Cricket

A Du Plessis Dél-Afrikát vezet egy napos sorozatra, amely Ausztráliát nyer

Faf du Plessis és David Miller, a dél-afrikai évszázadok közötti rekordos partnerség a Hobartban 40 futamot nyert Ausztráliában, és egy napos nemzetközi sorozatban részesült.

A Proteas mamut 5 -320 a vasárnap este Ausztráliában nem bizonyult elérhetőnek, annak ellenére, hogy Shaun Marsh veteránja 109-et határozott meg, aki az ausztrál bajnokságot helyreállította egy 107 fős állomáson, ahol Marcus Stoinis (63) Ausztráliában a 3-39. De, amikor a 42-es években esett, az oldalának esélye gyakorlatilag vele ment. Steve Smith hiányzik ötvenből David Warner klub krikettbemutatójában További részletek

Alex Carey és Glen Maxwell megpróbáltak késői fújásokat indítani, de nem csatlakozott elég gyakran ahhoz, hogy Ausztrália befejezte a 9-280-at. Dale Steyn 3-45-tel fejezte be, míg Kagiso Rabada is felvette a három wicket-et.Miután elküldtük a denevérbe, du Plessis (125) és Miller (139) egy 252 fős standot, a legnagyobb ODI partnerséget Ausztráliával szemben. Dél-afrikai bajnokság, mielőtt későn megünnepelte Ausztrália varrónőit. Nem voltak szerencséjük, azonban olyan partnerségben, amely Marvin Atapattu-t és Sanath Jayasuriya 237-es állását 15 évvel ezelőtt Sri Lankán Sydney-ben javította.

Carey esett a Plessis-re a Maxwell-nél 29-nél, amit egy olyan szabályozásnak kellett volna alávetnie, aminek hátulról kellett volna állnia. Maxwell második pillanatában volt a csalódottság a 33. helyen, amikor úgy tűnt, hogy 41-es csapdába csapta a Millert. pillanatnyilag a batsmenek megmutatták, hogy a labda szűken halad át a tuskókon.

Mitchell Starc 2-57-tel fejezte be, míg Stoinis két gyalogot húzott, de a 70-es versenyen a hét másik után 70-et ért el. és az utolsó ötven 75-ös.

Ausztrália elengedte a lehetőséget, hogy megragadjon egy megfojtást öreg a mérkőzésen, miután a Proteas 3-55-et a 16. helyen végzett.Chase Lynn-et elvesztette egy első golyós kacsa előtt, mielőtt Aaron Finch (11) és Travis Head (hat) csatlakozott hozzá.

Dél-Afrika a 2–1. Ausztráliában Adelaide-ban 7-szeres győzelmet aratott a játékban.