Pariuri

Kroupa aranypontokat ért el. Nem mondjak búcsút a leszállásról – mondja a veterán

“Nem tudom, mi fog történni ezen a nyáron. De ha befejeztem, nem akarok búcsút mondani a leszállásról. Mindent meg kell tennünk, hogy megmentsük “- mondta Kroupa, és példát mutatott egy másik mentő párbajban.

A végéig pariuri sportive ponturi üldözi a sokolovi sokkal fiatalabb labdarúgókat, tíz perccel a vége előtt az oldalvonala mentén haladt fel, és az 58. percben Sokolov közepén zajló erőteljes támadással vette az ellenfelet a labdához. Még egy gólt szeretett. Egy állítólagos prosti miatt azonban nem ismerték fel. “Harcoltam a lépcsőmmel. Nincs pedál. De szerencsére nem vettük fel a pontunkat. “Kroupa megkönnyebbült.

Teljesítményét, valamint a többi tapasztalt labdarúgó őszinte játékát, Oldřich Machala edző is dicsérte. “Karel rendkívül fontos számunkra.Nagyszerű munkát végzett, de ugyanez vonatkozik Polák Honza-ra is. De az egész csapat harcolt. Így van a mentés kockázata “- mondta a Prostějov edzője. “Két játékos verte meg minket, akik összesen nyolcvan. Kroupa nyugodtan megbüntette a végzetes hibánkat. A pólus ismét nagy szerepet játszott a szituációban a második gólefortuna előtt “- jegyezte meg Hejret elismeréssel.

Sokolov messze nem volt esély a sikerre. A pontokat a 22. és 28. perc között fordíthatja. A vezetés ellenére a hazai csapat elkezdett aggódni az eredmény miatt, és esélyeit hagyta Baníknak.Leiner gólját a Schuster gólvonalából lőtték, egy másik labdát a hálóba Dvořák vége után az utolsó pillanatban rúgta ki Vošahlík.

“A nehéz helyzeteket legyőztük. Szerencsések is voltunk. A mentési harcban ilyen helyzetek fordulnak elő. Vezetsz, és hirtelen félelem, hogy elveszíti az ólomot. A szünet sokat segített nekünk, a csapat kilégzett és megnyugodott. “Machala elismerte a problémákat a bevezető fél második részében. “Akkor egyszerűen tudomásunkra jutott. Öt hasonló esélyünk volt ősszel Jihlava-ban, és elveszítettük. ”

Prostějov a hiányos táblázatban a tizenkettedik helyre ugrott, az első leszállási fokozatot birtokló Táborskóra, most hat ponttal rendelkezik.Táborskónak jó mérkőzése van, de az első České Budějovice talaján játszik.

“Sokolov által szerzett pontok sokat segítettünk nekünk. Bízunk benne, hogy ők mennek megmentésre. Ezen felül jövő szombaton stadionunkban fogadunk Táborskot. Lehet, hogy egy mérkőzés, amely mindent eldönti “- jegyezte meg Kroupa.

Prostějov még mielőtt Pardubice-be megy. Ebben a meccsben Machal hiányzik a Kroupa-tól és a Vošahlíktől. Mind a kártyák miatt. “Akkor egyszerűen tudomásunkra jutott. Sok kártyabüntetés van, bár nem hiszem, hogy félrevezetően cote pariuri sportive online játszunk. Meg kell foglalkoznunk vele. Szeretnénk aktívan játszani, és a Táborral folytatott mérkőzés előtt megpróbálunk egy pontot hozzáadni a számlánkhoz.Mindenki dönthet “- mondja Machala.