Pariuri

A Chelsea Stadion elrejti Ronald tükörjét és egy öltözőt, amely kényezteti

Szeretne ülni a Chelsea frekvenciaváltón vagy egy asztalnál sajtótájékoztatókhoz? Nézze meg az üléstervét az otthoni öltözőben, és nézzen a tükörbe, amelyet Cristiano Ronaldo állítólag visel? Ezután tegyen kék fejhallgatót apró Chelsea logókkal mindkét gödörbe, kapcsolja be a kis digitális videolejátszót, és járjon be.

A Stamford Bridge turné megkezdődik.

A Chelsea egy globális márka, a klub rajongói vannak. szerte a világon, és a stadion túrája erre felkészült. A videót, amely a tradicionális kötelező információkat közli a pénztárnál lévő látogatókkal, a “szívesen fényképezhet, nem engedhet meg a gyepen…” címmel a Chelsea labdarúgói rögzítették.Rüdiger németül, David Luiz portugálul stb.

Vannak olyan útmutatók is, akik jól értik az egyszerű angol nyelvet.

„Akkor mondd el nekünk, honnan jöttél, és milyen Ön örül a klubnak “- mondja a házigazda, mint látogatói csoport az elnéptelenített stadion állványain. “Belgiumból származunk, támogatjuk a Chelseát” – mondta a megye. A németek, csehek, néhány angol folytatja. “Olaszországból származunk és támogatjuk az AS Roma-t” – szomszédaink kilépnek a sztereotípiából.

Mindannyian körutazunk a múzeumban, amelyen mindenki egyedül ment, útmutatás nélkül. A cseh vendég itt büszke online case de pariuri lehet. Petr Čech elkötelezettségének emlékezete erős. A trófeák, mezek és ritka emlékek a klub híres történelméből a Čech kapusfelszerelésének részei.És ami a legfontosabb: a cseh kapus a videó főszereplője, amely még mindig körbe-vissza fut a nagy képernyőn. A 2012-es Bajnokok Ligája döntőjéből való részlet emlékeztet arra, hogy Petr Čech uralkodott a büntető lövöldözésben.

Ez azonban nem elég az audiovizuális útmutató cseh verziójának beszerzéséhez. Bár most a szláv rajongók tömege indul Londonba, máskor itt csak alkalmi látogatók vagyunk. A lejátszó egy kis kiegészítés a túrahoz, egy kis képernyőn 360 fokos módban készített videókat kínál, amelyek a meccs idején a stadionban mutatják az életet. A kapcsolótáblákon ülünk és egy kis dobozban, mindenki kilátást nyújt ugyanabból a helyről, mint a felfordulás ideje alatt.Az újságírók előcsarnokában ezután gyakorlatilag átváltunk egy mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra, az öltözőben a pihenő futballista közepén találjuk magunkat.

Az útmutató története azonban szórakoztatóbb. Ezenkívül lehetőség nyílt mindent megismerni közelről, lehetőséget arra, hogy üljünk az edző székére, nézzünk a színfalak mögött.

Meghallgatjuk a stadion történetét, amelyet a tizenkilencedik században alapítottak és már régóta a sportolók otthona. Az új tulajdonosok csak 1904-ben akarták vonzani a labdarúgókat. A Fulham FC környékén elutasította az ajánlatot, így új klub jött létre itt, Fulhamben, a Fulham úton. “Őt nem lehetett Fulhamnek nevezni, ezért az alapítók a környező körzetek nevei közül választottak: Kensington és Chelsea.” – mondja az útmutató.

Már tudjuk, hogyan döntöttek.A Chelsea és a Stamford Bridge örökké összeolvadtak, a klub soha nem működött másutt. A stadiont folyamatosan korszerűsítik, és az rekonstrukciók során fokozatosan újjáépítik és kibővítik az egyes tribunekat. Ezt szépen megmutatja egy számítógépes szimuláció a múzeum egyik képernyőjén.

A sajtóközpontban az útmutató olyan asztalnál ül, ahol az edzők mérkőzések után beszélnek. “És ott az összes nagy csillag szerződést írt alá, amikor Chelseába költöztek” – emlékszik vissza.

Szinte minden látogató felváltva ül az asztalnál, sok fényképet készít, és továbblép. A vendég öltözőbe.Őszi látogatásunk során fogalmunk sincs, hogy a Slavia labdarúgója milyen gyorsan települ ezen a helyen az Európa Liga fontos negyeddöntője előtt. Most a híres labdarúgók mezét, akik vendégként játszottak a Stamford Bridge-en, egy viszonylag szűk helyiségben lógják. Eusebio, Cruyff, Best, Gerrard…”És Ronaldo itt ült, és volt egy hely a tükör mellett” – viccesz a vezető.

Van egy másik történet a vendég öltözőjével kapcsolatban. A 2010-es beszámolóból azt olvashattuk, hogy a szoba egy kínzási kamrához hasonlított. “Az ellenfelek itt nagyon kényelmetlenek.De erre a célra, nem csak a Chelsea használ hasonló trükköket, más stadionokon túlhevült, csúszós padló vagy WC-k hiányoztak a vendégházban “- mondta az akkori útmutató.

A mai történetnek más formája van. “Az egyik edző kérésére kétszer kibővítettük az öltözőt. A szűk hely üvöltött és motiválta a játékosokat, éppen ellenkezőleg, a nagycsarnokban ellazultak és túl nyugodtan mennek a meccsbe. A stadion felújítása után egy évig nem veszítettük el a hazai meccset “- mondja a steward.

A különbség az otthoni létesítményekhez viszonyítva azonban óriási. A Chelsea még több kényelmet és luxust ad a férfiaknak.A volt csillagoknak a falakon írt motivációs üzenetei talán elősegítik a mérkőzések felmelegítését. “A Chelsea-ba való játék volt a legjobb dolog, ami velem valaha is történt az életemben” – mondja Didier Drogba.

A csapat normális élete a Cobham Training Centerben zajlik, 30 kilométer távolságra, a csapat csak mérkőzések során érhet ide. . A megjelenített mezek mutatják, hogy az egyes játékosok hol vannak. A munkarendet a nemzetiségek Unibet és az anyanyelvek befolyásolják. A brazilok, a spanyolok és a „világ többi része” számára fenntartott részben a belga veszélyek, a horvát Kovacic, a német Rüdiger és az olasz Zappacosta áll.

A látogatók azután az alagútból a gyep felé mozgatják a mobiltelefonokat videó módba.Érdemes felvenni azt az útvonalat, amelyet a labdarúgók választanak a pályára való belépéskor. A falon lévő többi üzenet felébresztheti őket, itt a közösségi hálózatok rajongói csodálatos megjegyzései formájában.

A Slavia labdarúgói csütörtökön követik ugyanezt az utat. Hiányoznak a Brian hihetetlen sebzési képességeire vonatkozó táblán, futnak fel öt lépést, és előttük nyitják meg a híres Stamford-hídot.

Nem üres, mint a látogatásunk, hanem tele van izgatott rajongókkal. Előrelépés lesz az Európa Liga elődöntőjében.

Mai multe informații aici: Mai Mult