Premier League

A Mesut Özil 10-es Arsenal-t nyert a Swansea győzelmével

Üdvözöljük az udvarházban, Bob. Ez egy történelmi alkalom volt, egy amerikai vezetővel, aki először vette fel a Premier League csapatot. Bob Bradley soha nem fogja elfelejteni, még akkor is, ha ő és Swansea City egy öt gólos triller rossz oldalán jött ki.

Délután a Granit Xhaka inkább elfelejtette, és az Arsenal középpályás egy cinikus szeletre küldték ki az elektromos Modou Barrow-on, amely 10 férfival hagyta el a csapatot az utolsó 20 percre. Swansea felemelte a nyomást, és egy megragadó finálé alatt Barrow és Sigurdsson hiányzott az aranyozott élményekkel.

Swansea nem tudta kényszeríteni a hangszínszabályozót, és azt jelentette, hogy a klub egyenlő volt a legrosszabb kezdetével egy szezonra .Bradley azonban pozitívan láthatott, mindannyian a csapata megközelítésének határozottságában és a bátorság általános értelemben gyökerezték.

„Egyikünk sem fog jól járni innen”, Bradley, aki a nemzetközi szünet előtt helyettesítette Francesco Guidolint. – De erre a mentalitásra építhetünk. Ez egy kezdet. ”

Ez egy olyan játék, amelyet az Arsenal többször is nyert. A Theo Walcott két gólt szerzett, elvesztette az arany esélyét a közelben, és kétszer megütötte a fát. És mégis nem lehet tévedni az Arsenal-tól való megkönnyebbülés érzését a szívükben, amikor vége volt.

Xhaka volt a játékos, aki nehezebbé tette a csapatot.A svájci nemzetközi volt a hibája Sigurdsson céljának, hiszen a saját védekező harmadában próbálta megverni, csak azért, hogy elveszítse a birtokát, de a kihívása Barrow-nál volt, hogy a záró szakaszokat próbára tette.

Barrow felülmúlta őt, de a Swansea-szélső nem volt túl veszélyes helyzetben a szárnyon, és Xhaka-nak nem kellett tévednie. Nyilvánvalóan úgy gondolta, hogy elvitte a sárga lapot, és átcsoportosít, de a horrorra, Jon Moss, a bíró egyenesen pirosra festette. Arsène Wenger „keménynek” nevezte, és panaszkodott, hogy Barrow „sokat csinált”.De megígérte, hogy beszélni fog Xhakával. – Meg kell tanulnia belőle – mondta az Arsenal menedzser. „Sötét sárga volt, és a játékvezető élénkvörös lett.” Facebook Twitter Pinterest Mesut Özil győzött a célban, amely végül meggyőzte az Arsenal győzelmét. Fénykép: Nick Potts / PA

Bradley – egy technikai területén jelenlévő összes cselekvés – 4-4-2-es formátumot használt, Sigurdsson és Leroy Fer, mint kezdő támadók, de csapata aláássa védelmi hibák. Jordi Amat megérintette Héctor Bellerín keresztvonalát, és aztán a Walcott által a következő labdát hajtotta végre.Lukasz Fabianski nem volt meggyőző, amikor elhagyta a vonalát, és Walcott megszorította az otthonát.

Arsenal második lett, amikor Jack Cork felállt Santi Cazorla sarkára, hogy a labda megcsípje Walcott-ot, akinek ideje volt megérinteni, fonni és megverni Fabianskit. Shkodran Mustafi korábban egy fejléccel ütközött a keresztléc tetejére, míg Alexis Sánchez és Bellerín közel kerültek.

Az Arsenal jól nézett ki, de Swansea nem volt hajlandó elfogadni a vereséget.Sigurdsson befejezte a legmagasabb sorrendet – a bal sarokba sodródó bal láblécet – és Amat egy tisztességes fejű alkalmat bocsátott ki arra, hogy kiegyenlítse az első félidő leállási idejét a Sigurdsson szabadrúgásából. Bővebben

Walcott bolyongott egy röplabdát a kalapos trükkje előtt, mielőtt Özil úgy döntött, hogy megmutatja neki, hogy mi történt, sokkal nehezebb esélyből. Sánchez keresztjét a hátsó posztra hurokolták, és Özil szépen a labdát a bal lábával vágta, hogy elküldje azt a háló tetőjére.

Vissza jött Swansea. Barrow a Nacho Monreal megdörzsölése után Bastón céljával húzódott, és Ferenc a Bellerín gyenge megtisztulása után magasra robbant.Swansea a piros lap után lépett, de Barrow szabad fejlécének hiányzott a hatalma, Sigurdsson felemelte a Barrow levágását, és kétszer Fer, nem tudott fejlécekkel konvertálni.

Az ellentámadásnál Walcott megütötte a posztot és vége, a keresztléc. Wenger bírálná a játékosait, hogy a 2-0 és a 3-1-es témákra nem koncentráltak, de hazafelé nyúltak.

Ez volt a hatodik egyenes győzelem a bajnokságban, és az Arsenal most ül az asztal tetején. – Kényelmes délután volt, ami nagyon kényelmetlenül fejeződött be – mondta Wenger