Championship League

A Kodjia és a Costa kereskedelmi szankciókat a Wolves Bruce’s Aston Villa íjjal rontja

Előfordulhat, hogy nem lesz jobb menedzser, hogy megkapja a második szinttől származó csapatot, mint Steve Bruce, de ez a feisty Midlands derby nem hagyja kétségbe, hogy milyen nagy feladat, hogy megforduljon az Aston Villa szerencséje körül.Jonathan Kodjia 15. percének büntetésén keresztül jöttek ide, de Helder Costa saját pontrúgása miatt, és egy másik napon a Wolves nyerhetett egy canter.Football League-ben a gondolataid: Norwich és Newcastle a gyors visszatérésért Tovább / p>

A Wigan előtti délután Burton-i vonzereje azt jelentette, hogy a Villa leereszkedett a kiesési helyeken, és bár egy ötödik, egyenes otthoni húzás azt jelentette, hogy 20-ra emelkedtek, bőven nyilvánvaló volt, hogy számos olyan kérdés, amely Roberto Di Matteo-t sújtotta rövid uralom maradt.

Ez még mindig a kampány korai fázisa lehet, de a másik két fél által a tavalyi szezonban – Norwich és Newcastle – leereszkedett erős indulásában, valamint a mélységben való erősítésében. más promóciós pályázók, az automatikus repülés a legmagasabb repülésre már nem érhető el.

„Sok munkát kell tenni” – mondta Bruce. – Ezért ülök itt természetesen.De nem tudta hibáztatni a hozzáállást. ”Ugyanakkor vitatkozott a csapat fitness szintjével. – Rosszul fáradtunk, ami riasztó volt. Néhányan jobb állapotban lehetnek. ”

A játékot végzetes tempóban játszották, de kevés támadó anyag volt, mielőtt Jack Grealish megosztotta volna a bal oldali Ross McCormack-szal, és 14 perccel tovább folytatta a célt. Dominic Iorfa megpróbáltak lépést tartani, de hátulról elrontotta Grealishot.A Kodjia a jobb sarokba konvertálta a büntetést, bár Carl Ikeme közel állt a kezéhez.

A farkasoknak kilenc perccel később kellett büntetniük, amikor James Chester kezeli, de folytatta a játékot, de nem volt tagadva a látogatóknak lehetőségük van arra, hogy a 34. percben 12 yardról szintre lépjenek, mivel Aly Cissokho felemelt karja megakadályozta, hogy 20 yardos Costa erőszakos erőfeszítést tegyen. A szárny felemelkedett, és Pierluigi Gollini-nak nem volt esélye. Facebook Twitter Pinterest Steve Bruce nem maradt kétséges a Villa Parkban végzett feladat méretével kapcsolatban. Fénykép: Craig Brough / Reuters

A Kodjia, a Di Matteo legnagyobb aláírása volt az első figyelemre méltó erőfeszítés a nyitott játéktól két perccel később, egy fél-röplabda megfordult a bárban az Ikeme által.Nem sokkal később, Grealish szerencsés volt, hogy a pálcáját a Conor Coady borjába ültette, miután mindketten a Wolves középpályásai által elkövetett szabálytalanság után elindultak. – Ez volt a kézitáska, a játékvezető megkapta a helyét – tette hozzá Bruce.

A második felében a farkasok uralkodtak, de sok jó esélyüket nem tudták átalakítani.Costa úgy találta, hogy az oldalháló egy rámpásodás végén végigfutott a bal oldalon, mielőtt szűken kanyarodott volna a büntetőterület jobb oldaláról, és Oniangué herceg ugrott el a törésektől, amikor egy finom Costa-keresztre lépett. Jon Dadi Bodvarsson sikertelenül követelte újabb büntetését a Chester után, és a helyettesek Nouha Dicko és Ivan Cavaleiro mindketten késői eséllyel rendelkeztek. „Lélekkel, hozzáállással és bátorsággal játszottunk” – mondta Walter Zenga, a Farkasok vezetője. „Nagyszerű játékot csináltunk az első perctől.”

Ezzel ellentétben a Villa megcsonkított kis és Bruce fejfájását a Micah Richards és Tommy Elphick borjú sérüléseiből mélyítették, akik mindkettőt ki kellett cserélniük. Jordan Ayew-t vagy Rudy Gestede-t a padról kell elindítani.