Golf

Francesco Molinari: „Gyerekként dühös vagyok a pályán, és megszakítom a klubot”

Azok a trendek, akik értékelik a trendeket, úgy tekintették Molinari-t, mint az Open-t. Az ilyen tippeket két lövéssel sikerült a Carnoustie-nál. Ezúttal Tiger Woods volt a visszavonultak között. Molinari Olaszország első nagy bajnoka lett. Van egy mosoly a 36 éves, amikor megkérdezték, hogy most többszörös főszereplőnek kell-e lenni. “Kellene? Nem, ezt soha nem mondanám – mondja Molinari. Kevin Mitchell Bővebben

„Most megtettem, tudom, mennyit vesz igénybe. Azt hiszem, ha megnyerte az egyiket, nehezebb megnyerni egy másik embert, mert mindenki elvárja. Különösen egy olyan országhoz hasonlóan, mint egy másik országból, nem vagyok csak egy amerikai, aki nagyot nyert, így nagy figyelmet szentel.Nem lesz könnyű, de a legfontosabb dolog javítani és javítani akarok. Miután ezen a szezon végén pihenek, újra meg fogok járni. Nagy kihívás lesz legalább egy újabb győzelemhez. A nyílt bajnok már természetesen jelentős volt, de a Molinari Ryder Kupa hősei – főként Tommy Fleetwood társaságában, mint „Moliwood” született – újabb státuszt biztosítottak neki.A Molinari nevét kántáló tömegek felvétele, amint a Gare du Nord-nél az Eurostar-nál kapta a fejét, támogatta a profilját. „Nehéz megmondani, de úgy vélem, valószínűleg a Ryder Kupa még nagyobb volt, mint az Open”, magyarázza Molinari. „Miután elértük ezeket a dolgokat olyan közel egymáshoz, hogy egy jó kombináció és egy nagy kombináció. A nyár folyamán a dolgok sokat változtak.

„Egy vasútállomáson soha nem számíthatsz rá. Ez valószínűleg megmutatja; ez az egyik dolog, ami soha nem történhetett meg a Megnyitás után, így a Ryder Kupa olyan különleges. Ebben az évben láthattuk, különösen a csapaton belüli különleges kapcsolatot. A közönség megvásárolta ezt és szerette. ”

A Molinari dicsősége szükségessé tette a korrekciót.Lényegében egy csendes, alulértékelt egyéniség, ismét mosolyog, amikor megkérdezték, hogy az elfogadott londoni városának kávézókban történő önkérés iránti kérések zavarba ejtettek-e. „Ezért London olyan nagy város, olyan sok dolog történik, hogy az emberek nem igazán összpontosítanak rád. Facebook Twitter Pinterest Tommy Fleetwood gratulál a Moliwood partnerének, miután Európa megnyerte a Ryder Kupát. Fénykép: Tom Jenkins / Megfigyelő

„Más srácokkal látod, de ha ez megtörténik, természetesen teljesen más.Sokkal több időigényesebb volt, mint amit korábban gondoltam volna, de ez része a munkának; ha sikerül lenni, és ambiciózus vagy, amit én vagyok, foglalkoznod kell vele. Majdnem olasznak tűnik. Nem mindig volt így, ahogy az ember maga is elismeri. „Nagyon korán tanultam” – mondja Molinari. – Fiatal gyerekként szoktam, hogy nagyon dühös voltam a pályán, és apám nem tetszett. Egy klubot dobok, vagy megszakítanék egy klubot. A büntetés hetek vagy hónapok nélkül lenne golf nélkül, ezért meg kell köszönnem apámat.Ha beszélsz valakivel körülöttem, megmondják, hogy van a szenvedély, amire szükséged van, de most már sokkal jobban tudom kezelni. A 2022-es Ryder Kupa – amely korábban úgy vélte, hogy veszélyben van – most sokkal nagyobb valószínűséggel fordul elő, mert a fogadó országnak figyelemre méltó játékosa van. De egy golfozó megsértheti Olaszország labdarúgó-megszállottságát? „Ez változik, időbe telik” – mondja Molinari. „Nagyszerű lenne, ha nemcsak eredményeket érnék el, hanem valaki másnak, hogy utána vegye fel.Ha nem vagy egy nagy sport, csak az eredmények fognak nézni vagy követni az embereket. ”Hogyan ment el Francesco Molinari a kimaradt darabokból a Claret Jug-be – nyolc héten belül | Ewan Murray Bővebben

Megdöbbent, ha Molinari, az 1 millió eurót meghaladó pozícióból, nem fogja felemelni a versenyt Dubaiba (érdemrend) a következő vasárnap. Teljesen helyénvalónak tűnik, hogy a legközelebbi kihívója egy T Fleetwood. A párt csütörtökön elsőként fog részt venni Dubaiban.

„Ez a győztes lenyűgöző lenne, mert valami olyasmi volt, amit megpróbáltam látni magamnak” – mondja Molinari. „Mindig is álmodtam, hogy nyertem egy nagyot, hogy ha a dolgok jobbak lettek volna, meg tudtam mutatni, hogy elég jó vagyok ott nyerni. De ez egy hét, egy dolog.Hihetetlen lenne, ha Dubaiba nyerjük a versenyt, mert ez egy szezonra szóló esemény olyan magas tehetségszint ellen, amely most a turnén van. Ez tényleg valami különleges lenne számomra.

„Tommy-val jól van, megszoktuk, hogy egymással hetente és hetente versenyezünk. Elég vicces volt, hogy az összes srác közül, aki a legközelebb állt hozzám. Egy kicsit olyan, mint egy szezonban végződő mese. ”

Egy évszak, amely Molinari útján nem bizonyítja a kivételt. – Nem lesz könnyű – mondta. „Ez egy év lesz, amire mindig emlékszem, de többet kell összpontosítanom a dolgokra, amelyek ebbe a szakaszba kerültek; hogyan tudom tartani őket, hogyan lehetne őket jobbá tenni. Még mindig van dolgom, amire szükségem van. Én dolgoztam volna velük, ha az eredmény nem lett volna ilyen.Az eredmények nem változtatják meg a folyamatot.