Uncategorized

A skót menedzser, Alex McLeish nyomás alatt áll, hogy Albániát nyerje

Ha szélsőségesnek tűnik a kötelező erejű mérkőzések területén tartózkodni a nemzetközi menedzser kinevezésétől számított hét hónapon belül, Alex McLeish megszokta ezt a szörnyű valóságot.

Skócia rajongói jelentőségű része nem érintette őket az SFA, és McLeish számára második megbízatást kapott, miután elmulasztották odaítélni Michael O’Neill-t Észak-Írországból. Öt barátságos mérkőzés, amelyek egyetlen győzelmet és a gólt eredményeznek, nem enyhítette a hangulatot. A Konfúzió köszöntötte a Nemzetek Ligáját, mivel az Uefa reméli, hogy újjáéled a nemzetköziek. nyernie kell, és még mindig van kísérletezési idő ”- mondta McLeish. „Meg akarunk nyerni, és meg kell nyernünk. Ha húzunk vagy veszítünk, akkor ez rossz kezdés.Ez nem azt jelenti, hogy nem tudsz megmenteni, de hétfő este el akarunk szállni egy Hampden-i szórólaphoz.

A háttér valószínűleg nem segíti a skótokat. Kb. 20 000-en várhatóan részt vesz a bajnokságon a legújabb botrányos bólintással, amely a skóciai jelenethez kötődik. Ez nem minden, amit McLeish csinál, mivel 20 év telt el Skócia óriási bajnokságon való megjelenése óta, de csak túl jól ismeri a külső szkepticizmust.

„Van egy felfogás:„ Á, mi fogunk ne csináld ”vagy:„ Ismét nem fogják megtenni ”- mondta McLeish. „Az eltökéltség az, hogy megváltoztassuk ezt az észlelést, és csak akkor nyerhetünk hozzá, ha megváltoztatjuk. Ez a negatívum lett.

„Csak mi változtathatunk meg benne.A játékosok megértik, hogy meg kell nyernünk ezt a játékot, és mindannyian bíznak benne. Ez egy esély arra, hogy tegyünk valamit és elinduljunk minden fegyverrel. ”

Minden szem előtt tartó fölényük érdekében három Belgium célja skót hibák után jött létre, amikor birtokukban voltak. Ennek ellenére McLeish nem akarja a közvetlen játékmódot megvalósítani. “Időnként, ha nem adja át a passzot, kiszolgáltatott leszel, de bátorítanunk kell a srácokat, hogy képességeikkel rendelkezzenek a labdával” – mondta. “Nem akarok tipikus, szellemes labdarúgást, szeretnék látni, hogy továbblépjünk.Belgium kalapáccsal sajnálom Skóciát, mivel Michy Batshuayi hibákat élvez tovább.

“ Nem akarjuk a buszt a a doboz széle 90 percig. Meg akarjuk próbálni játszani, meg akarjuk próbálni játszani.Még mindig folyamatban vagyunk abban, hogy edzés közben csináltuk, amikor nem volt nyomás, és tegnap este a belgaiak pontosan úgy voltak pozícionálva, ahogyan láttuk a játékosoknak bemutatott videókban. Edzés közben játszottak, nem volt probléma. De amikor erről van szó: „Várj egy percet, ez egy olyan nemzetközi szupersztár, akivel szemben állok, és ő esetleg megsemmisíthet engem…” A bizalomról szól, és felhatalmazza őket magukra, hogy tudják megcsinálni. És meg tudják csinálni. Éjszaka volt néhány hiba, amit általában nem látnának. Tanulságok. ”

Albánia jó hangulatban érkezik Glasgow-ba, miután a Nemzetek Ligája kampányát 1: 0-os győzelmével kezdte Izrael felett, mivel a skót belga árnyékokat üldözte.

McLeish Allan McGregor megerősítette, hogy Craig Gordon lesz a kapus.McGregor kiválóan kezdte a szezont a Rangers-szel. “Nekem nehéz elválasztani ezeket a fickókat” – mondta McLeish.