Betclic

Warner és Azhar Ali dominálják a harmadik napot Melbourne-ben, ahogy a bowlingok szenvednek

Ha az esőhatást okozó Melbourne-teszt első két napja a leghosszabb esőeltolódáson átfutó rajongóknál volt a legnehezebb, akkor a hirtelen forró, harmadik húzókészülékek az első Azhar Ali-nak, majd az ausztrál páros Davidnek Warner és Usman Khawaja elsajátította a tanuló pályát és ünnepelte a futamokat.

Mindkét bowling támadásnak ma már veszélyes pénzben kellett volna lennie. Együttesen 411-3-at játszottak a 83.1-es versenyekből, és teljesítettek egy olyan feladatot, amit a legrosszabb ellenségedre nem Betclic akartam. A nap sportképe: határozott David Warner További információ

Azhar volt az óra embere vagy a közel tíz órás férfit, amint kiderült, sietetlenül simogatta a 205-et, és segítette az oldalait 443-9-re, amikor Pakisztán Misbah-ul-Haq kapitánya végül a hazafelé tette a nyomorúságát.577 perces zavartalanul az Azhar csak röviden játszott egy második hegedűt a 65-ös Nohe Sohail Khan-tól 65-es futás közben.

160-ban Azhar már írta magát a történelemkönyvbe a pakisztáni denevér legmagasabb teszt pontszámának elérésével az ausztrál talajon. Tudatlanul, Misbah az első bajnokságra hívta az idejét, amikor hősének három futása elhagyta az Arthur Mailey, Bob Cowper és Sarfraz Nawaz csatlakozását a Melbourne Cricket Club közeli Percy Beames bárjának falán. történelem.A „Richards 208” -ot tartalmazó óriási eredménytábla még mindig helyben marad.

A játék egy másik baljós eső késéssel kezdődött, de ezúttal végre megérkezett a megfoghatatlan Melbourne-i nap, amely erős páratartalommal és hőmérsékletgel kombinálódott. 37 fok. Miután aznap éjjel 139-ben folytatta a munkáját, az Azhar elvesztette a partnerét, amikor Mohammad Amir mögé nyúlt a csípőjéből, hogy Mitchell Starc-t vigasztaló wicket-nek kapta. A Sohail-tal egy 118 fős állvány következett, aki hat határt és hat Betclic hatszögöt fújt, ezáltal hozzájárulva Ausztráliában a késői inning növekvő katalógusának elhalványulásához.

A második napon játszott az otthoni bowling edző David Saker azt mondta, hogy a hosszantartó erőfeszítéseik után félt a pacemensei sérüléseitől.Ma Starc csak úgy nézett ki, hogy a nyakát kopogtatja, így gyakran úgy érezte, hogy Sohail hatodik időn át repül a feje fölött. Ebben a tekintetben Nathan Lyon volt a fő áldozat. A Garry-t hamarosan jégre hozták Garry-ra, ami brutálisan kiszélesedett a támadásból, ami az 1-115. Facebook Twitter Pinterest Azhar Ali befejezetlen volt a 205-re, rekordot tett a Pakisztán batsmen-jére a tesztekben az ausztrál talajon. Fénykép: Ratnayake / REX / Shutterstock

A bajnokság szünetében Pakisztán nyilatkozata után az ausztrál nagy Glenn McGrath a föld közepén volt, és elkapta a fiatalokat. Josh Hazlewood, aki egyidejűleg folytatta mind a páciens munkáját, mind a sztrájk bowlingot, a 3-35-ös végeredményt a 32.3-as versenyeken végezte.Jackson Bird tegnapi csúcsot ért el, kiderült, és végül a 3-113-at érte el a 34-ből, míg a névleges lándzsa Starc (1-125-től 31-től) teljesen elfogyott a végén.

Mondani Pakisztánnak a hibás bowling előadásban és Misbah egy fejrepülő erőfeszítéseket tartalmazó mezők alulbecsülése lenne, és Sarfraz Ahmed állattartónak volt egy DRS pillanata a Shane Watson legjobb krikettkomédiájának versenyére. A felülvizsgálat akkor kezdődött, amikor David Warner az Amir hosszú golyójával bekerítették, és hamar kimutatták, hogy az OLED TV szélessége miatt elhagyták a batsmen külső szélét.

Ausztrália, aki a napot 278-2-nél fejezte be 58-an, 10-ben elvesztette Matthew Renshaw-t, ​​amikor az újoncnyitó nem lépett kapcsolatba, miközben megpróbált egy hatalmas szlogen-söprést, és nem tudott panaszt tenni, miután elvesztette a csonkját a Yasir Shah lábszárához.Az utóbbi elején a varázslat elején ütött, de másképp annyira rosszul, mint amennyire valószínűleg ezen a túrán, és 1-97-el fejezte be a 16-ból, mégis sikerült még mindig mosolyogni, mintha még a legcsodálatosabb dobásai sem játszhatnának le drágaköveket. Szinte lehetetlen, hogy a játék egyetlen elemét nem kedveli.

Délután minden reményt, hogy Pakisztán edzőit az eredményjelző nyomása és az ötödik őrület látványa varázsolta, eloszlatta. Warner különösen a maradék karácsonyi sonkába faragott a tekercsbe, 113 évszázadon át csörgött, és csak azt követően javította a sztrájksebességét, hogy 144-re jusson, míg Khawaja lendületesen lovagolt.

Warner 17. tesztszázad volt a második ellen Pakisztán és az első az MCG-n, és soha nem izgatott.Nem szégyenlős, hogy szerencsés belsejével egészen jó lábig terelte, ismét megcsúsztatta a mérföldkövét a levegőben, ami annyira tetszik, hogy Cricket Ausztrália támogatta a Toyota-t. Az ICC, amely még mindig szigorúan szabályozza a logók méretét az alapzászló párnákon, csendben marad a gerillamegoldás kérdésében. Mickey Arthur „koraszülött” boksznapot nézett. a 49. helyen – egy napos nemzetközi paramétereken belül – a Wahab vékonyan a láboldalon és Sarfraz kezében.Miután megkezdte az indulást, mielőtt a döntést meghozták volna, az ausztrál alelnök kapitányt félúton megváltoztatta a kerítéshez, és rövid időre visszatért a bűncselekmény helyszínéhez, mint a gyilkosság rejtélyének leggyorsabban ujjozott gyanúsítottja.

< p> Ekkor megosztott egy 198 fős állványt Khawajaval, akinek 95-ös veresége 95-ben megerősítette, hogy stilisztikusként rangsorolja Mark Waugh-ot és Greg Chappell-t az ausztrál batsmenek kiadványaiban. Még akkor is, ha valamit ártatlanul csinál, mintha egyetlen balhúzással kopogtathatná a balkezes denevér a sarkon, mint egy muleta, ellopja az ellenfeleket. Amikor holnap újraindul a kapitányával, a nevezetességei jóval meghaladhatják az Azhar által meghatározott referenciaértéket.