Uncategorized

A PSG kölcsönbe adja az Internazionale Mauro Icardi játékosa, Neymar helyben marad

Miután Neymar egyértelműen kifejezte vágyát, hogy visszatérjen a PSG-ből Spanyolországba, és a Real Madrid érdeklődéséről számolt be, minden tekintet Párizsra nézett, hogy vajon sikerül-e egy utolsó pillanatban megállapodni a brazil nyáron elért 198 millió font font átutalása után 2017-ben azonban megpróbálták Ivan Rakiticet, Jean-Clair Todibót és Ousmane Dembélét súlyzóként szerepeltetni egy csomagban, amely a 27 éves férfit visszavitte volna a Camp Nou-ba egy eredeti kölcsön miatt, miután a PSG nem tudta meggyőzni Dembélét tegye meg a lépést.

Biztos jele annak, hogy tegnap semmi sem fog megvalósulni, amikor Neymar a képen Miamiba érkezett, hogy csatlakozzon brazil csapattársaihoz a héten Kolumbia elleni barátságos mérkőzésre.

Időközben Icardi úton van a francia fővárosba, hogy aláírjon egy szezonra szóló kölcsönszerződést, amely lehetőséget tartalmaz arra, hogy a következő szezonban állandóvá váljon átigazolása.Az argentin csatárt az Inter új edzője, Antonio Conte lefagyasztotta, és nem titkolta, hogy a San Siróban eltöltött hat év után tovább akar lépni. Magától értetődik, hogy az ügylet lehetőséget kínál a PSG számára, hogy az üzletet jövő nyáron tartóssá tegye 65 millió euróért (59 millió font), az Inter megerősíti, hogy az Icardi kétéves szerződést is meghosszabbított. Inter (@Inter)