Uncategorized

A jogi csapat „optimista” Kemboy iránt, annak ellenére, hogy a tulajdonosokat kirúgták a versenyből

A Legfelsőbb Lovas Versenyklub egykori tagjai által foglalkoztatott ügyvéd csütörtök este azt mondta, hogy „nagyon optimista”, hogy a tulajdonában lévő 29 ló, köztük a csúcskategóriás üldöző, Kemboy, ebben a szezonban versenyezhet. / p>

A thurlesi székhelyű Patrick Kennedy arról beszélt, hogy az ír lóverseny uralkodó testülete tulajdonképpen kiszorította az SHRC-t a sportból, kijelentve, hogy már nem „engedélyezett versenyző lovak tulajdonosa vagy résztulajdonosa”.

A Horse Racing Ireland bejelentése azt a pillanatot jelöli, amikor a türelme lejárt a klub ismételt elmulasztása miatt a kérdések megválaszolásában.Az SHRC működtetésének feltételezett szabálytalanságaira vonatkozó klubtagok panaszait követően a HRI bekapcsolódott ezen a nyáron, és aggályait nem sikerült eloszlatni. Lovakkal beszélni: A Cheltenham „reményteljes” szombati találkozója folytatódik. > A HRI közleménye szerint: „Az elkötelezettség hiánya és a szükséges információk megadásának elmulasztása miatt nincs más megoldás, mint visszavonni a klub jóváhagyását és törölni elismert klubként történő regisztrációját.”

Hozzátette, hogy a HRI tisztviselői júliusban találkoztak Steve Massey-vel, a klub vagyonkezelőjével, és megbizonyosodtak arról, hogy a szükséges papírokat benyújtják. A Supreme Horse Racing Club, amely nem adott vagy nem megfelelő választ adott ”- áll a közleményben.Azt állította, hogy Massey nem jelent meg a múlt héten tartott találkozón a HRI-vel, és azóta sem volt kapcsolatban.

Az SHRC tagjainak egy csoportja, akit Kennedy képvisel, remélik, hogy érvényesítik a lovak tulajdonjogát, és a HRI nyilatkozata azt javasolta, hogy más tagok fordulhassanak hozzá, vagy vegyenek igénybe egyéb jogi segítséget, hozzátéve, hogy nyitva áll a lovak új tulajdonosi struktúrák szerinti újraregisztrálása. Azonban annak megállapítása, hogy ki birtokolja az egyes lovakat, bonyolult folyamat lehet, különösen akkor, ha – amint azt javasoltuk – egy vagy többük részvényei túlértékesítésre kerültek. itt történt – mondta Kennedy. „Nyilvánvalóan a lovak jóléte a legfontosabb.Nagyon optimista lennék abban, hogy az idei szezonban újra elindíthatjuk őket. Iratkozzon fel a The Recap oldalra, a szerkesztők heti e-mailjébe.

Massey nem válaszolt csütörtök este a Guardian hívásaira.

Kemboy, aki tavaly télen három első osztályú verseny győztese, az SHRC lovak közül a legnépszerűbb, és az elmúlt hónapban egyiket sem engedték nevezni versenyeken. Továbbra is a márciusi Cheltenham Gold Cup 13-2-es favoritja.