Premier League

Eric Bailly kimaradt, mert nem megy a világbajnokságra, mondja José Mourinho

José Mourinho feltárta, hogy az elmúlt hetekben Eric Bailly ki volt fagyasztva a Manchester United első csapatából – azért, mert az Elefántcsontpart nem jogosult a világbajnokságra. több

A logikusabb módon történő megfogalmazás érdekében Mourinho tiszteletre méltónak tartja, hogy a másik négy központi védőjét meggyőzze, mert Phil Jones, Chris Smalling, Marcos Rojo és Victor Lindelöf törekszik arra, hogy nyerjen helyet az oroszországi nemzeti csapatukban.

Bailly nem járt el a Manchester derby óta, de Mourinho megtagadta az eladásokról szóló beszámolókat. – Nincs helyzet, Eric rendben van – mondta a menedzser. „Őszintén szólva, a munkám nem a világbajnokságról szól, és a játékosok előkészítéséről a nemzeti csapatokra.Jó csapatmenedzser vagyok, és ez azt jelenti, hogy néha kicsit hideg és önző vagyok, de nem vagyok olyan rossz, mint mindez, és még mindig van egy kis érzésem. Ha emocionális választásra van szükségem, akkor Eric az, akit nem fogok segíteni.A másik négy a helyért küzd. ”

United péntek este a Brightonban tartózkodik, a hazaiak pedig tudják, hogy a győzelem a Premier League túlélését matematikailag biztosnak tartja, bár Mourinho úgy véli, hogy Chris Hughton már eleget tett ahhoz, hogy tartsa az oldalát felfelé. – Chris nagyon jó munkát végzett, és minden, amire szüksége van ahhoz, hogy ez egy csodálatos feladat legyen, a biztonság matematikailag igazolható – mondta. „Személy szerint azt hiszem, Brightonnak már van elég pontja.”

Mourinhonak lehetősége van arra, hogy Anthony Martialnak vagy Marcus Rashfordnak ritkán induljon közepén, mert Romelu Lukaku Belgiumban boka sérülést szenvedett be az FA-kupa döntőjére való felkészülést május 19-én. „Korlátozott lehetőségeik voltak, mert Romelu annyira jól játszott, de mindkettőjükben bízom benne” – mondta. Mourinho ragaszkodott ahhoz, hogy minden csapatát megtartsa. – A fórumnak szóló jelentésemben nem ajánlom, hogy bárki eladjuk.Michael Carrick az egyetlen játékos, akiről tudom, hogy elveszítjük a nyarat. Marouane Fellaini eldöntheti, hogy elhagyja, de tudja, hogy maradjon. Van egy ajánlat az asztalon, ami jobb, mint korábban. ”

Mourinho nem erősítette meg, hogy az ő asszisztense, Rui Faria kapcsolatba lépett-e az Arsenal-mal az üres vezetői munkánál, bár nem állna meg Faria útján, ha lehetőség nyílik. „18 év után több, mint az asszisztensem, ő a barátom. Ha nagy esély van rá, megpróbálok segíteni. ”