Uncategorized

A legnagyobb megerősítés? Hogy Nezmar maradt – mondta Slavia edzője. A csábító ajánlatról is beszélt

A szláv közönség elfojtott, amikor Nezmar állítólagos tanúvallomásainak hírei karácsony előtt rohantak a médiában.

Az ünnepek ellenére a helyzet látszólag megnyugodott – Jaroslav Tvrdík klubfõnök ma este egy fényképet tett a Twitterbe, a vállán sportrendezőt és edzõt tartva. Hozzátette az ékesszóló feliratot.

„Még nem fejeztük be, még nem kezdtük el! Várom, hogy láthatjuk! ”

„ Örülök, hogy minden régi ”- sóhajtott Trpišovský az első téli előkészítő mérkőzés után az Ústí nad Labem-szel (0: 1). „Ez az ötödik évad, amikor megszoktuk. És Slavia cellája hozzászokott. “- hangsúlyozta.

Nezmar 2017. november óta működik a klubban, és fontos szerepet tölt be a vezetésben, kulcsfontosságú alakja a jelenlegi vörös és fehér fellendülésnek.Megtagadta a lehetséges távozását a Tvrdikkel való állítólagos nézeteltérések miatt, Szlavia gazdasági irányával kapcsolatban.

„Amikor beszélgettünk a tulajdonosmal, azt mondtam, hogy Nezmar tartózkodása a klub jelenlegi sportoldalának alfa- és omega-értéke. Hatálya hatalmas: mindenki elsősorban A-t lát, de még mindig sok minden van a fiatalok körében, az akadémián és a cserkészetnél, akár külföldi, akár cseh – mindez hozzá kötődik ”- mondta Trpišovský. “Ha távozik, nem csak ránk (edzőkre), hanem az egész Szláviara is hatással lesz.”

Mindkettő nagyon hasonló képet mutat a labdarúgásról, egyértelmű, hogy nagyon jól megértik egymást – amely Liberecben indult.Ezért nem fog túlzásba kerülni, amikor a szláv tréner azt mondja: “Ez a nezmič marad, az a legnagyobb megerősítés ebben az átadási ablakban.” De nem akartam részletesebben megvitatni.

“Ez a személyes dolga, azt akarom, hogy te is kommentáld. Csak mondtam neki, hogy szívesen folytatom. Ezt nem tudom elképzelni nélküle. ”

Mellesleg Nezmar döntését, hogy nem hagyja el Slaviat, megkönnyítette az edző gondolata egy külföldi jövedelmező ajánlatról. Trpišovský és kollégái körül a Lokomotiv Moszkva volt, a Bajnokok Ligájának őszi résztvevője és jelenleg az ötödik orosz bajnokság csapata, pont hiánya pedig a második helyre.És más klubok is kérdezik.

Amikor az újságírókkal beszélt a külföldről származó csábító lassóról, Trpišovský nem akart konkrét lenni.

„Nagyon érdekes dolog volt. Egy érdekes környezetből, ahonnan soha nem kell, hogy jöjjön. Ütés volt a tiszta égbolton. Beszéltünk róla egy ideje, de nagyon elégedettek vagyunk itt. Ne említse meg itt, és így marad, ami természetesen hangossá teszi “- mondta az edző.

” Elégedettségünk és az a vágyunk, hogy ezt a klubot felépítsük, az, hogy nem tudom elképzelni, mi kellene, hogy megváltoztassuk gondolkodás. “