Premier League

Stoke Joe Allen felemeli a nyomást Mark Hughes-re a Sunderland süllyedésével

Mark Hughes kiderült, hogy Stoke Joe Allenét közelebb látja, és meggyőzte őt, hogy tovább haladhat, mivel a walesi ember pontozási sorozata kettős ellenállást mutatott a Sunderland ellen.

A sérülés kétsége a start előtt a strapabíró probléma, a Liverpoolból származó £ 12m-os nyári aláírás nyolcadik perces fejléccel nyitotta meg a pontozást, mielőtt egy másodperccel a félidőben bekövetkezett ütemben rögzítené a Potters 2-0-os győzelmét, első a Premier League-ben szezon, a nyereménytelen Sunderland felett.

Az Allen négy klubban és országban játszott öt játékkal, és már a legjobb Premier League-es fogadásában egy szezonra, amikor 2011-ben négy Swansea-val sikerült.

Lila foltja egybeesett vele, aki a középpályán fejlettebb szerepet tölt be, amit Hughes csak az edzés után dolgozott vele. Swansea győzelem Tovább

„Továbbra is tolta őt rd csak azért, mert néha amikor lehetősége van arra, hogy a játékosokkal együtt dolgozzon, napközben láthatsz olyan dolgokat, amiket nem vettél észre, hogy lehet, hogy képesek lesznek – mondta Hughes.

“ mindenki számára látható volt a várakozás arra, hogy hol indul a labda.Középpályán vagy szélesen, vagy bárhol a labda elesett, nagyon jól látja. Tehát, ha meg tudod szerezni a dolgokat a dobozban, akkor a dolgok végére fog jutni, és ez most történik.

„Örülünk annak, amit gyárt. Nyilvánvaló, hogy jelenleg egy kicsit törékeny, mert a nyár óta eltöltött munkája nagymértékben megnő. Ezt az időszakot kell kezelnünk, míg teste dallamba kerül, de kivételesen jól működik.Örülünk, hogy velünk van. ”

Ez volt az első alkalom, hogy Stoke 18 bajnoki mérkőzésen tartott egy tiszta lapot, ami márciusban nyert egy Newcastle-i győzelmet, és a védelmet alig tesztelték egy A Sunderland csapata a divízió lábához gyökerezik.Maarten Stekelenburg a büntetőhős, mint az Everton, aki Manchester City-t tartotta tovább.

Bár még mindig vár az első három pontjára, amely a Sunderlandért felelős, David Moyes néhány pozitívat vett csapata teljesítménye a bet365 stadionban.

„Nem gondoltam, hogy olyan rosszul játszottunk, mint a javasolt 2-0 pont” – mondta a Scot. – Tényleg azt hittem, hogy jobban játszottunk az első félidőben, mint a második félidőben.Két szörnyű célt vállaltunk.

„Azt szeretném mondani, hogy a játékvezető [Mike Jones, aki a Didier Ndong-átutalás útján lépett fel a felépítésben] részben az első hibás volt de miután megismerkedtünk, két lehetőségünk volt [tisztázni].

„Ez volt a saját csinálásunk, és aztán egy meghatározott darabot értünk el, ahol elveszítjük az első fejlécet, és nem különösen jól szervezettek a doboz szélén, és a lábbal halad át, és nem húzzuk le a vonalból.

„Ha félidőben jutnánk 1-0-ra, akkor a játékban ahhoz, hogy esélyt adjunk magunknak.