Premier League

Dele Alli késik, hogy Tottenham-t nyerjen a West Bromwich Albionban

Végül a Tottenham Hotspurnak sikerült megmentenie valamit, ami Mauricio Pochettino és játékosai számára káros délutánt jelentett, de a Dele Alli a 89. percben megmentett pontja költséges volt. Toby Alderweireld, aki az elmúlt évben csatlakozott a Spurs-hez, a második félidőben kezdett el nyúlni egy jelentős hordozóból, és komoly sérülést szenvedett. Bővebben

A Spurs-ról a nap rosszról rosszabbra ment, amikor Nacer Chadli a 82. percben a korábbi klubjával szemben hat métert lőtt a háló tetejére.Míg Chadli ünnepe a legkevésbé korlátozott volt, csábító volt csoda, hogy vajon mi történt Pochettino elme mentén, ahogy a belga a West Brom csapattársaival mozog. Ez volt Chadli negyedik Premier League célja öt mérkőzésen, miután augusztusban cserélték a Spurs-ot Albionnak.

A Tottenham azonban nem fejeződött be, és verhetetlen Premier League-rekordja éppen az Alli ragadozó céljának köszönhetően változatlan marad. Ez meglehetősen más csapást jelentett az Anglia nemzetközi csapata számára, amikor áprilisban Albion ellen szállt le, amikor Claudio Yacobot a gyomrába lyukasztotta, és retrospektív, három mérkőzésből álló felfüggesztést kapott.

Amennyire Alli kiegyenlítője biztosított, Spurs némi késedelmes bátorítással, az Alderweireld sérülésével kapcsolatos aggályok nem mentek el.A fájdalom alatt állt, ahogy a kezelésre szólította fel, és Pochettino nem tudott sok fényt találni arról, hogy mi történt, kivéve azt, hogy a központi védő sok kellemetlenségben maradt.

Pochettino megerősítette, hogy Alderweireldnek nincs esélye Bayer Leverkusen ellen, kedden a bajnokok bajnokságában – Eric Dier leállt a padról, és középen visszavette a helyét, és folytathatja ezt a szerepet.

„Egy kicsit várnunk kell, 24 -48 óra – mondta Pochettino. – Egy nehéz kopogást kapott a lábán, és meglátjuk, mi történik. Most nagyon fájdalmas, és nem tudjuk, mi a probléma. Meg kell értékelnünk holnap, meg kell vizsgálnunk, ha ezt az orvos akarja megtenni, hogy világos legyen, mi történt.

„Megkérdeztem Toby-tól, hogy ő volt, azt mondta, hogy sok fájdalomban van.Ez egy nagy terület – a térd, a láb, mindez. ”

Alli célja, hogy a záró szakaszokba érjen, nehéz volt eldönteni, hogy ez egy pont, amit a Spurs-nek sikerült elérni. Utazó támogatóik valószínűleg vitatják az utóbbit, mivel Spurs uralta az első félidőt, amikor csak a Ben Foster kiemelkedő kijelzője és néhány rosszul végzett befejezése tartotta a játékot.A birtokos legalább négy tisztességes megtakarítást ért el ebben az időszakban, beleértve az Alli-t egy-egy-egyben történő megakadályozásával és a nagyszerű egykezes megállással megakadályozta Christian Eriksen-et.

Albion 22% birtokában volt ebben az időszakban és hatékonyan tegyen 10 férfit a labda mögé, így Salomón Rondón egyedül táplálkozik, míg a többi csapat mélyen ült, és megpróbálta megzavarni a Spurs-oldalt, amelyet ugyanezen 4-1-4-1-es formában hoztak létre Manchester City.

Tony Pulis elismerte, hogy az ő oldala erősen eladósodott Fosternek. – Ha megnézzük az egész játékot, Bennek köszönetet mondunk – mondta a West Brom vezetője. – Úgy nézett ki, mintha fél tucat maradt volna a nemzetközi kötelességtől.

„A Spurs másképp változott és játszott, és kinyújtott minket.A második félidőben sikerült kidolgoznunk, és egy jobb játékot adtunk nekik. ”

A Spurs minden bizonnyal elvesztette az utat a szünet után, és Albion jobban felkészült a játékosok elkötelezettségére. Mégis meglepetés volt, amikor Albion szerzett. Chris Brunt, aki február óta kezdte meg első megjelenését, egy saroknyíláson ment keresztül James McClean felé.Hugo Lloris a posta segítségével sikerült megtartania az ír lövést, de Chadli felemelte a laza labdát.

Tottenham hirtelen egy vereséget nézett, de éppen a szokásos idő vége előtt Eriksen lövése blokkolták, és Alli tökéletesen elhelyezett a Foster-hez, hogy megszerezze a korábbi hiányát. „Igaz, hogy beszélhetünk a klinikai szükségességről, de a csapat nagyon jól játszott az első félidőben” – mondta Pochettino. „Csalódott voltam azzal, ahogyan elismertük a célt, de a végén végig karaktert mutattunk.” Maarten Stekelenburg a büntetőhős, mint az Everton, aki a Manchester City-t tartja tovább