES KÜLÖNLEGES

„Én vagyok az egyetlen, aki azt gondolja, hogy Quique Setién úgy néz ki, mint Leonard Nimoy. Éljen hosszú és virágzó (erm, igen – Fiver Ed) ”- Andy Shawcross. Facebook Twitter Pinterest Hm.

“Úgy tűnik, hogy Max Rushden megvonta a fejét és aláírta a villa nevét. Az embernek megtalálnia kell a módját a gombok kiegészítésére, amelyek kétségtelenül a The Man forrásából származnak a futball hét heti podjára. – Rob Young. Facebook Twitter Pinterest Eh?

Küldje el leveleit a the.boss@theguardian.com címre. És a Twittert mindig a @guardian_sport segítségével tweetelheti.Napjaink nyertese a díjmentes levélünkről: a…Rollover.NEWS, BITS ÉS BOBS

A volt Chelsea, Juve és az angliai csatár, Eni Aluko 32 éves korában lógta csizmáját. magasra fejeződik be, azzal a érzéssel, hogy a játékban nem sokkal többet tehetek ”- mondta.

Ole Gunnar Solskjær kimutatta, hogy a Közel-Keleten a biztonság miatt fennálló félelem azt jelenti, hogy a Manchester United megváltoztatta tervezi, hogy a téli szünet alatt felállítják Katarába.

A Liverpool közelgő címvédelmére olyan hír jutott rá, hogy az Afrika Nemzetek Kupáját januárra és februárra helyezik vissza.

Lucy Bronze legyőzte az év Anglia női játékosának gongját, miközben Jordan Henderson a férfiak csecsemőjével állt elő.

A PFA-t a „komoly aggodalmak” miatt vizsgálják.

Az állandó krízisklub Macclesfield egy másik napon játszik, amikor a bírósági eljárás során kiderült, hogy a részvényekre vonatkozó ajánlat már előrehaladott állapotban van.

West Ham hav Végül aláírta Darren Randolph-ot a Middlesbrough-ból, miután az O’Ireland köztársasági kapus sikeresen köhögött a kluborvoshoz, amit a Nagy Weboldal „kritikus orvosnak” hív.

És izgalmas hírekben a nomintatív determinizmus rajongói számára, Gremio Klauss Camara főtanácsnok szerint a pletykák nap mint nap növekednek a pletykák, amelyek összekapcsolják a klub csillagát a Goodison Parkba költözéssel. „Az Everton az Evertonnál egyre intenzívebben felbukkanó helyzet” – mordult fel. TÖBB TÖRÖLJÜK? és Christian Eriksen.

Hordja fel az alsónadrágját, mert semmi barátságos nem lesz az angliai SheBelieves Cup-nál – figyelmezteti Suzanne Wrack.

Melyik labdarúgó csapta be magát más sportágba?A tudás tudja.

Danny Ings megérdemli az Euro 2020-ra való belépést – gondolja Martin Laurence, aki grafikonokkal igazolja, hogy miért és mindent. Facebook Twitter Pinterest Csak nézd meg ezt a tintát. Fénykép: Plumb Images / Leicester City FC a Getty Images-n keresztül.

Quique Setién mindössze 24 órán belül elindult a tehenek figyeléséről a barcelonai állásra. Sid Lowe az a találkozó.

Ó, és ha ez a te dolgod…akkor kövesse a Nagy Webhelyet a Big Social FaceSpace oldalon. És INSTACHAT, TÚL! PURE FILTH