Uncategorized

A saracenek viharfelhők alatt kezdik a Bajnokok Kupáját

A rivális klubok csalással vádolták őket, és felhívás volt a Saracens elleni mérkőzések bojkottálásának fenyegetésével együtt, ha folytatják a fellebbezést, hogy automatikusan kiesnek. Az ötnapos tárgyalás részleteit és a klub ellen összegyűjtött bizonyítékokat mégsem hozták nyilvánosságra. Ez a döntés Saracens képviseletét a közvélemény bíróságán hagyta.

„Mindenki tudja, hogy van vágás off-point a fellebbezés elindításához, és nincs messze ”- mondta Mark McCall, a Saracens rögbi igazgatója. „Tudni fogjuk, ha tudjuk. A fenébe is nagy kihívás lesz, ha a pontlevonás a jelenlegi marad: a kihívás a kiesés elkerülése lenne, amit csoportként még nem tapasztaltunk.Körbe kapnánk a fejünket, és örömet szereznénk neki, ha ez megtörténne, de még nem tudjuk biztosan.

„Ebben a klubban erős kapcsolatok vannak, amelyeket az általunk felépített kohézió és folytonosság folytán alakítottak ki, és ők látni fog minket a kétségtelenül nehéz időszakban. ”

McCall csak négyet választott ki azok közül, akik a Racing ellen kezdték a döntőt. Az egyetlen két játékosa, aki a 23 elején megnevezett hónap elején szerepelt a világkupa döntőjében, a selejtező Ben Spencer, aki csak az utolsó héten volt Japánban, és Vincent Koch, a prop Dél-Afrika kispadja Jokohamában.Anglia harmadik kampója, Jack Singleton, aki csak egy meccsen szerepelt, első teljes szereplése után Worcestertől (Rhys Carré walesi propeller mellett) csatlakozik, de Owen Farrell, Elliot Daly, a Vunipola testvérek, Jamie George, Maro Itoje és George Kruis pihent, és a jövő héten visszatér a teljes edzésre, a jövő szombati Ospreys elleni hazai mérkőzés előtt.

Az üzenet, tekintettel arra, hogy a Racing az elmúlt négy Bajnokok Kupa döntőjében kettő volt, és a kevesek egyike. Úgy tűnik, hogy a francia klubok, akik ugyanolyan komolyan veszik a tornát, mint a Top 14, úgy tűnik, hogy a Saracens a Premiership túlélését helyezi elsőbbségbe, és nem akarja, hogy Európa elvonja a figyelmét a kampány utolsó hónapjaiban. De ők egy klub, akik más színvonalon működnek, mint mások.15 játékosuk vett részt a világbajnokságon, de ebben a szezonban még nem kellett veszíteniük, a Wasps, Northampton, Leicester és Gloucester győzelmét aratták. Nem akarják szabadon engedni a trófeát, amelyet dédelgetnek. Facebook Twitter Pinterest Mark McCall úgy véli, hogy Saracens csapata képes megbirkózni a velük szemben támasztott főbb követelményekkel. Fotó: Andrew Boyers / Akcióképek a Reutersen keresztül

“Az egyik pozitív dolog ebben a szezonban néhány fiatalabb játékos fellépése volt” – mondta McCall. „Erős helyzetben vagyunk, hogy az elkövetkező 10 hétben erősen forgassuk az osztagot, és nem azért fogjuk megtenni, mert muszáj, hanem azért, mert lehet.Nagy döntéseket kellett meghoznunk a pontok levonása előtt a világkupa idején legforgalmasabb játékosaink felett: meg kell győződnünk arról, hogy fizikailag és érzelmileg jó helyen vannak-e, amikor visszatérnek. Amit megmutattunk, az az, hogy minden csapatban erős csapatokat fogunk kiállítani. Van egy nagyon szoros csoportunk, amely hosszú ideje együtt van. ”

Saracens a büntetés után az első mérkőzése Gloucesterben volt, még akkor sem a legkellemesebb hely, ha az időjárás megfelelő. viharfelhők felett.A Shed hamis 50 dolláros bankjegyeket lengetett, amikor Saracens rohant tovább a pályára és énekelt néhány sértést, de nem volt miért kiabálnia, mert a látogatók utánozhatatlanul kiszorították házigazdáik életét.

“Beszéltünk róla a gloucesteri mérkőzés volt az első lehetőség az ítélet után, hogy megmutassuk az egységet ”- mondta McCall. „Megtettük. Ami érdekes volt, a játékosokkal arról beszélgettek, hogy mi táplálja a teljesítményt: a csoporton kívül sokan úgy gondolták, hogy ez valamilyen haragnak vagy keserűségnek köszönhető, de úgy gondolták, hogy ezt az összetartozás, az egymás iránti törődés és mennyire a klub számukra azt jelenti. A nehézségek tesztelik azt, amit mondasz, és mi egy kicsit nehéz helyzetben vagyunk.Nem tudjuk ellenőrizni, hogy mit mondanak az emberek, de azt, hogy hogyan reagálunk. ”Saracens PR-céget nevez ki a fizetési korlátok megsértésével kapcsolatos kérdések leállítására. Maxime Machenaud és Eddy Ben Arous, de ebben a szezonban csak egy hazai mérkőzést nyertek meg. “Minden játékosuk hátul van, és számolni kell vele egy erővel” – mondta McCall. hétig. Ez egy olyan csoport, amelyet izgatottak vagyunk, és a következő nyolc hónapban nem fogunk működni azzal, hogy haragszunk a világra. Számos hátránya van annak, amit átélünk; még nem kaptuk ki a számológépeket. ”