Premier League

Manuel Lanzini a West Ham-t szikrázza életre a Kristály Palotával szemben

A délkelet-londoni esőzések során a West Ham United 10 embere meghívta az olyan rugalmasságot, amely eddig annyira szembetűnő volt, hogy hiányzik. A Slaven Bilic számára, aki az elmúlt hetekben ilyen intenzív ellenőrzés alatt állt, ez volt a legszebb győzelem. West Ham igazgatója örömmel vette észre az oldalsó labdarúgását az első félidőben, gondosan megrajzolt taktikai tervének eredménye, és később, ahogy ellenálltak a Kristály Palota késői viharjának, aki tönkretette Christian Benteke komikus kihagyott büntetését. / p>

A West Ham minden bizonnyal hiányzik Cresswell ellen Sunderland ellen szombaton. A komoly térd sérülése után a szezon első megjelenése után az Atkinson késői beavatkozásáig kiváló volt, és Lanzini célját tette.A bal hátsó visszatérés lehetővé tette Bilic számára, hogy a 3-4-2-1-es formátumot használja, amely márciusban megalapozta az 1-0 győzelmet a Tottenham Hotspur felett, a Cresswell és Michail Antonio szárnyaként, Cheikhou Kouyaté pedig beleesett a hátsó három mellé Angelo Ogbonna és Winston Reid.

Bár a rejignak lehetősége volt játszani a palota kezébe, mivel Pardew oldalán a fenyegetettség fenyegette, minden bizonnyal érdemes megpróbálni.A West Ham nem tudott felvenni egy pontot a szezon első három győzelméből, de Dimitri Payet és Lanzini megragadta a szabad szerepeket, ami lehetővé tette számukra, hogy inkább a védelem helyett inkább összpontosítsanak, de a West Ham változott alakja, amikor Cresswell éppen elfújta.

A Wilfried Zaha korai erőfeszítéseitől eltekintve az első félidő végén a következtetés az volt, hogy Bilic elárulta Pardewot, és az első elégedetlen hangok hallhatóak voltak a cél előtt álló pillanatokban. A West Ham alakja és a bizonytalansága miatt nem volt biztos benne, hogy ki kellett felvenniük a palotát.Megtalálta Cresswellet és Lanzini-t, hogy vezesse a fizikált alacsony keresztet a távoli sarokba, miután James McArthuron udvarot szereztek. – Kicsit több agressziót várok a pályán – mondta Pardew. – Ez egy döntő időszak volt, az első 20 perc. Egy kis gee-up-t adtunk nekik. ”

A palota őrült kezdete a történet egy része volt. A West Ham munkaképessége korlátozta a Zaha és Andros Townsend problémáit a széles területeken, a jobb Kouyaté pedig támogatta Antonio-t, Pedro Obiang kiemelkedő a szűrő szerepében, és Simone Zaza fáradhatatlanul elöl. – Mindig a játékosok, akik ma este mindent megmutattak – mondta Bilic. „Cresswell visszatérése lehetőséget adott nekünk a rendszer megváltoztatására.De arról van szó, hogyan futottunk az első sípról, hogy mi voltunk a végéig. ”Mesut Özil a 10-es Arsenal-t méri a Swansea győzelmével. Tovább

A palota nehézségeit a Benteke félelmetes büntetése a félidőben. Ogbonna által megdöbbentve – a visszajátszások azt sugallták, hogy a helyszínen kívül esett a hiba – Benteke nagyot és széles körben spooned, annak ellenére, hogy Adriánt rosszul küldte. A Benteke fejléc a későbbi pillanatokat legeltette, de Pardew nem zavarta meg ezt a rövid újjászületést, Zeki Fryerset és Yohan Cabaye-t Martin Kelly és Joe Ledley félidőben. Connor Wickham hamarosan csatlakozik a Benteke-hez a támadáshoz.

A Payet-nek lehetősége volt megduplázni a vezetést, csak Steve Mandandához közel, de a hangulat megváltozott Cresswell korai kilépése után.Búvárkodás után, amikor Cabaye úgy tűnt, hogy elkapja őt a térségben, egy második sárga lapot kapott Zaha-val való érintés után, aki túlságosan leereszkedett. Pardew élesnek nevezte a döntést. – Egyszerűen nem sárga lap – mondta Bilic.

A palota végtelen nyomása ellenére a West Ham erőteljes védelme szilárd volt. Adrián lenyűgöző késői mentése Wickham fejlécéből összegezte a tévedést.