Premier League

Leicester bajjai továbbra is Hazardnak, Costa-nak és Moses-nek a Chelsea-nak a győzelemre

Itt volt egy pillanat az órajel után, amikor a frusztráció végül legyőzte Claudio Ranierit, egy komikusan eltúlzott hüvelykujjot húzva, ahogy technikai területének szélén lenyűgözte a sarkát. Az ire úgy tűnt, hogy Andre Marriner, a játékvezető felé irányult, bár felajánlotta volna a gesztust a legtöbb oldalára. A Leicester City nevű sikerének másnapossága még mindig megdöbbent.Mesut Özil nyerte el a 10-es Arsenal nyereményét a Swansea győzelmével. Tovább

Ez volt a negyedik értelmetlen játék a bajnokok utazásai során. legyőzni kellett volna, mint nyoma, mint a Liverpoolban és a Manchester Unitedben.Mi volt a szűk egység az utolsó ciklusban, egy olyan oldal, amely annyira önbizalmat hajtott végre, mint a technikai minőség és a taktikai szervezet, megrepedt, és az önbizalom kúszik be. Lehet, hogy a hazai kampány másik szlogenjére kell esnie csökkentette az éhségüket, különösen a Bajnokok Ligája elbűvölő figyelemelterelésével. Talán most már rájöttek.Mindezeket nem lehet N’Golo Kanté délnyugati Londonba való távozására rögzíteni. csoportjuk tetejére, és hozza a látványon belül a kiütési fázist, de ez nem indokolta a jelen megjelenés sokrétűségét. A győzelmet a helyettesítő Nathaniel Chalobah csodálatos hátlapja vette össze Victor Moses 10 perces időszaka után, amit a jobb oldali háttámla határozottan befejezett. Antonio Conte csapata szokás, hogy a csapat elitjein kívül küldjön csapatokat.A Leicester jelenleg beleesik ebbe a konzolba.

A házigazdák korán kezdték meg a vezetésüket, és végigcsúsztak az ellenfelek ellen, és gyorsan kihasználják az új megtalált törékenységet. Ez a kezdetektől fogva nem volt megfelelő, hiszen Kasper Schmeichel túlhajszolt, és egyre jobban megrémítette azt a módot, ahogy a hátsó vonalát elcsípte előtte. hibás hangot okozó hibákért. Luis Hernández, aki nyáron a szerződéskötés szabadsága alatt biztosított, jobbra nézett a mélységéből, és folyamatosan megkerülte Marcos Alonso és Eden Hazard által a házigazdák által lefoglalt interakciót. A Chelsea visszafoghatatlan volt, de Leicester soha nem utalt ellenállásra.Facebook Twitter Pinterest A Leicester City Kasper Schmeichel nem hagyja ki Diego Costa nyitó célját. Fénykép: Glyn Kirk / AFP / Getty Images napok. Hazanja Matic a Hazard szállítását megfelelően megrázta, és a laza labdát Diego Costa-ba, egy statikus Morgan által elhagyva, a távoli poszton hagyta. A sztrájk szoros hatást gyakorolt ​​a termelési kampány hetedik célpontjához. már ezt a kifejezést beállítja. Egyik csapat sem adott többet.A koncentráció és a bizalom hiánya megdöbbentő volt.Maarten Stekelenburg a büntetőhős, mint az Everton a Manchester City-ben. Tovább

A pánik már régóta be volt állítva. megfojtani egy másik folyékony Chelsea szünetet. Néhány másodpercen belül Huth és Hernández, akik mindketten haboztak, nem vágták ki a Matic-ről a csúszkát, hogy egy földelt Pedro Rodríguez a Hazardhoz csatlakozott.A belga szerencsés első érintése elvesztette Christian Fuchs-tól, és Schmeichel köré feszült, és finoman és pontosan fejezte be a fejét.

Dobd el David Luiz szabadrúgását, ami a poszt tetejét rontotta, és a Az a tény, hogy a látogatók, akiket megsértették, csak kétszer elhagyták a mérsékelt ünneplést.

Az uralkodó bajnokok szétszerelése általában szándéknyilatkozatként szolgálna a Chelsea-ban, bár ez túl könnyű volt. Örülni tudtak Kanté elfoglalt jelenlétében, minden megérintett booed az utazási támogatással, a franciák megtagadták az első célját az új klub számára Morgan kétségbeesett blokkjával.Egy középpálya megtagadta Willian-t és Oscar-ot – mindketten bántalmazó szabadságon Brazíliában – úgy tűnt, élvezik a Conte 3-4-3-as formációjának megengedett szabadságát. az órajel, egy olyan esély, amely valóban meggyőzőbb Leicester-nyomást idézett elő, de a nemzetközi Nigéria a vége előtt élvezné a saját jutalmát.

A legközelebbi Leicester-hez a Luiz nyúlványa állt Marc Albrighton központja, a labda a faszerkezetből kifogyott, de a látogatók fenyegetése mindössze feszült volt.

Jelenleg a címvédelmük elkeseredett.