sportfogadás

José Mourinho a maestro, amikor a várakozásokat kezeljük

A tanulás betekintést nyújt az elkötelezettségbe, a szenvedélybe és az alkalmazásba, amit Mourinho valakinek a labdarúgáshoz kellett fordítania ahhoz, hogy elérje a sikerességet. Egy hét múlva, amikor a világ dicsérte a bátor és támadó labdarúgást, amely Liverpoolt a Bajnokok Ligája döntőjére vette, azt kell mondanom, hogy ugyanolyan csodálattal és tisztelettel bírok a Manchester United menedzsere iránt, mint Jürgen Kloppnál.

Mourinho péntek este az Amex Stadionba hoz egy sportfogadás bónusz csapatot, amely mindkét fél számára jelentős, mivel a Premier League státuszunkat és az Egyesült Államokat próbáljuk kitüntetni a második helyen. néhány héttel később a Chelsea elleni FA-kupa döntőjére készül.Mourinho bebizonyította magának a győztes játékot a kupa versenyeken, és nem csoda, hiszen pragmatikus megközelítése, hogy minden játékot egy bizonyos módon készítsen elő. p>

Ebben a szezonban néhányszor már megtörtént az úgynevezett negatív labdarúgás játékára – a Liverpoolban tapasztalt taktikája egy eset volt -, de kritizálta az edzőt a csapat kiválasztásáért és a játékmodell kialakításáért. az ellenfél erősségei olyanok, mint egy kalapács használata egy tojás feltöréséhez.

Minden edzőnek megvan a saját meggyőződése, hogy hogyan kell játszani, és hogy a filozófia megerősíti, ahogyan csapata utasításokat hajt végre, de ez egy nagyon szűk elme, amely vitatja, online fogadási hogy az egyik út véglegesen jobb, mint a másik.Mint minden más a világon, a labdarúgás cikluson megy keresztül, és nem mondhatod el nekem, hogy a szezon bajnokok bajnokságának labdarúgása nem az ellenszere vagy a védekező és óvatosabb labdarúgás, amely az elmúlt tíz évben elterjedt vagy úgy.

A játékváltás alapja az edzők stílusának különbsége. Mourinho filozófiájában eltér a Pep Guardiola-tól vagy Klopp-tól, de alkalmazkodóképessége és alapvető értékei bizonyítottan sikerrel járnak a legjobbakkal szemben.

Emlékezhetsz arra, hogy Mourinho Real Madrid oldala 2011-ben La Liga-t nyerte -12 ellen vitathatatlanul minden idők legnagyobb klubi oldala a Guardiola Barcelona-ban.A Real nem verte meg, és nem is kihívta Barçát a saját játékukban, mert Mourinho úgy vélte, hogy tudja, hogyan lehet a jobbat elérni, és elérték azt az udvariasságot, hogy a mérkőzésre való felkészülés során részletesen foglalkozzon.A modus operandi annak biztosítása, hogy a játékosok készen álljanak a csatára a közvetlen ellenfelükkel, és hogy fúrják őket, hogy reagáljanak minden forgatókönyvre – a cél elérésétől, hogy a csapatot 10 emberre lehessen találni.

Játékosok, akik a Mourinho csapatokban jelentős trófeákat nyertek, mint például a Frank Lampard a Chelsea-n vagy az Internazionale Marco Materazzi-nál, arról, hogy a részletekre összpontosít, és hogyan ösztönzi a játékosai iránti bizalmát, míg Mourinho vegyes személyiséggel rendelkezik a nyilvánosság előtt játékosainak többsége szereti őt, és téglafalakon keresztül futna neki.

De ez nem olyan egyszerű. Arsène Wenger helyesen dicsérte az angol labdarúgás forradalmasítását a 90-es évek végén a sporttudomány és az étrend-változások bevezetésével, többek között az Arsenalon.Úgy tűnik, mintha nem tudott volna, vagy nem fejlődne más játékváltozásokkal, és ez az a hely, ahol a kaméleon-szerű Mourinho-nak lehet a széle, mivel a többit a legjobbak közé sorolta, akiket sikerült vezetnie és aztán hozzáadta a készségkészletet, hogy sikeres legyen. Jelentkezzen be a The Recap-re, a szerkesztői csákányok heti e-mailjére. ugyanabban az időkeretben, mint Guardiola az Etihad Stadionban, Mourinho megnyerte az Európa Liga és a Bajnokság Kupát, és még hozzáadhat egy FA Kupát.

Igaz, hogy Guardiola csapata és Sir Alex Ferguson nagy sávot hozott neki, de megkérdezi a rajongókat, ha inkább elvesztik a győzelmet, és tudom a választ, amit kapsz.

Mint törekvő edző, határozottan kezelem, hogyan akarom a csapatomat játszani, és csodálom és csodálkozom azon, ahogyan Guardiola, Klopp és Mauricio Pochettino szerelmesei dolgoztak.Ugyanakkor megnézem Mourinhót és azt, amit a pályafutása során nyert, egy kevésbé evangélikus megközelítéssel, amit mindannyian szeretünk. Még mindig sikerült nagy sikert elérnie.

Howard Wilkinson a profi licensz tanfolyamunk egyik oktatója volt, és meggyőződött arról, hogy túlélnie kell az első 70 játékot menedzserként, ha szeretné

Ha lehetőséget kapnék arra, hogy egy játékot edzhetek, soha nem bánom a 70-et, akkor szeretném, ha ötvözném a gyönyörű és a praktikus.