Uncategorized

A változás szele a Nyugat-Indiában, amikor Chris Gayle fokozatosan fúj

Gayle mindig azt mondta, hogy minden megváltozott számára, amikor 2005-ben sürgősségi szívműtétet végzett, miután vissza kellett vonnia az Ausztrália elleni tesztből, mert szívritmuszavarban szenvedett. „A drótra nézve, a foltokra, a szívem már nem ugrik a bőröm alatt, fogadalmat teszek” – írta így a Six Machine könyvében (szellemírás volt, az embernek jobb dolgát kell tennie, mint beülni) elején egy számítógép) .Eoin Morgan szerint a Nyugat-Indiában nyert sérülések nem okozzák a pánikot.

„Ettől a naptól kezdve végtelenül élvezem az életet. Bármikor – Isten akaratának köszönhetően – jobbá válok, mindent a lehető legteljesebben megteszek. Nincs várakozás, nincs fedezés, nincs kompromisszum, nincs bocsánat. Az éjszaka nem fog megállítani, a hajnal nem fog megállítani.Bárhová is megyek, szórakozni fogok. ” Annyira jó volt, mint a szava.

Úgy tűnik, minden nap él Gayle lehetőségeivel, gazdag azzal, hogy további négyes és hatos ígérettel jár. Amint végre belekerül, az az. Úgy tűnik, hogy hosszabb ideig tart. Néha olyan lassan indítja el őket, mintha még készül a játékra, amikor ez már folyamatban van. Itt játszotta Chris Woakes-t először, ahogy alszik a szemében. Nedves, szeles és szürke volt, és Woakes mindkét oldalán hullámzott. Második szállítása bemászott, és csapással megütötte Gayle párnáit, harmadik pedig kihúzta magát, és a denevér széléhez súgott. Szuka volt. Gayle-t természetesen semmi sem aggasztotta.2000-ben debütált Angliában, tehát közel 20 éve ezt csinálja, és mindezt már látta. Spin: iratkozzon fel, és kapja meg a heti krikett e-mailünket.

A másik végén, bár valami máshoz hasonlított, Anglia évekkel ezelőtt, amikor Gayle ellenük játszott. Jofra Archer, halálosan gyors, 24 éves, és azzal a céllal, hogy bebizonyítsa egy nyugat-indiai csapatnak, aki 2013-ban, amikor Barbadosban élt, elhagyta az U19-es csapatból. Íjász nőtt fel Gayle-t figyelve, és most itt volt, bowlingozva vele. Láthatta, hogy élvezi. Gayle eldobta denevérét az első szállítás útjától, egy lapos talpú szabadságot. Aztán Archer egy rövidre csúsztatta.Gayle hátrahúzódott, mintha éppen észrevette az egeret a bokája körül. Anglia körutazás a nyugat-indiai könnyű megnyerés érdekében, de mindkét oldal sérüléseket szenvedett. és a következőben tett valami igazán rendkívüli dolgot. Szinte példa nélküli. Gyors single-t vett a középső szakaszba. Anglia csak egy kicsit mélyebbre tette a mezőt, és megcsali vele, hogy vegye tovább. Megcsinálta és meg is csinálta. Archer megtette a lehetetlent, mert Gayle sietett játszani. Egy sor élezőt szolgált fel neki, 91 mph, 89 mph, 90 mph, 91 mph-ig, ezzel és ezzel zúgolódva. Gayle a fej végén hatodik golyóra bukdott, és a tuskóinál szélre csapott. Idővel visszahúzta a fejét, hogy láthassa, hogy négyszeresen elrejti a finom lábát.Íjász végigfuttatta a kezét a haján.

Öt áttörés után Gayle-nek öt futása volt, Nyugat-Indiában nyolc. Most Gayle ellentámadott. Olyan keményen ütközött az íjász felé, hogy ki kellett ugrania az útjáról, majd elutasítóan elhúzta a következő szállítást a szalagos vállon keresztül, emlékeztetve arra, hogy amint Archer is, Gayle gyorsabban és nehezebben szembesült. Íjász egy újabb rövid golyóval szembeszállt, és Gayle bordáira célozta. Ezúttal Gayle mögötte lépett, és a lábszár felé lovagolt. A következőben Woakes-ot vette át, de a labda elcsúszott a denevérről, és magasan a harmadik ember felé repült. Mark Wood jött, mert megpróbálta elkapni a fogást, és megszerezte, de a labda szabadon engedt, amikor a földre esett. Woakes, olyan udvarias, annyira összecsaphatatlan, esküszött rá.Ezután Gayle négyszeresen dobta őt a szalagra biciklivel, aztán hatért összetörte őt hosszú játék közben.

Liam Plunkett volt az, aki Gayle-t a végén elkapta a határt a mély hátsó téren 36-ért. Között újabb rekordot sikerült elérnie. Anglia és Nyugat-India közötti egynapos mérkőzések vezető gólszerzőjévé vált, felülmúlva Viv Richardsot. Átlagosan 5132-et tett 1632-re. Nem fognak hiányolni. Mindenki más megteszi.