Premier League

A Junior Stanislas Bournemouth hatodik örömében Hull ellen fut

Eddie Howe úgy véli, hogy Steve Cook gyors tűzváltása a Bournemouth rekord Premier League győzelmének hangját adta. Cook tehetséges Hull birtoklása ezután elhagyta Ryan Mason spekulatív meghajtóját a rosszindulatú Artur Boruc felett, hogy a látogatók szintje 1-1 legyen. Bournemouth.

„Mindig azt mondom, amikor hibáinkat teszjük össze őket,” mondta Howe. „És ha hibáinkat teszünk a hátulról, vagy mély pozíciókból építkezem, felelősséget vállalok, mert így kérem őket, hogy játsszanak.Tehát soha nem nézek rá, hogy egy személyt keresztre feszítsek azért, hogy tévesen próbáljam a helyes dolgot csinálni.

„Steve kiváló volt számunkra ebben a szezonban, ő valóban nőtt az érettségében és előadásainak következetességében. És ez egy másik jele az érettségének, az a tény, hogy válaszolt a tévedésre, ha valami pozitívat csinált, és nem engedte, hogy befolyásolja őt.

„A legkedvezőbb dolog az volt, hogy visszanyerjük ezt a célt. . Természetesen számos célt értünk el, és nagyon jól játszottunk, de a visszafelé való visszafordulás képessége döntő fontosságú volt. A játékot uralta, és az 1-1-es helyen voltunk, nagyon kegyetlen. De a játékosok nem engedték, hogy ez a csalódás éljen, és még két gólt ért el, és félidőben volt.

„Ez a két gólpárna nagyon fontos volt.A következő pedig kulcsfontosságú volt, hogy visszajuttassa őket a játékba, vagy véget ért, és szerencsére megvan. ”

A Stanislas kettőt szerzett Charlie Daniels-lel, Callum Wilsonnal és Dan Gosling-rel, hogy Cook fejlécét hozza Bournemouth a déli parton zavargott. Stanislas felgyorsult, hogy az első félidőben eltöröljön egy büntetést, és 3-1-et vezetett a szünetben, de Howe feltárta, hogy nem a kijelölt helyszíni rúgó.

„Mindig tetszik a a játékosok felelősséget vállalnak; volt egy kijelölt büntetőjogosultunk – mondta Howe. „Bármilyen oknál fogva nem akarta elvenni, úgyhogy ezt nézzük.

“ Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy a cél előtt klinikai voltunk. Háromszor egymás után nyertünk haza, és ez nagyon tetszett, mert a tavalyi szezonban nyertünk.Ha nem nyersz otthon, azt jelenti, hogy nyomást gyakorolsz magadra, amikor elmész, és szerencsére a tavalyi évformánk nagyon erős volt. . Nem akarjuk elszállítani. Élvezzük az űrlapot, amelyen vagyunk, de nem akarjuk magunkat megelőzni. Tehát a tavalyi év javulni fog nekünk.Phelan megkérdőjelezte Hullot, hogy a szezon kezdetétől fogva kezelje a kalapácsot, mint egy igazi ellenőrzést, amely augusztusra nyerte a havi díjat, és csütörtökön a teljes munkaidőben dolgozó vezetőt.

“ hét pontból hét pontot vett el, ”mondta. „Most már rájöttünk, hogy mit kell, és milyen komoly munkát kell tennünk ahhoz, hogy ezen a szinten maradjunk. Reagálnunk kell rá. Valamit felelősek vagyunk. A reakció pontosan az, amit akar.

„A játékosok és a személyzet nagyon csalódott, mert nem voltunk a csapat, akire gondoltunk. Tehát ez egy lecke, amit meg kell tanulnunk és gyorsan meg kell tanulnunk. ”Maarten Stekelenburg a büntetőhős, mint az Everton, a Manchester City-ben.