Premier League

Jürgen Klopp thrash-fémstílusa angol nyelvű akkordot mutat

De ahogy Klopp rámutatott, még nem rendeztek semmit. A döntőbe való futtatás emlékezetes részterületei voltak. A James Milner magasságától kezdve a szezon statisztikáiban a modern európai labdarúgás történetének legeredményesebb szereplője. Andy Robertson fenntartható kiválóságához. Az olyan sokszínű játékosok látványa, mint Loris Karius és Ragnar Klavan, akik a Bajnokok Ligája döntőjére zárják. Csak egy dolog tűnik biztosnak a Real Madrid v Liverpool számára – káosz lesz | Jonathan Wilson Bővebben

Még mindig nincs állandó jelzés, és a Real Madrid másfajta akadályt jelent. Ebben a szezonban először találkozik a Liverpool európai arisztokráciával.Mélyen a Real látni fogja őket, mint extrák ebben a show-ban, egy eldobható darab ballaszt, ott hátteret nyújtani a császári felvonulásnak.

Mégis mindenki számára talán ideje, hogy Kijev gondolatait parkolják csak egy kicsit a pillanatban, mert Klopp egy bizonyos értelemben rossz. Valami jelentőségű már csak most sikerült elérni ezt a lépést. Először Kloppnak; és másodszor az angol labdarúgásért, annyira szörnyűséggel, hogy végtelenül keressen olyan dolgokat, mint a személyazonosság és a cél, a megfelelő DNS-t, a megfelelő kölcsönzött ruhát a ruhák számára. és rólunk. Az ember soha nem olyan férfias, mint amikor mélyen érzi magát és bátran cselekszik.De ez is Disraeli volt, de egy csipetnél egy Klopp-ismernek kell lennie, csak anélkül, hogy a gúnyok és a káromkodás és a szleng, egy viktoriánus fordítás az egyik féltőre, aki a késő éjszakai sajtótájékoztatóin ült, ahol ült és gondolkodott , lógj, mit mondott?

A Liverpool ezt az utat lefelé fordította, de a merészség, a csapat mély érzése Klopp saját munkája. Ez egy olyan menedzser, aki ezt a ritka dolgot két éven és nyolc hónapon belül teljes egészében saját arculatában újjáépítette. Klopp nyolc Liverpool játékosot írt alá Rómában, és újabb szakmai debütált. Ebben a csapatban nincs semmi, amit nem bájtnak a gyümölcslevekbe.A Liverpool januárban elvesztette a legjobb (örökölt) játékosát, és még jobb lett a hátán – új legjobb játékos, egy jobb játékos. Játsszon videót 2:11 Liverpool v. Real Madrid: video

A Klopp mindig rendszerkezelő volt. Ő továbbra is a Mainz-i alapító kinyilatkoztatásához ragaszkodik ahhoz, hogy a helyes taktika helyesebbek legyenek a jobb játékosok számára. Bajnokok Ligája döntője. Ahogy Emlyn Hughes egyszer elmondta: „A legnagyobb jó, amit tehetsz a másikért, nem az, hogy megosztod a gazdagodat, hanem hogy felfedjék neki a sajátját. >

A valódi értelemben az ellenfelek illeszkednek.2009 márciusában a Liverpool 4-0-as veresége a Ronaldo Madrid előtti vereségének az európai klubfoci modern történetének figyelmen kívül hagyása. Miután látta, hogy Gerrard és Mascherano, Kuyt és Carragher (és Babel, Spearing és Dossena) is fizikailag legyőzték csapataikat, a Real enyhén megváltoztatta a politikát, újrakezdte a Premier League hatalmát. Ez a nyár 13 játékos maradt. Megérkezett Cristiano Ronaldo, ahogy Karim Benzema és Liverpool saját Xabi Alonso és Álvaro Arbeloa is.

A Premier League intenzitása felfedezett valamit a Realnak, felajánlotta a további gazdagságot. Most már remélem, hogy Klopp példája valami hasonló lehet az angol labdarúgásnál.Akárcsak vagy nem, a Liverpool mélyen Premier League, furcsán őshonos a stílusukban. „A Liverpoolot a Real legendája fogja összetörni” – Spanyol sajtó a Bajnokok Ligája döntőjében. A Manchester City minden ragyogásánál tény, hogy a Pep Guardiola rendszer teljes egészében a saját egysége – nem kevésbé vagy sem érvényes, de saját különlegességeivel és kontrasztjaival.Míg a Liverpool kemény préselésű, fantasztikus fizikája csak úgy érzi, mintha szokatlanul jó illeszkedés lenne a játék furcsa tartós szerkezetéhez és tónusához az országban, az olyan tulajdonságok, mint a tempó és a hatalom, valamint a gyorsasággal játszott kívánság még a prizmán is megjelennek. A Premier League kozmopolitaizmusának megítélése.

Talán ez az ötlet a megosztott identitásról nem számít: a labdarúgás egy globális, szegély nélküli entitás, amely csak a zöld téren van. De a különböző labdarúgó kultúrák angol nyelvű fogalma minden bizonnyal fontos Kloppnak, aki ezeken az oldalakon beszélt a forrás bányászatának előnyeiről, annak mély gyökereinek feltárásáról.Hét angol játékos volt a pályán, különböző időpontokban a két láb felett, és a legintenzívebb Klopp thrash-metal stílus csak úgy érzi, mintha angol lenne.

Mielőtt a negyeddöntő Fernandino nevezte volna Liverpoolt egy hosszú golyós csapat, amely nyilvánvalóan nem igaz, de tükrözi az 1950-es évek présstílusa és a klasszikus közvetlen labdarúgás közötti szokatlanul szinergiát. Mindkettőt úgy tervezték, hogy kreatívvá váljanak a törött játékból, akár a levegőben lévő támadás, akár a jól fúrt sajtolás révén, az a fajta támadás, amely táplálkozik, mint a piranhák lebegése a mesterséges rendellenességből.

Ez a Premier League labdarúgás úgy néz ki, legalábbis a reményteljes képzeletben, vagy úgy nézhet ki, mint kellene.Az, hogy egy német, egy brazil és egy szenegáli vezette, és egy egyiptomi géniusznak köszönhető, csak az egészet hozza létre.

Talán Liverpool valóban képes lesz érvényesíteni saját erősségeit Kijevben, hogy felidézzék a Vörös Zóna dühét. Néhányan piszkosan pórázolnak a Liverpool hátvonalának gyengeségeiről, bár ezek tükröződnek a Real saját rendes tompa megközelítésében a közös jelölés és nyomkövetés sárjához.

Egy másik dolog: egy egyszeri végső ruha A Liverpool sokkal jobb, mint a több lábon kívüli bosszúálló vizsga. A döntők őrültek, mellékvese-dolgok lehetnek. Most ki emlékezteti Önt?