Online sport fogadasEddie Jones, az angol vezetőedző kimutatta, hogy készen áll arra, hogy az embereknek Bet365 második esélye legyen, és gyorsan megváltoztathatják az elméjét.

Chris Ashton azon döntése, hogy Dél-Afrikát nem látogatja meg az angol szászokkal ezen a nyáron, nem érzelmi reakció volt az Ausztrália vezető angol turnéjának elhagyására. Norbi most Albacetet lökdöste végig a futamon, az FIA ránk is szólt, hogy hagyja abba - persze amikor minket lökdösnek, azt szabad… Ennek megfelelően Norbi tovább feszítette a spanyolt, aki viszont nem hibázott, így ismét harmadik lett pilótánk. Délután Norbi a 6. helyről rajtol - a fordított rajtsorrend miatt -, már az első kanyarban előzött kettőt, majd gyorsan még egyet, így a második kört már a harmadik helyen kezdte meg.

Az első futamon jó rajt után Norbit egy elhibázott féktáv miatt megelőzte Hahn, akit aztán végig tolt le a pályáról pilótánk, de előzni szabályosan nem tudott, így maradt a harmadik helyen. Most talán itt lenne az idő, hogy Suárez meghálálja a bizalmat és a sok kitartárt a klubnak, és ha az idei szezonban sem sikerülne a Liverpoolnak kiharcolnia az első négybe való kerülést, akkor végleg túladhatna rajta klubja. Mivel az egész programot sutyiban csinálom a barátaim és a családom előtt így a fehérje kérdést sem tudom annyira erőltetni vagyis ha elmegyünk nyaralni nem mondhatom, hogy viszem a fehérjémet köszi.

Ha meg nem vagyunk itthon és nem vagyunk kondi terem közelében akkor a legegyszerűbb bűntudat nélkül tolni fürdés előtt egy kőkemény fekvőtámasz sorozatot bukásig. Ilyenkor arra kell törekedni, hogy az aznapi gyúrás részt meg tudjuk délután csinálni amihez, hogy bemelegedjünk nem kell futni hanem 15 percig kell megállás nélkül ugráló kötelezni.

Top