Pariuri

Playoff transzformáció. Most mókás Pardubicében. De mi lesz az évvel?

“A rémálom visszatért.” Tomáš Rolinek százados megrémült március végén. Három héttel később jön a sokkoló boldog vége. A jégkorong-madárijesztőt kiűzték Pardubicéből. Legalább ezúttal.

Kedden a Dynamo egy őrült Betfair mérkőzést vezette Chomutovban, 7: 5 eredménnyel, és a meccsek vége előtt három mérkőzés extra bajnokságot biztosított a következő szezonra. A második Kladno-nak szintén jól van, legyőzve a 4: 2-es České Budějovice-t.

De vissza a pardubicei vezetőhöz. Minden becslés ellenére a csehek az első fordulóban kezdték meghódítani a négytagú versenyt. Csak a történelemben ők voltak 100% -ban az első három play-off párbajban, összesen 9-ig.Csak a Kladno csillagok képesek voltak érezni a fordulókat.

Egyébként a keverési verseny Pardubice-egyenlege páratlan – kilenc mérkőzés, nyolc győzelem, eredmény 40:17. “Minden úgy működik, ahogy kellene. Nagyszerű csapat alakult ki, összehúzódva “, mosolygott Richard Král asszisztens edző, miközben a csapat jólétét vizsgálta.

Ő és Ladislav Lubina vezetőedző jól megbirkóztak a jégkorong-mentők szerepével, akik a legnehezebb pariuri sportive online pillanatban küzdöttek. minden rossz a kabinból. És hogy a szezon folyamán Pardubicében volt – edzők cseréje, játékos körhinta az ütemtervben, egyes hoki játékosok megítélhető életmódja vagy Petr Čáslava kokain ügye.Röviden: minden nincs rendben.

“De tudtuk, hogy mit fogunk csinálni” – említette a király azt a tényt, hogy Pardubice minden figyelme, versenytársaitól eltérően, már régóta minden tizenkét körös gátjára összpontosított.

Végül a támadó csapatnak sikerült időben összetéveszteni. A párt egyik támaszpontja az ébredt kapus Ondřej Kacetl, aki az utolsó két mérkőzés sikertelensége ellenére (mindkettőben váltakozva) háromszor tisztán tartotta a számláját. A lövészek között Marek Hovorka, a hét góllal küzdő csapata is megtalálható.

A Dinamónak az erőátvitel jelentős javulása is segített. Míg Pardubice ebben a tekintetben volt a legkevésbé reménytelen, a jelenlegi mintegy húsz százalékos sikerrel bátran versenyezhetnek még a legnagyobb bajnokságon kívüli halakkal is.

“Egész éjjel játszottunk.Ha valaki azt mondaná, hogy ez most így fog működni, megcsókoljuk a lábát, és vele iszunk. Rájöttünk, hogy nincs visszaút “- mondta Patrik Poulíček csatár.

Most Pardubicében szórakoztató. De mi lesz az évvel? A sorsolásos mentőfék megszűnik, a következő évtől kezdve a legrosszabb bajnoki csapat Betano egyenesen az alapszakasz után esik le.

A Dinamo-nak gyorsan ment a mentő ünnepségekre. A következő lépés egy új sportvezető kinevezése, akit egyébként márciusban nem lehetett kiválasztani. Bárki is legyen, elég munkája van ahhoz, hogy Pardubicében ne kerüljön sor több jégkorong-horrorra.