Betclic

Eoin Morgan szerint a Nyugat-Indiában nyert sérülések nem okozzák a pánikot

Eoin Morgan ragaszkodott hozzá, hogy nem volt „pánikállomás” esete, annak ellenére, hogy saját magát sérülték meg, és Jason Roy levette a fényét Anglia kényelmes győzelméről Nyugat-Indiában. Az angliai kapitánynak és Roy-nak a nyitónak olyan küzdelmet kell szembenéznie, hogy megfeleljen a kedden Afganisztán elleni Old Trafford-i játéknak – a hátsó és az ütköző problémák megakadályozták őket, hogy verjék a 213-as sikeres üldözésbe.

Morgan, akit kényszerítettek A mérkőzés utáni sajtótájékoztatónál való szokásos felállása miatt azt mondta: „Fájó. Korábban már voltak hát-görcsök – úgy gondoljuk, hogy így van -, és általában Betclic néhány nap alatt eltartanak.Az elkövetkező 24 órában többet tudunk meg. Angli körutazás a nyugat-indiai könnyű megnyerés érdekében, de mindkét fél sérüléseket szenved. Bővebben

„Nem tudom, hogyan húzta fel [Roy] – lesz egy beolvasást, és a teljes eredmény elérése 48 órát vesz igénybe. Ha bármelyik két játékos lemegy, ez aggodalom, de nem vagyunk a pánikállomásokon. Az afganisztáni játék előtt kockázatelemzést készítünk. ”

Roy minden bizonnyal úgy tűnt, hogy a kettő annál inkább zavarba jött, miután a nyolcadikban sétált, miután elfordult, hogy futtasson egy Chris-től, aki félrevezetett lövést vett. Gayle, aki repült a pályán. A nyitó nem tért vissza a Nyugat-Indián belüli hátralevő részben, és nem is szerepelt Anglia későbbi körútjában a cél felé, mivel a tereptől való Betclic távolság miatt megtiltották a 7. számnál nagyobb ütést.

Nem először Roy szenvedett sérülést.Idén hét hetet töltött le a szélén, amikor ugyanazt a hátrányos megfeszülést szenvedett, és remélhetőleg reméljük, hogy ez a visszatérés nem olyan súlyos.

James Vince, akinek a neve fél évszázaddal rendelkezik, a neve , a tartalék batsman a csapatban. Egy másik lehetőség, elméletben, Moeen Ali, aki hasznos hatással nyílt Angliára az elmúlt világbajnokságon, de átlagosan 15 az átlagos denevérrel az elmúlt 12 hónapban, bár elsősorban a sorrend szerint. Facebook Twitter Pinterest Jason Roy hátrányos sérülés miatt a játék nyolcadik részében hagyta el a pályát. Fénykép: Tom Jenkins / The Guardian

Amikor Anglia elhagyta Alex Hales-t a világbajnokság elõtt, a rekreációs kábítószer-használat 21 napos tilalmát Betclic követõen, azt mondták, hogy nem választják meg újból ezen a nyáron.Ezért Joe Denly úgy tűnik, hogy a következő sorban áll a felhíváshoz, ha Roy teljesen elhagyja a dolgot – Anglia csak végső esetben fog tenni, mivel a pótlások állandóak.

Morgan eközben kénytelen volt a meccs 40. napján.A labdarúgó végén lévő tuskókhoz futva az angliai kapitány felhúzta magát, majd nagyobb kellemetlenséggel tűnt fel, mint Roy, amikor visszahúzódott a pavilonba.A Nyugat-Indiában a szél változott, ahogy Chris Gayle fokozatosan elfúj | Andy Bull Bővebben

A kapitány távollétének remélhetőleg minimálisnak kell lennie pihenéssel és kezeléssel, helyettese, Jos Buttler pedig készenlétben áll, hogy kedden vegyen részt az Old Traffordban, ha ez a lámpatest túl korán jön vissza.

A nyilvánvaló kellemetlenség ellenére Morgan szívesen dicsérte Joe Root verhetetlen 100-at a 94 golyóból, amikor megnyitották és 95-re helyezték Jonny Bairstow-val, és a mérkőzést egy 104 futású állványon lezárták a 3. sz. segédprogrammal. , Chris Woakes.

“Joe kivételes volt” – mondta Morgan. „Ő az a ragasztó, amely mindent összetart, és az ütés egyik oldala, amely az elmúlt két vagy három évben jobb lett, és amelyet az emberek soha nem láttak, az ő kiterjedő játékának.Úgy tűnik, hogy soha nem kevesebb, mint egy labda. Felnéz, és ő jobb, mint egy futógolyó. ”

Nem volt minden rossz hír a fitnesz területén. Mark Wood, vitathatatlanul az angliai fizikailag legérzékenyebb játékos, egy fitnesztesztet tett egy sérült bal bokán, de a 18-as hármasra 6,4-es túllépés után behúzta a háromszorosokat. Eközben a Nyugat-Indiában hétfőn Tauntonban találkozik Bangladestel, és ismét kétségbe vonja a meccset Andre Russell felkészültségével kapcsolatban.

A sokoldalú, aki régóta fennálló térdproblémákat kezel, Csukló sérülést szenvedett ütés közben, majd az angliai üldözés 11. pontjában felemelkedett. Azért jött, amikor leesett, amikor elküldött egy ütközőt, amely Bairstow-ot ütött a sisakra.