Premier League

Ronald Koeman azt kívánja, hogy Romelu Lukaku maradjon az Evertonban

Koeman a nemzetközi szünetben, elsősorban a saját támogatói által kritizálták, mert azt javasolta, hogy Lukaku nem teljesítette volna a lehetőségeit, ha befejezi karrierjét a klubban. Koeman-t idézett a belga HLN újságban, mondván: „Az ő potenciálja nagyobb és magasabb, mint az Everton, mint végső cél.Ha Romelu pályafutása végéig az Evertonban játsszon, tudom, hogy hagyott valamit mögöttük. Ronald Koeman nyalogatja a horneteket az Evertonban, kényelmetlen igazságokkal. Paul Wilson Tovább

Azonban Koeman csütörtökön azt állította, hogy az Everton jelenlegi Premier League-státuszában beszél, és nem azt, ahol azt várja, hogy a klub az elkövetkező években az ő vezetésével és a befektetéssel számoljon. főszereplője, Farhad Moshiri.

Azt mondta: „Nem az én védekezésem, hanem a kontextusból kiindulva. Természetesen azt szeretnénk, ha megmutatnánk Romelu-nak, hogy az Everton növekedni fog, nagyobb leszünk, és a címért küzdünk.Ha most nézel az Evertonra, és ha az Everton ezen a szinten marad, akkor természetesen nem jó, hogy befejezi karrierjét az Evertonnál, mert ő az egyik legjobb sztrájkoló, és még mindig csak 23.

„Ha több évig marad, ami nem rossz a karrierje szempontjából, javul és tanul, és az egyik jobb sztrájkoló, amit a Premier League-ben és Európában találunk.Természetesen rengeteg érdeklődés van a játékos iránt, és végül a játékosnak döntést kell hoznia, és a klubnak döntést kell hoznia, hogy elfogadja – igen vagy nem -, de amit megpróbáltam megőrizni, ameddig csak lehetséges. a klub. ”

Az Everton menedzser a nemzetközi szünet előtt azt mondta, hogy nincs kilátás a Lukaku elhagyására januárban, és úgy véli, hogy a klubnak bizonyítania kell a Belgiumnak, hogy ebben a szezonban csatár van. p>

„A nyár problémája a nyár problémája, és természetesen fel kell készülnünk Romelu álláspontjára és más pozícióira” – mondta Koeman. „Ez a mi munkánk és mit kell tennünk.Úgy döntött, hogy marad, mert jó érzés volt a szezon kezdetétől kezdődően.

„Ha megmutatjuk a csapatot, a menedzsment, a klub és a fórum növekszik, és befektetünk és javítunk és játszunk Európáért, ami az első lépés a játékosok ambícióinak eléréséhez. ”