sportfogadás

Marcus Rashford ragyog, de a könyörtelen Spanyolország kemény leckéket tanít Angliára

Az őrült finálé, amikor Danny Welbeck azt hitte, hogy kiegyenlítette, és Spanyolország először megdöbbentőnek tűnt, amikor Anglia visszatért a közvetlen és kétségbeesett taktikára, nem hitte, hogy Southgate arra gondolt, hogy csapata megfelelően illeszkedik Luis Enrique oldalához. Tudta, hogy a bírósági ellenőrzés miatt panaszok pusztán elrejtik a valóságot. Spanyolország volt a jobb csapat, és ez egy újabb oktatás volt: a Southgate alatt az 11. mérkőzés az ellenfelekkel szemben a Fifa top 20-án szerepelt, amelyet rendes időben még nem nyertünk.És egy újabb alkalom az elit ellenzék ellen, amikor a finomabb részletek, amelyek a legjobbaknak adnak extra előnyt, mindent megváltoztattak.

Ugyanez volt Kalinyingrádban, Szentpétervárban és Moszkvában a nyár folyamán, amikor Belgium – kétszer – és Horvátország kényszerítette magát Southgate vádjairól, és osztályuk erről Bet365 megfelelően értesítette. Ez a legnyilvánvalóbb volt az első időszak hátterében, Angliát megtévesztette a korai vezetés. Tanú Luke Shaw bölcsen búvárkodott, miközben az adrenalin még két perccel korábban pumpálta dicsőséges segítőjét, hogy Dani Carvajal jobbra haladjon. Ez nagyban hozzájárult a hangszínszabályozó szállításához.Aztán ott volt a meghatározatlanság, amely megragadta a hátteret Thiago szabadrúgásának csak a fél óra elteltével – Joe Gomezt okosan blokkolták, míg John Stones és Harry Kane statikusak voltak, lehetővé téve Rodrigónak, hogy túlmutatjon a közeli poszt felé – ami látta, hogy a házigazdák lemaradnak. Interaktív

Ezt azt is jól szemlélteti Spanyolország birtoklásának könnyűsége és a középpályán át eső nyugodt Bet365 tekintély, ahol Sergio Busquets csodálatos volt, Thiago és Saúl Ñíguez pedig rendkívül megjavíthatatlanok. A labda használata ellentmondásban állt Anglia nehézségeivel, bár Spanyolország képessége volt visszaszerezni a Southgate-t.A saját oldala ritkán ragyogott annyira hatékonyan a sajtóban, annak ellenére, hogy az edzőszemélyzet minden olyan munkát elvégzett, amelyet a felépítésű St George’s Park-ban játszottak. / p>

Southgate-től azt kérdezték, hogy reális-e azt várni, hogy csapata áthidalja ezt a szakadékot a következő Európa-bajnokság előtt. – Nagyon nehéz megmondani – felajánlotta. Van néhány olyan játékos, akik képesek és bemutatták ma este, hogy képesek ezen a szinten fellépni, és mások, akik még folyamatban vannak. 19 mérkőzésünk van, tehát ez nem túl hosszú. De itt van az ország legjobb játékoscsoportja, és hiszünk kell abban, ahogy próbálunk játszani, különben visszatérünk ahhoz, amit történelmileg tettünk. És semmiképpen sem leszünk felsőbb csapatunk, ha ezt megtesszük.Bátornak kell lennünk, hogy betarthassuk alapelveinket és meghatározzuk, hogyan lehetne javulni. De ez nem lesz könnyű. Láthatja a felső csapatok szintjét. Ezt nyáron mondtam. Fel kell készülnünk erre a kihívásra. ”

A jövő hónapban nem sokkal könnyebb lesz Horvátország ellen, a csapat ellen, amely az álom összetörték a Luzhniki-n. Természetesen Angliának meg kell ragadnia az esélyeit, amelyet Rijekában készítenek, ha újból ki akarják oldani a kihívást a három csapatban.Kane itt nem volt színben, és Anglia legerősebb támadó fenyegetése a sztrájkpartnere, Marcus Rashford volt, akinek a csúszós nyitó cél átalakítása ilyen jókedvű Bet365 hangot adott és Southgate szétzúzta a pályát. A világbajnokság utáni mérkőzés tovább Jesse Lingard, Jordan Henderson erőssége és Kane megszabadítása Shaw-ból balra. A szárnyas hátsó központ pazar volt, mivel Dani Carvajal és Nacho fölött haladt.Volt egy Rashford, akinek észrevétlenül felrobbant a védő hátán, hogy először megdöbbentő David de Gea-t megtérítsen.

De ennek az elsőnek kellett volna lennie. Nehéz lehet kritizálni egy olyan játékost, aki állandóan zavarba hozta a spanyolul a csekély tempójával és fenyegetésével. De az ellenzéki kalcium ellenére el kellett temetennie a fejét Lingard lepattintott központjától De Gea fölé, és befejeznie Kane passzát, amely későn továbbadta a kapun, ha Anglianak esélye lenne.

A kapus egyszerűen véget vet az emlékeztetőnek arról, hogy mi történt, mindazonáltal, amire Rashford valamivel több mint egy éven belül ragaszkodhatott az első versenycélhoz. De ez összegezte. Anglia vigasztalásra hagyta a vigaszt. Ez egy emlékeztető volt, hogy még hosszú és hosszú utat kell megtenni.